Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bravoo baklavaya hayir demek heleki ev baklavasina. Menun cok iyiBugün köye geldik bayram sonuna kadar burdayiz 2 tepsi baklava yaptım diyetteyken bu bana reva mi burda menüler istediğim gibi olamayacak sanırım ama elimden geleni yapacağım
Sabah
1.5 yumurtadan omlet
Kk peynir
1 dilim tt ekmek 1 domates
Ara öğün Bir bisküvi 1 bardak ayran
Aksam
Taze fasulye 1 domates 1 biber çeyrek dilim tt ekmek çok.erken yedik simdi tekrar.yemek yemeye hazırlanıyorlar ben yemeyeceğim 2 ceviz yedim çok acıkırsam 1 bardak süt içerim
Su 3 litre olmuştur
Hersey gayet guzel canimİyi geceler kızlar :)
Menü:
Sabah (9:10)
1 yumurta
1 dilim hindi füme
1 domates
Salatalık
1kk peynir
Öğlen (14:30)
Fırında patatesli tavuk
Salata
Yoğurt
Akşam (18:30)
1 kase cacık
1 kase salata
1 dilim hindi füme
Su:3.5l
Spor: bugün dinlenme günümdü
1 saat hafif tempoda doğa yürüyüşü yaptım sadece
Cook gecmis olsun canim. Acil sifalar.Kızlar eve geldim kızımı yıkadım rahatsızlandı yine daha evvel ki gibi sismeye basladi vücudu akşam yemeği yemedim eliptik bisiklet almıştım bugün getirmiş eşim onu yapacaktım kaldı malesef kızım böyle olunca aktif olamazsam kusura bakmayın yarı hastaneye goturcem yine yatirmazlar umarım iyi geceler iyi pazarlar
Gecmis olsun canim. Ciddi bir problem degildir insallah.Cook gecmis olsun canim. Acil sifalar.
Cook gecmis olsun canim. Acil sifalar.
3 4 hafta evvel kurdesen dokmustu 2 gece yattık hastanede yine öyle bi reaksiyon göstermeye başladı dün vücudu birşeyler ısırıyor kulağı falan şişti yine sanırım sokan bir şeye alerjisi varGecmis olsun canim. Ciddi bir problem degildir insallah.
sanada canimHayırlı pazarlar
Cok geçmiş olsun. Konu evladı olunca insan iki kat üzülüyor3 4 hafta evvel kurdesen dokmustu 2 gece yattık hastanede yine öyle bi reaksiyon göstermeye başladı dün vücudu birşeyler ısırıyor kulağı falan şişti yine sanırım sokan bir şeye alerjisi var
Kiyamam allahim tez zamanda iyilik versin canim.3 4 hafta evvel kurdesen dokmustu 2 gece yattık hastanede yine öyle bi reaksiyon göstermeye başladı dün vücudu birşeyler ısırıyor kulağı falan şişti yine sanırım sokan bir şeye alerjisi var
geçmiş olsun tez zamanda düzelsin minikKızlar eve geldim kızımı yıkadım rahatsızlandı yine daha evvel ki gibi sismeye basladi vücudu akşam yemeği yemedim eliptik bisiklet almıştım bugün getirmiş eşim onu yapacaktım kaldı malesef kızım böyle olunca aktif olamazsam kusura bakmayın yarı hastaneye goturcem yine yatirmazlar umarım iyi geceler iyi pazarlar
Varim.canim. Ins bu hafta -1 olalim.Kızlar gidim gidim kilo vermekten sıkılan var mi?bu günden itibaren haftalık en az 1 kilo diyorum.yani 7000 kalori gidecek.
Benimle birlikte en az 1 kilo vermek isteyen varsa yanıma gelsin.eğer o 1 kilo gitmezse o kişiyi pis kınarız(kendim dahil tabiki):)bu hafta 1 kilo vermezsem kendime yuz vermeyecem=)
Afiyet olsun canimUslu bir uye olup menumu yazayim arkadaslar.
Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
Cay
Ara
1 seftali 2 ceviz
Ogle
5 kofte
Coban salata
1 dl. Ekmek
Ara
1/2 etiform
1 su bard. Ayran
Aksam
8 kasik z.yagli bezelye
3 dl. Ekmek
4 kasik yogurt
Karisik salata
Ara
2 top dondurma
3 lt.su
30 dk. Yuruyus
30 dk. Yuzme
1.5 saat gece carsi da gezinti ( tempolu olmadigi icin ne kadar spor dan sayilir bilemedim)
Gun icersin de maden suyu cay kahve ictim.
tamamdır canım birlikteyiz:)Varim.canim. Ins bu hafta -1 olalim.