Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayırlı akşamlar kizlaaar :KK68: Menü
10.20
3 zeytin, 1 dl çavdar ekmek, 3 kk peynir, yarım yt menemen, 3 yk yoğurt, domates, salatalık, şekersiz çay
12.10
Yarım şeftali
14.50
5 yk bulgur pilavı, 1 yt çoban salata, 2 yk menemen
16.40
3 tane kuru kayısı
17.50
6 yk yoğurt, kuru nane, kuru kekik ,pul biber karışımı yedim
Su: 2700 cc su oldu
Spor: 70 dk Leslie yaptım
Spor da menu de gayet iyi canim.

Bugünkü menü
Sabah limonlu su, kk peynir iki, zeytin bir kaç bardak çay az şekerli.
ara bir kase yayla çorbası
saat 12.az şekerli tür kahvesi
15.kozlenmis bir tane patlıcan,bir tane haşlanmış yumurta yarım domates
saat 18.30 iki tane sebze dolmasi yarım parça et
gün içi bol çay ve 3.litre su

Arkadaşlar sizce bugün biraz fazlami kacirdim?
not:)sebze dolmalarinin içini çok az doldurdum.
Bence cok fazla degil. Cumartesileri oluyor kucuk kacamaklar. Onemli olan devamini getirmemek

Menüyü yazayim ama terlik atmayin olur mu :))
Sabah:
2 ceviz
4 cig badem
1 bardak tarcinli süt
Ara: sekersiz turk kahvesi yaninda bir kesme bitter cikolata
Ara: küçük bi seftali
Öğlen: 1 peynirli poaca
1/4 krep
1 kk beyaz peynir
Sekersiz cay
Akşam: 1 yt barbunya
1 kase cacık
Su: 2lt gecti de ne kadar gecti bilemiyorum
Spor: leslie 3mil + 40 squat
Not: ananeme ziyarete gittim yaptiklarini koyduklarini yemeyince çok üzülüyo ve diyet yapiyorum diye kiziyo mecbur yedim su poacayi falan daha tabağıma kalburabasti kurabiye falanda koymusta onlari caktirmadan mutfağa geri koyabildim :)) gerçi sonradan anladi gene kizdi :)
Sporla eritirsin sen canim. Bir pogaca icin kac dakika kosmak lazim acep

Iyy sorma abla ya sabah oglen aksam yagsiz tuzsuz sebze corbasi yiyodum kucuk bi kase yani gunde 3 kucuk kase corba yiyodum sadece ve bütün gün spor aletinden inmiyodum nerdeyse günde 3 saat spor yapiyodum bi iki kere bayilmistim hatta simdi ondan diyet yapiyom diyemiyorum evdekilere korkuyolar gene oyle asiri yaparim diye :))

E yani o zaman bi seye hirs yapmistim zatende tobe bi daha oynamam o kadar vücudumla sonra iki lokma yesem cikarir oldum tepe taklak etmisim kendimi

Yani bu 600ler birike birike dag olacak :))

O kadar hizli vermen iyi bi sey degil iste onu anlatiyorum sagligin bozulursa bi ise yaramaz ben bu seyi yaptigimda 15 yasindaydim o yasta bile sonradan toparlamak cok zor oldu hic girme o topa yavas yavas saglikli saglikli ver kilonu tez canliliga gerek yok
Aynen canim ayda 2kg bile super bence. Onemli olan kalici olsun

Bugün köye geldik bayram sonuna kadar burdayiz 2 tepsi baklava yaptım diyetteyken bu bana reva mi burda menüler istediğim gibi olamayacak sanırım ama elimden geleni yapacağım
Sabah
1.5 yumurtadan omlet
Kk peynir
1 dilim tt ekmek 1 domates
Ara öğün Bir bisküvi 1 bardak ayran
Aksam
Taze fasulye 1 domates 1 biber çeyrek dilim tt ekmek çok.erken yedik simdi tekrar.yemek yemeye hazırlanıyorlar ben yemeyeceğim 2 ceviz yedim çok acıkırsam 1 bardak süt içerim
Su 3 litre olmuştur

Kızlar eve geldim kızımı yıkadım rahatsızlandı yine daha evvel ki gibi sismeye basladi vücudu akşam yemeği yemedim eliptik bisiklet almıştım bugün getirmiş eşim onu yapacaktım kaldı malesef kızım böyle olunca aktif olamazsam kusura bakmayın yarı hastaneye goturcem yine yatirmazlar umarım iyi geceler iyi pazarlar

Back
X