- 7 Ağustos 2017
- 3.077
- 8.488
- 73
- 54
ay simiiiiiiiiiiiiiiitttttt arasına peynir domates koyup tosta basacaksın ohhh miss uzun zamandır yememiştim aklıma getirdin bu cumayı bi atlatayım ben de yicem bu arada menün güzel
3 mile leslie de yaptın mı süper olur oh miss keşke ben de bu kadar spor yapmaya düşkün olsam
menün çok iyi ya :) keşke ben de bu kadar dengeli ve az yiyebilsem
sporu da yaptın mı süper olacak kııızzzzz
wasayı duydum da yemedim tadı güzel mi
menün güzel bu arada derya abla :)
nescafe yerine türk kahvesi tercih edebilirsin metabolizmayı hızlandırıyor :)
ben de senin gibi ekmek tüketmemeye çalışıyorum 2 gündür :) şimdiden hafifledim sanki ama çoook ekmekcilim ya tadı damağımdaaaaaa
menün güzel canım afiyet olsun
Öğlen yemediğin için acıkmıyor musun ? Karatay diyeti galiba seninki :)
yokluğunu farketmez olur muyum ablaa :) listelerime rağmen bana terlik fırlatan yok hiç yerin çooook ayrı
nohut püresi nasıl oluyor ? tadı güzel mi yemek mi bu yemekse eğer tarifini alabilir miyim :)
Vereyim arkadasim.ay simiiiiiiiiiiiiiiitttttt arasına peynir domates koyup tosta basacaksın ohhh miss uzun zamandır yememiştim aklıma getirdin bu cumayı bi atlatayım ben de yicem bu arada menün güzel
3 mile leslie de yaptın mı süper olur oh miss keşke ben de bu kadar spor yapmaya düşkün olsam
menün çok iyi ya :) keşke ben de bu kadar dengeli ve az yiyebilsem
sporu da yaptın mı süper olacak kııızzzzz
wasayı duydum da yemedim tadı güzel mi
menün güzel bu arada derya abla :)
nescafe yerine türk kahvesi tercih edebilirsin metabolizmayı hızlandırıyor :)
ben de senin gibi ekmek tüketmemeye çalışıyorum 2 gündür :) şimdiden hafifledim sanki ama çoook ekmekcilim ya tadı damağımdaaaaaa
menün güzel canım afiyet olsun
Öğlen yemediğin için acıkmıyor musun ? Karatay diyeti galiba seninki :)
yokluğunu farketmez olur muyum ablaa :) listelerime rağmen bana terlik fırlatan yok hiç yerin çooook ayrı
nohut püresi nasıl oluyor ? tadı güzel mi yemek mi bu yemekse eğer tarifini alabilir miyim :)
Nohut tarifi:
Arzu ettiginiz kadar nohutu iyice haslayip suzuyoruz. Nohutlar iliyinca damak zevkinize gore sarmisak dovup ilave ediyoruz. Tuz ekliyoruz. Blenderle pure haline getirirken arada birer kasik yogurt ilave ediyoruz istedigimiz kivama gelene kadar. Kapakli bir kaba koyup sogunca dolaba koyuyoruz.2-3 gun dolapta muhafaza edebiliyoruz. Et yemeklerinin yanina cok yakisiyor. Ikram ettigim herkes cok begeniyor. Dikkatli olmamiz gereken nohut basli basina protein olarak tuketilebileceginden et yemeklerinin porsiyonunu ona gore ayarlamaliyiz ya da nohut puresini tek basina yemeliyiz. Afiyet olsun:))