- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben salatacıyımdır doğra biber yeşillik domates biber ok misss
Yada cacık yoğurt olabilir ..kıymalı zaten doyurucudur ..şimdiden afiyet olsun
Kısır belki kalorili olabilir daha doğrusu ben ne zaman bulgur yesem şişiyorum ödem mi bilmiyorum onun dışında güzelmiş su da süper
Spor yapabildin mi?
Iyiyim Yeliz ablam cumartesi gecesi acile gittik iğne oldum ilaç kullanıyorum şimdi diyete uymaya çalışıyorum cuma aranıza katılacağım inşallah sen ne yapıyorsun tatile gittinizmi döne abla da yok ortalarda
Leslie yapıyorum arada ..jillian bir ara başladım devam edemedim ..bende kızla dans ediyorum hareket olsun diye bazenÇocuklarla olmuyor spor maalesef, ancak akşam vakit bulursam yarım saat yoga yapıyorum o da spordan sayılmaz pek :)
Leslie yapıyorum arada ..jillian bir ara başladım devam edemedim ..bende kızla dans ediyorum hareket olsun diye bazen
Squat ta yapıyorum bazen henüz tam düzene geçemedim tabi..çocuklar küçük mü canım ?
Geçmiş olsun dikkat et kendine yaa.. gittik geldik yarın yine 3 günlük gideceğiz ..Bayram bitiminde okullar açılıyor burda dört gözle bekliyorum daha düzenli olurum diyeIyiyim Yeliz ablam cumartesi gecesi acile gittik iğne oldum ilaç kullanıyorum şimdi diyete uymaya çalışıyorum cuma aranıza katılacağım inşallah sen ne yapıyorsun tatile gittinizmi döne abla da yok ortalardatezbitsin
Evet ya hastalık huylarını çok değiştiriyor ..aman iyi olsunlar da tek ..zaten her yaşın sendromu var nerdeyseBiri 4 yaşına giriyor diğeri de 1 yaşa az kaldı. Bir de yeni hastalıktan çıktılar, biraz huysuz ikisi de bugünlerde
Mısırlı' omlet hiç duymadım ama Mısır zararlı diyorlar bende seviyorum aslında ..çok az geldi bana inşallah acıkmazsın canım ..bayağı hırslı gördüm seniMenü
Sabah:
2 yumurtadan peynirli misirli omlet
Öğlen:
Vicdan corbasi bi kase
Ara:
Chia pudingi küçük bu kase
Akşam:
Bi kase yoğurt
Su:2,5 litre
Spor: birazdan leslie yapicam
berilceee
öncelikle hoşgeldin canım ilk gün diye belki alışamadın falan ama yine de dikkat etmekte fayda var, basladiysan tam başla ki süreç uzamasın. menün biraz fazla olmuş gibi geldi ben diyetisyene gidiyorum tereyağını kahvaltıda kesinlikle yeme dedi,yumurtayı 2 değil bir yemeliydin ayrıca kısır bulgurdur ki bir öğünde en fazla 3 yemek kaşığı yenilebilir lütfen darılma birbirimize destek olmak yolu daha da uzatmamak için söylüyorum.İlk gün menüm:
Sabah;
2 haşlanmış acı biberli yumurta
Yarım dilim ekmek üzerine tereyağ salça ikilisi
3 çeri domates
Peynir
6 zeytin
Öğle
Büyük bir tabak kısır
Arada
Yeşil çay
Bir avuç kuruyemiş
Akşam
Kıymalı tarhana
(Yanına ne yapsam diye hala düşünüyorum, bir el atıverin kolayından)
Yemekten sonra da bir meyve yerim
Deli gibi su içiyorum, 3 lt olmuştur, genelde limonlu
canım sen geçen gün yediklerine epey vicdan yapmışsın belli afiyetolsun çok az kalorili bir liste olmuş seni cumaya bomba gibi hazırlarMenü
Sabah:
2 yumurtadan peynirli misirli omlet
Öğlen:
Vicdan corbasi bi kase
Ara:
Chia pudingi küçük bu kase
Akşam:
Bi kase yoğurt
Su:2,5 litre
Spor: birazdan leslie yapicam
Akşam biraz karbonhidratlı olmuş ama az az yemişsin sende dikkat etmişsin ..1 tane çiğ köftenin çeyreği miselam bunlar bugünkü listem
Sabah 10.00
2 dilim tb ekmeği
4 zeytin
1kk peynir
2 kaşık menemen
Ara bir küçük incir+ 2 kaşık leblebi
Akşam
4-5 kaşık sulu patates yemeği
çeyrek çiğ köfte
küçük bir parça fırın mücver
gayet güzel canım çok dengeli afiyet olsunBende menümü yazayım hazır buradayken
Sabah
Çörekotu yağlı su içtim
Maydanozlu peynirli omlet 2 zeytin
Biber salatalık domates 1 ceviz yeşil çay
Ara
Sade kahve 1 hurma 2 fındık
Öğlen:5kaşık yeşil mercimek yemeği bol salata
Ara yeşil çay az gojiberry üzümü (almıştım 10 tane falan yedim bitsin diye )
Akşam fırında balık bol salata
Acıkırsam tarçınlı süt içerim
Su 2,5 litre birazda tarçınlı su içtim
Spor
1 mile Leslie bol ev işi![]()
Konserve misirin yarisini koydum 100 gr bile yoktur yani kalorisi az ama gdo acisindan zararli diyolar sanirim. Dunden sonra biraz kemeri skmak gerekti ama su vicdan corbasi cok cirkindi be tobe bi daha yapmam :)Mısırlı' omlet hiç duymadım ama Mısır zararlı diyorlar bende seviyorum aslında ..çok az geldi bana inşallah acıkmazsın canım ..bayağı hırslı gördüm seni![]()
Sağol canım ya elimden geleni yapmaya çalışıyorum Bayramdan öncegayet güzel canım çok dengeli afiyet olsun
evet canım bir cigkoftenin çeyreği kendimi iyi durdurdum. evet patates karbonhidrat ama pilav ve ekmek yemedim o yüzden bana kalsa patates yapmazdım ama kız kardeşim pişirdi bugün yemeği benim belim rahatsız olduğu için yapıyor sağolsunAkşam biraz karbonhidratlı olmuş ama az az yemişsin sende dikkat etmişsin ..1 tane çiğ köftenin çeyreği miçok minicik o zaman
Mücver yoğurtlu olsa süper olurdu![]()
Yok ya limon sık iç işte şifa şifa ..Konserve misirin yarisini koydum 100 gr bile yoktur yani kalorisi az ama gdo acisindan zararli diyolar sanirim. Dunden sonra biraz kemeri skmak gerekti ama su vicdan corbasi cok cirkindi be tobe bi daha yapmam :)
Nasıl oldun bugün geçmedi mi?inşallah çabuk geçer bel ağrısı fena vallaevet canım bir cigkoftenin çeyreği kendimi iyi durdurdum. evet patates karbonhidrat ama pilav ve ekmek yemedim o yüzden bana kalsa patates yapmazdım ama kız kardeşim pişirdi bugün yemeği benim belim rahatsız olduğu için yapıyor sağolsun