- 18 Temmuz 2013
- 1.059
- 749
- 133
sağolasın park yernde baya kötüGünaydın canım geçmiş olsun stresten mi acaba ?
Bende dün merak ettim park yerinde mi çarptılar kötü mü çarpmışlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolasın park yernde baya kötüGünaydın canım geçmiş olsun stresten mi acaba ?
Bende dün merak ettim park yerinde mi çarptılar kötü mü çarpmışlar ?
inşallah canım gitme zaten güzel destek oluyorsun hem seni görüp örnek alalım di mi amaEvet inşallah canım ama burda olacağım yine ..daha önce de verdim ama hiç koruyamadım ..o yüzden korkuyorum sizleri de mezun edeyim inşallah![]()
aynen rahatsızlandım sağ gözüm bulanık görmeye başladı kanım demirim çok düşük ilaç kullanmaya başladımAman dıkkat et ben öyle olmustum
Sonra gözüm döndü gıbıyım bır kac gündür
Geçmiş olsun bize de olmuştu ..inşallah çabuk halledilirsağolasın park yernde baya kötü
Valla kıştan beri uğraşıyorum tatil falan dinlemedim ..az dinlenip geleceğim Bayramdan sonra burası ağlama duvarı olmaz inşallahinşallah canım gitme zaten güzel destek oluyorsun hem seni görüp örnek alalım di mi ama
ay inşallah canım ben de ondan korkuyorumValla kıştan beri uğraşıyorum tatil falan dinlemedim ..az dinlenip geleceğim Bayramdan sonra burası ağlama duvarı olmaz inşallahbende dahil
Saol canim hayatimda ilk defa bu kadar sekersiz kaldim bugun sporuda eklicem insallahsüper canım ama iyi dikkat ettin sonuç da aldın
Ayy olmasin et yiyelim sadece tatliya donup bakmayalimValla kıştan beri uğraşıyorum tatil falan dinlemedim ..az dinlenip geleceğim Bayramdan sonra burası ağlama duvarı olmaz inşallahbende dahil
Banada olur ama dun guzeldi menun masallah yansitmamissin ben genelde tatliya sararim oyle oluncaYok ya pazar rehaveti.
Saol deryacim bende senin gibi bi yaklassam 70 eAfiyet olsun canim gayet iyi
kilo ermekten daha önemli olan şey sağlıklı kilo vermek kilo vereceğim diye az mı yiyorsun canım daha protein ağırlıklı beslenaynen rahatsızlandım sağ gözüm bulanık görmeye başladı kanım demirim çok düşük ilaç kullanmaya başladım
evet canım biraz karıştı bugün daha dikkatliyimcanım. Hadi atlattım gelmiş geçmiş olsun. Eksi olman süper.
kızmak mi aşk olsun yorum.bile yok sana
Afiyet olsun mercimek çorbası + ekmek fazla gibimi acep
ımmmm perfect
Çok İyi Bebek
Afiyet olsun canım sabah dolu dolu olmuş güzel beğendim.
Afiyet olsun umarım o sporlar eritmistir boyoz la pastayı
söz verildi para toplandı bir kere caymak olmazdi.Ama pert oldum iyice ordanda bir grup bize geldik çay karpuz yendi yeni gittiler bende sayfayi açtım.
Evet güzel bir türküdur hemde hep dilimdedir Beril seviyorum türküleri.
Yok kız ne bitmesi bi görsen halimizi sefil ler gibiyiz her yerde bişeyler varbu hafta gelir umarım parçalar 15 20 gün daha erkende olabilir dediler 9 unda kayıt açıldı 11 gün oldu gelsin ve bitsin yoksa cildiricam.
Çok olmuş karmakarışık olmuş ben sade beslenmeyı seviyorum sarma ve muslı ayn zaman diliminde benim seçeneğim olamaz. Sabah güzelmiş sonra bozulmuş. Afiyet olsun .
ben gram dan kg ma nasıl geçerim bilmiyorum.
Afiyet olsun başarılı bir menü olmuş.
evliyken atılan Fink belli saatlerde oluyor canım Fink atmaya giderken evdeki aç ve sefil ler için bi dünya uğraşıyorum o yüzden arada oluyor istediğim her an değil.
inşallah canım ya. Gaza geldim univst. de koro geçmişim var solo hiç yapmadım oğlum çok istiyor kendimi feda ettim hiç kayıt yapmadık henüz begenmezsem anında yok ederim o kaydı umarım güzel olur.
Afiyet olsun güzel görünüyor. .
Yok ya pazar rehaveti.
![]()
akşam çok protein olmamış mıMenumu yazayım
Saat 12 :30 uyumuşum
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık
Bollll maydanoz
1 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
Saat 18:30 civarı
1 dana biftek
2 köfte
1 tavuk göğüs
1 tavuk pirzola
1 büyük bardak ayran
2 dilim tam bugday
Domates soğan
Su 2.5 litre
Spor yok.
kilon boyun kaç ben kaçırdım galiba o mevzularıGünaydın kızlar, bugün kaldığım yerden devam
Ben pazartesi kimle yarışıyordum cumaya kadar?![]()
Tanisalim canim,ben yokken gelmissin Eda ben,tasinma isimiz vardi yoktum 3 haftadir
canım. Hadi atlattım gelmiş geçmiş olsun. Eksi olman süper.
Afiyet olsun canım sabah dolu dolu olmuş güzel
![]()
Menumu yazayım
Saat 12 :30 uyumuşum
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık
Bollll maydanoz
1 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
Saat 18:30 civarı
1 dana biftek
2 köfte
1 tavuk göğüs
1 tavuk pirzola
1 büyük bardak ayran
2 dilim tam bugday
Domates soğan
Su 2.5 litre
Spor yok.
Bır dananın kuyruğunun kopmasına 4 gün var
Dün benı sınırlendıren menü sahıplerı bugun patlatın bır hafıf menüde gözlerım bayram etsın
günaydın kızlar geçmiş olsun dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim bakalım çarpan kişsui yaptıracak güya. hafta sonum çok kötü geçti hastalandım çok kötüydüm şimdi daha iyiyim.menü yazamadım kusura bakmayın.
sabah tartıldım annemlerdeydim istediğim gibi diyet yapamadım ama
cuma:67.6
bugün 67.0
Gunaydin kizlar,79 um -1.4 yani ,illaki cogu su kaybidir ama olsun kendimi iyi hissettim ,insallah sizinkiler daha super olur![]()
Günaydın kızlar
Bol eksili bir gün olur inşallah
Sabah ilk jillianımı yaptın sonra tartıldım
Cuma: 75.4
Bugün: 74.8
Fark: -0.600
Bu sabah aynada kendime baktım da iki haftada farkı gerçekten görmeye başladım vücudumda
eveet kilo bildirimi cuma günü 74.3 bugün 73.8 heyooooo -500 gram![]()
Cuma 58,8
Pazartesi 58,5
-300 grdün çay içmeye gittik akşam valla birtek çay içtim ..faydası oldu şükür
![]()
Günaydın kızlar, bugün kaldığım yerden devam
Ben pazartesi kimle yarışıyordum cumaya kadar?![]()