Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende gunde 1 saat yuruyorum ama bugun yagmur var.. evde egzersiz neler yapiyorsunuz
Slm canim. Leslie 3 mile cok iyi hem yorucu degil. Ardindan da bir leslie floor sesion(karin egzersizleri) super olur. Ben spora gitmedugimde evde bunlari yapiyorum.

Berna benım hocam yapılan sporu 4-6 haftada degıstırmek lazım dedı
Her 5-10 kılodada sporun ağırlığı artırılmalı dıyor vücut alışıyormuş yoksa
Sarkma cıddı bır sporla mınımuma ıner dıye düşünüyorum canım
Ben 50 kılo vetdıgımdede sarkmadım
Sımdı 30 gıttı yıne sarkmadım
Ya spordan yada derı yapımdan dolayı bılemıyorum
Kılo vermedekı sporla sekıllendırıcı spor çok farklı oluyor bıldıgım
alıştığına bende inanıyorum çünkü 3mil bana şu an çok kolay geliyor .sarkma bende de olmadı fakat yumuşadım yahu :) e bundan sonrası sarkma olur herhalde.o yüzden baştan önlemini almam lazım ki zaten verilecek daha bayağı kilom var

Ben iyisi şu bayramı da atlatayım dogru salona.hem okullarda açılmış olur, ev de boşalır.kafam rahat oh mis gibi yaparım sporumu

1 haftadir iciyorum 2,5 - 3 lt
Tatliya cok duskunum :KK43:
hoş geldin canım ben de tatlıyı çok severim ama inan ki dengeli beslenince canin o kadar da tatlı çekmiyor ben diyetisyen desteği alıyorum yaklaşık 15 gündür diyetteyim canım hic tatlı çekmedi diyebilirim istersen sen de bir diyetisyen desteği al dengeli beslen

Günaydinnnn
eliya eliya canim karatay zaten saglikli diyet. Ekmek iyi bisey degilki. Meyve sabahlari yenebiliyor.
Ben cok memnunum. Dukan yapmis bir insanim. Asil o sagliksiz .

Kurufasulyeme laf edenlere

ALIN SIZE -300 TARTIDA
:halay: 114.6 dün 114.9

Erken yenilirse cok fark ediyo. 17 de yemistim
tatlım kuru herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş anlamış olduk ben yesem artıyim kesin geç erken farketmez. Karatay yapıp ekmek yediğin için yazdım sanırım birseyler unuttum.
Dukan veya karatay yapmadım yapmam da ben evimde ne varsa sağlıklı şekilde yiyerek zayıflamak istiyorum kasamiyorum bi listeye uyup yiyemiyorum geriliyorum.

Ben bir kac saatligine yokum arkadaslar. Kizimin bu gun is gorusmesi vardi onun cikmasini bekliyordum temizlik yapabilmek icin. Simdi temizlik zamani. Inanin tercihim sizlerle muhabbet ama birilerinin bu isleri yapmasi lazim. Sabah erkenden temizlik yapmayi severim bu saatten sonra zor gelse de. Gorev aski :KK43:(
Kolay gelsin kızının da hakkında hayırlısı inşallah.

kızlar çikolatalı yaş pasta ve baklavaya az önce hayır demeyi başardım:halay:
Çok Tebrikler canım.

canım burda beyin ve si ir cerahi yok daha önce gitmiştim işte kas gevşetici ağrı kesici verip gönderiyorlar normalde çok sıkıntı çıkarmıyor fıtık bana ama bu sefer ağır kaldırmaktan oldu evde tedavi uyguluyorum rizeye gidemem şimdi yineagri kesici kas gevşetici verirler..ameliyat olma ama çözüm değil kardeşim oldu hala beli ağrıyor
Yok canım ya ameliyat olmamak için direniyorum zaten her yıl 3 4 kez fizik alıyorum hayırlısı artık.

Ben katılmak istiyorum aranıza:) bir türlü motive olamıyorum canım aşırı tatlı çekiyor :KK43:
Hosgeldin tatlım. Tatlımi su iç tarçınlı süt iç olmadı 2 hurma ye oda kesmedi kayısı ye ama sakın tatlı yeme.

1 haftadir iciyorum 2,5 - 3 lt
Tatliya cok duskunum :KK43:
Hosgeldin tatlım vücut Tatliyi istiyor malesef ama bu hissi unutturmak senin elinde bir kaç kez bu krizi atlatirsan sonra rahat olursun. Az önce de yazdım tarçınlı süt hurma birebir canım.

tatlım kuru herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş anlamış olduk ben yesem artıyim kesin geç erken farketmez. Karatay yapıp ekmek yediğin için yazdım sanırım birseyler unuttum.
Dukan veya karatay yapmadım yapmam da ben evimde ne varsa sağlıklı şekilde yiyerek zayıflamak istiyorum kasamiyorum bi listeye uyup yiyemiyorum geriliyorum.

Kolay gelsin kızının da hakkında hayırlısı inşallah.

Çok Tebrikler canım.

Yok canım ya ameliyat olmamak için direniyorum zaten her yıl 3 4 kez fizik alıyorum hayırlısı artık.

Hosgeldin tatlım. Tatlımi su iç tarçınlı süt iç olmadı 2 hurma ye oda kesmedi kayısı ye ama sakın tatlı yeme.
sen kaç yaşındaydın canım bu bel fıtığı ne de çok yayıldı gençlerde de var kız kardeşim ameliyat olduğunda 18 yaşlarındaydı ben de uzun zamandır çekiyorum daha 29 yasindayim

Ben katılmak istiyorum aranıza:) bir türlü motive olamıyorum canım aşırı tatlı çekiyor :KK43:
Canim bugun tatli istiyor. Ne yaptim? 1 demlik tarcinli yesil cay demledim. Once onu icecegim. Ardindan hala istegim gecmediyse ton balikli salata yapip yiyecegim. Ton baligi acligi cok iyi bastiruyir canim dene bak

Canim bugun tatli istiyor. Ne yaptim? 1 demlik tarcinli yesil cay demledim. Once onu icecegim. Ardindan hala istegim gecmediyse ton balikli salata yapip yiyecegim. Ton baligi acligi cok iyi bastiruyir canim dene bak
ben de çiğ bademe dadandım ya yemek istemyom ama çok güzel tadı var

Bende tatli istegini bi tek tarcinli sut kesiyo bu sebepten chia pudinginede tarcin koyuyorum artikin :)

Listeler beni daha cok sinir ediyor. Ekmek ve tatlidan vazgecince veriyorum. Ama iradeyi saglam tutmak marifet.

Haftada 1 mi tartiliyorsunuz. Ben cok sık tartiliyordum veremiyorum diye pes ediyordum.

Back
X