Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amandeyin senin az bi kilo kalmış maşallah 1.5 kilo kim göze alır kiyarışmak isteyen varsa yarışabiliriz
sınırsızları biraz sınırlasan mi acaba:)Selam canlar
Eki Görüntüle 2036054
Bu hafta 5 gün oruç var.program yaptım inşaallah ise yarar .akşamları
Sınırsız et
Sınırsız sebze
Sınırsız yoğurt
Sınırsız haşlanmış yumurta
Sınırsız bitki çayı
Sınırsız yulaf
Günde 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Zaten midem küçülüyor az yiyorum böyle devam etmeyi düşünüyorum..
Yorumlarınızı bekliyorum kardesler![]()
Kilom 66.6ydi bu sabah. Boyum da bir57kilon boyun kaç ben kaçırdım galiba o mevzuları
Kilom 66.6ydi bu sabah. Boyum da bir57kilon boyun kaç ben kaçırdım galiba o mevzuları
bende kısayım ya 1.62 boy ben 5 yıl önce verdim kiloları epeydir 55 kiloydum da bu aralar arttım tekrar düşmeye çalışıyorm 67 kilodan 55 e düştümKilom 66.6ydi bu sabah. Boyum da bir57
Evett ya beraber yarisiyorduk di mi kilomuz yakindi. Her sabah tartilmak sizce iyi birsey mi? Gerçi tartilmayip beklemek elimde değilFitFiliz bizimle yarisiyorsun sende dimi @tezbitsin nerdesin rakip
Pembe_patikli baska kimler vardi bu hafta yaristigim hatirlamiyorum bu liste baya kabarik ama yaris bu gün basliyor hanimlar
![]()
Sorma benim bunyem sibel can gibi. Hemen her yaz kilo verip her kis aliyorum. Bıktım bu durumdan. Hem de 15/20 kilodan bahsediyorum. Fix her senebende kısayım ya 1.62 boy ben 5 yıl önce verdim kiloları epeydir 55 kiloydum da bu aralar arttım tekrar düşmeye çalışıyorm 67 kilodan 55 e düştüm
Şimdi canlar oruç tutunca midem küçülüyor çok susuyorum su mideyi dolduruyor 5 saat gibi faal bir yeme sürem var zaten korse de takacağım.sınırsızları biraz sınırlasan mi acaba:)
Benimde öyleydi yaaa beden beden kıyafet var dolaptaSorma benim bunyem sibel can gibi. Hemen her yaz kilo verip her kis aliyorum. Bıktım bu durumdan. Hem de 15/20 kilodan bahsediyorum. Fix her sene
Valla ben korktum yaŞimdi canlar oruç tutunca midem küçülüyor çok susuyorum su mideyi dolduruyor 5 saat gibi faal bir yeme sürem var zaten korse de takacağım.
Yiyeceğim 2 kaşık yoğurt
Közlenmiş biber domates az bu kadar canlar sınırsız kelimesi korkutmasın
Kader ortağıyiz desene. Aynenn gardirobumda 3 farkli bedende kadinin giysileri var sanki.Benimde öyleydi yaaa beden beden kıyafet var dolaptaher bahar diyet yaptım
![]()
Benimde 4 yıldır 35 te sabitKader ortağıyiz desene. Aynenn gardirobumda 3 farkli bedende kadinin giysileri var sanki.Tam kararliydim gecen sene bu kez kilomu koruyayim diye bu sefer de ankaraya tasinip bi güzel bunalima gireceğim tuttu. Mutsuz oldukca yedim
Neyse pozitif düşünüyorum şimdilerde. Verip almayiz umarım bu kez. Yaşini merak ettim. 35benimki
hımm vücutta deformasyon olmuştur. ben ani diyet yapmadık ne varsa yedim ama paketlenmiş ürün yemedim yani aslında hayatımı değiştirdim diyelim tatlı abur cubur gibi şeyleri kırk yılda bir yiyorum sorun aslında kilo vermek değil verdiğin kiloyu korumakSorma benim bunyem sibel can gibi. Hemen her yaz kilo verip her kis aliyorum. Bıktım bu durumdan. Hem de 15/20 kilodan bahsediyorum. Fix her sene
Aynen canım yahımm vücutta deformasyon olmuştur. ben ani diyet yapmadık ne varsa yedim ama paketlenmiş ürün yemedim yani aslında hayatımı değiştirdim diyelim tatlı abur cubur gibi şeyleri kırk yılda bir yiyorum sorun aslında kilo vermek değil verdiğin kiloyu korumak
tatlıya düşkün değilim Allah tan çok aramam.Banada olur ama dun guzeldi menun masallah yansitmamissin ben genelde tatliya sararim oyle olunca
biraz çok piknik vardı babysi.akşam çok protein olmamış mı
Normalde ekmeği gün içinde 1 dilim yada hiç tüketme menülerimi takip ettiginde goruceksin dün mangal vardı evet komşularla piknik yaptık ondan kaçtı biraz.Merhaba cnm bende Aylin
1 oglan Annesiyim 5 aylik yakinda. Bende dogum kilolarimi vermeye calisiyorum.
28 temmuzdan beri burdayim. Listeye guremedim henpz düzensizligimden. Ama hic arti olmadim :)
Sagol cnm cok sükür gecti gitti. Cuma veya pazartesi dikisler alinicak daha rahat ederim.
Evet sabahlari daha dolu yiyorum. Aksam az yemege calisiyirum.
2 dilim ekmek hic olmamis. Aksamlari ekmegi birak bak nasil vericeksin. Proteinle kal. Mangal mi yaktiniz
Cok güldüm abla :)) baya kizmissin
Gecmis olsun cnm
Süper eksidesin
Süper tebrikler
Masallah cnm. Aynalar bizim olsunnnn hep güzel göstersin bizi
Tebrkler cnmm
Nzmn mezun oluyosun? Birakma bizii
Hosgeldin cnm tanisamadik
Istersen yarisalim ama ben cuma tartilamamistim ameliyat yüzünden (annemlere gittim tarti baskaydi)