- 4 Şubat 2014
- 4.832
- 17.555
- 408
Aslında eşimin işi için geldik. Hiç arkadasim yok sayilir burda.Alistim ya benimsedim artik sanirim. Ne yapalm. Mecburiyeten alistik :) sen ne sebeple geldin ? Okul is evlilik ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında eşimin işi için geldik. Hiç arkadasim yok sayilir burda.Alistim ya benimsedim artik sanirim. Ne yapalm. Mecburiyeten alistik :) sen ne sebeple geldin ? Okul is evlilik ??
Tarif alalım mi?Haklısın aslında. Hâlâ aklımın bir ucunda olsa da dayanmaya çalışıyorum. Bugün öglen yeni bir kabak tarifi denedim. Dedim ki kendime bunun tadını begenirsem sağlıklı beslenmeye devam edicem; begenmezsem eski çok yeme aliskanligima dönücem. Sonuçta kabağın tadı müthişti.Vardır bunda da bir keramet di mi
Benim için yeni aslinda. Hani şu kabuk soyma aletiyle. Kabagin hepsini boydan boya kesip bitiriyoruz. İnce ince uzun seritler olacak. Azıcık zeytinyaginda tavada 5 dk soteliyoruz. Ve hazırTarif alalım mi?![]()
Çok az olmamis mi yediklerin canım. Bence saat cok gec olmadan birseyler daha yiyebilirsinSabah
Haşlanmış yumurta
1 domates
Öğlen
2 erik
1 eti form bisküvi ( 8 den beri hastanedeyim yengemin doğumu sebebi ile eti form yedim )
Aksam
Yoğurt
2 lt su
Spor
45 mekik
120 walsit
60 Suat
Sabahtan beri aktif halde merdiveni inip çıkıyorum bu da bi spor sayılır
himm görsel olarak güzel olur ben kabağı çok severim az pişmiş olacak birde. Peynir de gider yani Sağol tarif için.Benim için yeni aslinda. Hani şu kabuk soyma aletiyle. Kabagin hepsini boydan boya kesip bitiriyoruz. İnce ince uzun seritler olacak. Azıcık zeytinyaginda tavada 5 dk soteliyoruz. Ve hazır(az once yine yaptim. Bu kez üstüne peynir serptim. Sadesi daha cok hosuma gitmisti ama böyle de guzeldi)
Biliyo muydunuz bu tarifi. Sanirim yeşil makarna diyorlar buna
afiyet olsun Hiloş ama akşam hiç yok olma birseyler yemelisin hastanede çorba satılır çorba 1 dilim ekmek mesela.Sabah
Haşlanmış yumurta
1 domates
Öğlen
2 erik
1 eti form bisküvi ( 8 den beri hastanedeyim yengemin doğumu sebebi ile eti form yedim )
Aksam
Yoğurt
2 lt su
Spor
45 mekik
120 walsit
60 Suat
Doğdumu bebiş.Sabah
Haşlanmış yumurta
1 domates
Öğlen
2 erik
Aksam
Yoğurt
2 lt su
Spor
45 mekik
120 walsit
60 Suat
Cok sevdim bu sözünü heheNe kacamagi beril diyette olanlar odulunu yiyerek degil tarti da alir. Hem unutmayin agizda 5 dk. kalca da bir omur. Demi arkadaslar.
Demi dedim:))
Çok az olmamis mi yediklerin canım. Bence saat cok gec olmadan birseyler daha yiyebilirsin
himm görsel olarak güzel olur ben kabağı çok severim az pişmiş olacak birde. Peynir de gider yani Sağol tarif için.
afiyet olsun Hiloş ama akşam hiç yok olma birseyler yemelisin hastanede çorba satılır çorba 1 dilim ekmek mesela.
doğdu canım sagolsasinDoğdumu bebiş.
Hayırlı olsun bebis canim yediklerin com az halsiz kalma dikkat et bi seyler ye biraz daha :)Sabah
Haşlanmış yumurta
1 domates
Öğlen
2 erik
Aksam
Yoğurt
2 lt su
Spor
45 mekik
120 walsit
60 Suat
Şimdi ne desek anneyı kızdırmasakMenüyü yazayim ama terlik atmayin olur mu :))
Sabah:
2 ceviz
4 cig badem
1 bardak tarcinli süt
Ara: sekersiz turk kahvesi yaninda bir kesme bitter cikolata
Ara: küçük bi seftali
Öğlen: 1 peynirli poaca
1/4 krep
1 kk beyaz peynir
Sekersiz cay
Akşam: 1 yt barbunya
1 kase cacık
Su: 2lt gecti de ne kadar gecti bilemiyorum
Spor: leslie 3mil + 40 squat
Not: ananeme ziyarete gittim yaptiklarini koyduklarini yemeyince çok üzülüyo ve diyet yapiyorum diye kiziyo mecbur yedim su poacayi falan daha tabağıma kalburabasti kurabiye falanda koymusta onlari caktirmadan mutfağa geri koyabildim :)) gerçi sonradan anladi gene kizdi :)
Benım hastalığımı bılenler bılır orkıdeyeBugünkü menüm
Sabah 10.30
2 yumurtayla bol biberli domatesli menemen
1 k. Kase kuruyemis
1 büyük bardak süt
Aksam 16.15
1 tavuk but
2 tabak kiymali az bulgurlu ispanak yemegi
1.5 saat carsi gezintisi
1 kahve icecegim gece
3 l suyu tamamlarim
Simdi kalkip bi tur leslie yapiyorum ablacim küsüsmeyelim :))Şimdi ne desek anneyı kızdırmasak
Pekı annen küsmesın dıye yedın
Berıl ablam küser dıye ekstra bır spor yapmadın mı bana