Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam canlar
Eki Görüntüle 2036054
Bu hafta 5 gün oruç var.program yaptım inşaallah ise yarar .akşamları
Sınırsız et
Sınırsız sebze
Sınırsız yoğurt
Sınırsız haşlanmış yumurta
Sınırsız bitki çayı
Sınırsız yulaf
Günde 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Zaten midem küçülüyor az yiyorum böyle devam etmeyi düşünüyorum..
Yorumlarınızı bekliyorum kardesler:halay:
sınırsızları biraz sınırlasan mi acaba:)

bende kısayım ya 1.62 boy ben 5 yıl önce verdim kiloları epeydir 55 kiloydum da bu aralar arttım tekrar düşmeye çalışıyorm 67 kilodan 55 e düştüm
Sorma benim bunyem sibel can gibi. Hemen her yaz kilo verip her kis aliyorum. Bıktım bu durumdan. Hem de 15/20 kilodan bahsediyorum. Fix her sene

sınırsızları biraz sınırlasan mi acaba:)
Şimdi canlar oruç tutunca midem küçülüyor çok susuyorum su mideyi dolduruyor 5 saat gibi faal bir yeme sürem var zaten korse de takacağım.
Yiyeceğim 2 kaşık yoğurt
Közlenmiş biber domates az bu kadar canlar sınırsız kelimesi korkutmasın

Şimdi canlar oruç tutunca midem küçülüyor çok susuyorum su mideyi dolduruyor 5 saat gibi faal bir yeme sürem var zaten korse de takacağım.
Yiyeceğim 2 kaşık yoğurt
Közlenmiş biber domates az bu kadar canlar sınırsız kelimesi korkutmasın
Valla ben korktum ya :KK17:sana kolay gelsin ..sağlıklı az az yesen olmuyor mu fazla kilonda yok ..bakalım nasıl çıkacak Cuma sonucu?korseyi duymadım da kemer duymuştum işe yarıyor diye :KK48:

Benimde öyleydi yaaa beden beden kıyafet var dolapta :KK70:her bahar diyet yaptım :KK70:
Kader ortağıyiz desene. Aynenn gardirobumda 3 farkli bedende kadinin giysileri var sanki.:-) Tam kararliydim gecen sene bu kez kilomu koruyayim diye bu sefer de ankaraya tasinip bi güzel bunalima gireceğim tuttu. Mutsuz oldukca yedim:kk77:
Neyse pozitif düşünüyorum şimdilerde. Verip almayiz umarım bu kez. Yaşini merak ettim. 35benimki

Kader ortağıyiz desene. Aynenn gardirobumda 3 farkli bedende kadinin giysileri var sanki.:-) Tam kararliydim gecen sene bu kez kilomu koruyayim diye bu sefer de ankaraya tasinip bi güzel bunalima gireceğim tuttu. Mutsuz oldukca yedim:kk77:
Neyse pozitif düşünüyorum şimdilerde. Verip almayiz umarım bu kez. Yaşini merak ettim. 35benimki
Benimde 4 yıldır 35 te sabit :KK70:ay sorma ya ne zaman üzülsem çikolata pasta yerdim :KK70:bunalım hep var zaten hayat böyle yaa
İnşallah almayız ben kopmayacağım burdan kızlardan :KK68::KK68:

Sorma benim bunyem sibel can gibi. Hemen her yaz kilo verip her kis aliyorum. Bıktım bu durumdan. Hem de 15/20 kilodan bahsediyorum. Fix her sene
hımm vücutta deformasyon olmuştur. ben ani diyet yapmadık ne varsa yedim ama paketlenmiş ürün yemedim yani aslında hayatımı değiştirdim diyelim tatlı abur cubur gibi şeyleri kırk yılda bir yiyorum sorun aslında kilo vermek değil verdiğin kiloyu korumak

hımm vücutta deformasyon olmuştur. ben ani diyet yapmadık ne varsa yedim ama paketlenmiş ürün yemedim yani aslında hayatımı değiştirdim diyelim tatlı abur cubur gibi şeyleri kırk yılda bir yiyorum sorun aslında kilo vermek değil verdiğin kiloyu korumak
Aynen canım ya :KK5:

Merhaba cnm bende Aylin
1 oglan Annesiyim 5 aylik yakinda. Bende dogum kilolarimi vermeye calisiyorum.
28 temmuzdan beri burdayim. Listeye guremedim henpz düzensizligimden. Ama hic arti olmadim :)

Sagol cnm cok sükür gecti gitti. Cuma veya pazartesi dikisler alinicak daha rahat ederim.
Evet sabahlari daha dolu yiyorum. Aksam az yemege calisiyirum.

2 dilim ekmek hic olmamis. Aksamlari ekmegi birak bak nasil vericeksin. Proteinle kal. Mangal mi yaktiniz

Cok güldüm abla :)) baya kizmissin

Gecmis olsun cnm
Süper eksidesin

Süper tebrikler

Masallah cnm. Aynalar bizim olsunnnn hep güzel göstersin bizi

Tebrkler cnmm

Nzmn mezun oluyosun? Birakma bizii

Hosgeldin cnm tanisamadik
Istersen yarisalim ama ben cuma tartilamamistim ameliyat yüzünden (annemlere gittim tarti baskaydi)
Normalde ekmeği gün içinde 1 dilim yada hiç tüketme menülerimi takip ettiginde goruceksin dün mangal vardı evet komşularla piknik yaptık ondan kaçtı biraz.

Back
X