Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben hiç 55 56 olmadım en son lise 3 de 59 kiloydum en zayıf halim çocukken çok zayıftım bu arada 27 yasındayım
bende 29 yaşındayım. ben 67 kilodan 58 olunca yeter demiştim ama kilo verdiğini görünce daha da hırs geliyor ben hayatım boyunca hep 55-56 kiloydum sadece bir yıl 67 oldum onu da verdim çok şükür. hep balık etli tabir edilirdim öyle çiroz olamadım. eşim beni kilolu buluyor biraz 55.6 ile

bende 29 yaşındayım. ben 67 kilodan 58 olunca yeter demiştim ama kilo verdiğini görünce daha da hırs geliyor ben hayatım boyunca hep 55-56 kiloydum sadece bir yıl 67 oldum onu da verdim çok şükür. hep balık etli tabir edilirdim öyle çiroz olamadım. eşim beni kilolu buluyor biraz 55.6 ile
kilolu kesinlikle değilsin eşim bana da versen iyi olur dedi ama 60 felan olsan dedi keşke inebilsem 60a 63 e kadar düştüm hamile kalmadan önce ama 86 kilo ile doğuma gittim sonra 78 den 68 e düştüm şimdi pes etmeyeceğim 70.3 ile başladım ilk hedefim 60 inşallah ulaşırım. kaç aydır yapıyorsun

Günaydinnnn
eliya eliya canim karatay zaten saglikli diyet. Ekmek iyi bisey degilki. Meyve sabahlari yenebiliyor.
Ben cok memnunum. Dukan yapmis bir insanim. Asil o sagliksiz .

Kurufasulyeme laf edenlere

ALIN SIZE -300 TARTIDA
:halay: 114.6 dün 114.9

Erken yenilirse cok fark ediyo. 17 de yemistim

Berna benım hocam yapılan sporu 4-6 haftada degıstırmek lazım dedı
Her 5-10 kılodada sporun ağırlığı artırılmalı dıyor vücut alışıyormuş yoksa
Sarkma cıddı bır sporla mınımuma ıner dıye düşünüyorum canım
Ben 50 kılo vetdıgımdede sarkmadım
Sımdı 30 gıttı yıne sarkmadım
Ya spordan yada derı yapımdan dolayı bılemıyorum
Kılo vermedekı sporla sekıllendırıcı spor çok farklı oluyor bıldıgım

kilolu kesinlikle değilsin eşim bana da versen iyi olur dedi ama 60 felan olsan dedi keşke inebilsem 60a 63 e kadar düştüm hamile kalmadan önce ama 86 kilo ile doğuma gittim sonra 78 den 68 e düştüm şimdi pes etmeyeceğim 70.3 ile başladım ilk hedefim 60 inşallah ulaşırım. kaç aydır yapıyorsun
canım ben hep dikkat eden biriyim tatlı filan çok yesem ertesi gün kısarım geçen ay 2 kilo aldım 57 oldum 7 ağustosta başladım ben 55.6 oldum

Kızlar bugun iş yerınde olacam ıkı cadıyla ınsallah aralarda gelırım
Gelemesemde okurum
Bu arada bır karar aldım sızede soyleyım de bılgınız olsun
Bır Sevda ilknuru tanıyorsunuz
Dün lıste ıle bıraz konuştuk
Bır karara varamadık
Listeden çıksa dıskalıfıye olur
Çıkmasa benı korkutuyor artı gelır mı dıye
Asagı tükür sakal yukarı tükürsen bıyık durumu
Aldıgım karara göre ilknur artı getırırse ben kendım gıdecem
Bu nedenle ona gazmı verırsınız
Terlık takunyamı atarsınız bılemem
Yada gıt berıl dıyenler baklava börek mı yollar kıza bılemem
Kk kaderım ellerınızde bılıne

Ben bir kac saatligine yokum arkadaslar. Kizimin bu gun is gorusmesi vardi onun cikmasini bekliyordum temizlik yapabilmek icin. Simdi temizlik zamani. Inanin tercihim sizlerle muhabbet ama birilerinin bu isleri yapmasi lazim. Sabah erkenden temizlik yapmayi severim bu saatten sonra zor gelse de. Gorev aski :((

Günaydin beril ablamm
114.6 ya ne diosun :halay: 28 temmuzda 118.7 ile girdim iyi vermisim demi
Doğru soyleyımmı şekercık
Anneler pek memnun olmaz genetıkte dahasını ısteme gıbı kodlanmışız sankı
Hasatalık
Küçük bebek vs göz önünde tutarsam süper gıttın kı karatayı hıc hazetmem ben ona rahmen ıyı vermıssın
Ama Eylül 28 e haftada ıkı dıye anladalımmı
105 gıbı Eylül'e veda edelım
80 küsürlerde yılbaşı kutlayalım mı

Selam kizlar bende 1 haftadir diyetteyim ama hep pes ediyorum burda sizinle kilo verip motive olmaya ihtiyacim var... en son 78 kilo idim boy 160.. baskulun pili bitti yada bozuldu onu cozmem gerekiyor..
Yenı baskül al bozulduysa
Yenı bır başlangıç yap gel söyle yamacıma
Az anlat nıye bozuyorsun
Nelere hayır dıyemıyorsun
Nasıl beslenıyon

Ben bir kac saatligine yokum arkadaslar. Kizimin bu gun is gorusmesi vardi onun cikmasini bekliyordum temizlik yapabilmek icin. Simdi temizlik zamani. Inanin tercihim sizlerle muhabbet ama birilerinin bu isleri yapmasi lazim. Sabah erkenden temizlik yapmayi severim bu saatten sonra zor gelse de. Gorev aski :KK43:(
Bende tersı gece kuşu gıbı
Gece temızlık iş severım
Hadı gel bıtırınce
Haaa aklımdayken senın dıyetısyen ne ıcmene ızın verdı cay kahve vs gıbı

Yenı baskül al bozulduysa
Yenı bır başlangıç yap gel söyle yamacıma
Az anlat nıye bozuyorsun
Nelere hayır dıyemıyorsun
Nasıl beslenıyon

Hic saglikli beslenmiyordum abur cubur tatli karbonhidratlardan vazgecemiyorum bir turlu. Gec saatlerde tatli krizim tutuyor hep. ama artik kurtulmak istiyorum bu kilolardan.

Back
X