Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menumu yazayım

Saat 12 :30 uyumuşum
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık
Bollll maydanoz
1 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri

Saat 18:30 civarı
1 dana biftek
2 köfte
1 tavuk göğüs
1 tavuk pirzola
1 büyük bardak ayran
2 dilim tam bugday
Domates soğan

Su 2.5 litre
Spor yok.
Akşam biraz fazla gibi ama piknikte de olur o kadar artık

Günaydın hatunlar
Farkındaysanız tıytıl bınıbon degıl
Dünkü menülerden sonra hatun olun tombikler olun hatta şişkoooolar günaydın olun
Günaydın kaptanice :KK200:
Keske o bahane olsa gelsen hatta gelırken valıze benım can dostlarınıda koysan hepıcıgı tüy sıklet zatı
Sen neredesin ki abla... Ben ne istersen tikarim valize :KK48:

herkese günaydın. bu sabah tartıda eksiyi göremedim ama başarısız bir hafta sonu değildi. bol bol spor yaptım yüzdüm, bölgesel egzersiz yaptım dambıllı filan :) kaslarımda ağrılar var fazla yaptım galiba beslenme konusunda kaçamak sayılacak belki dondurma olabilir, elimden geldiğince dikkat ettim. Çevre neden diyet yapıyorsun kilon yok diye baskı yapıyor bu da sürekliliği zorluyor, evet 162 boy 55.6 kilo ama ben 52-53 olursam daha mutlu olucam gibi
Haftada 500 gr versen öbür ay bıterdı
Bır dıyet bır bız vücut dengeyı sasırdı sankı
Onca spora eksı gelırdı

herkese günaydın. bu sabah tartıda eksiyi göremedim ama başarısız bir hafta sonu değildi. bol bol spor yaptım yüzdüm, bölgesel egzersiz yaptım dambıllı filan :) kaslarımda ağrılar var fazla yaptım galiba beslenme konusunda kaçamak sayılacak belki dondurma olabilir, elimden geldiğince dikkat ettim. Çevre neden diyet yapıyorsun kilon yok diye baskı yapıyor bu da sürekliliği zorluyor, evet 162 boy 55.6 kilo ama ben 52-53 olursam daha mutlu olucam gibi
aslında bir ya da iki kilo vereceksin vermen gerekirdi o kadar spora neden gitmedi ki acep

Hatun kişi ben zayıfım dıye ıpı sıkı tutmuyor galiba sanırsam
ipi sıkı tutuyorum aslında ama pko lu olmam ve 45 gündür hasta olamamam vücudu çok zorluyor, normal sağlıklı bünyeler gibi değilim malesef benim için kilo vermek çok zor açıkçası elimden geleni yapıyorum inşallah kısa zamanda sağlıklı sonuçlar alacağım. daha önce 12 kilo verdim ve 5 yıl boyunca kilo almadan sağlıklı bir şekilde korudum. bu haftadan umutluyum.

günaydın kızlar geçmiş olsun dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim bakalım çarpan kişsui yaptıracak güya. hafta sonum çok kötü geçti hastalandım çok kötüydüm şimdi daha iyiyim.menü yazamadım kusura bakmayın.
sabah tartıldım annemlerdeydim istediğim gibi diyet yapamadım ama
cuma:67.6
bugün 67.0

ipi sıkı tutuyorum aslında ama pko lu olmam ve 45 gündür hasta olamamam vücudu çok zorluyor, normal sağlıklı bünyeler gibi değilim malesef benim için kilo vermek çok zor açıkçası elimden geleni yapıyorum inşallah kısa zamanda sağlıklı sonuçlar alacağım. daha önce 12 kilo verdim ve 5 yıl boyunca kilo almadan sağlıklı bir şekilde korudum. bu haftadan umutluyum.
Aslında kılon guzel o beş kılo gıtmıyırsa sporla sıkılaşsan görüntü beden olarak ıstedıgıne ulasabılırsın canım
Son kılolar yapışır ınatlasır

günaydın kızlar geçmiş olsun dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim bakalım çarpan kişsui yaptıracak güya. hafta sonum çok kötü geçti hastalandım çok kötüydüm şimdi daha iyiyim.menü yazamadım kusura bakmayın.
sabah tartıldım annemlerdeydim istediğim gibi diyet yapamadım ama
cuma:67.6
bugün 67.0
Tebrıkler efserım
Eve dönüş ne zaman

Aslında kılon guzel o beş kılo gıtmıyırsa sporla sıkılaşsan görüntü beden olarak ıstedıgıne ulasabılırsın canım
Son kılolar yapışır ınatlasır
bölgesel çalışıyorum sık sık mekik ve alt bölge çalışıyorum. aslında kilodan ziyade zayıflama sonucu oluşan bıngıl bıngıl et beni rahatsız ediyor. aynen son kilolar ve koruma aşaması inanın kilo vermekten çok çok daha zor ciddi emek ve sabır istiyor. Allah hepimize yardımcı olsun

Back
X