Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi geceler kızlar :)

Menü:
Sabah (9:10)
1 yumurta
1 dilim hindi füme
1 domates
Salatalık
1kk peynir

Öğlen (14:30)
Fırında patatesli tavuk
Salata
Yoğurt

Akşam (18:30)
1 kase cacık
1 kase salata
1 dilim hindi füme

Su:3.5l
Spor: bugün dinlenme günümdü
1 saat hafif tempoda doğa yürüyüşü yaptım sadece

Bugün köye geldik bayram sonuna kadar burdayiz 2 tepsi baklava yaptım diyetteyken bu bana reva mi burda menüler istediğim gibi olamayacak sanırım ama elimden geleni yapacağım
Sabah
1.5 yumurtadan omlet
Kk peynir
1 dilim tt ekmek 1 domates
Ara öğün Bir bisküvi 1 bardak ayran
Aksam
Taze fasulye 1 domates 1 biber çeyrek dilim tt ekmek çok.erken yedik simdi tekrar.yemek yemeye hazırlanıyorlar ben yemeyeceğim 2 ceviz yedim çok acıkırsam 1 bardak süt içerim
Su 3 litre olmuştur
Bravoo baklavaya hayir demek heleki ev baklavasina. Menun cok iyi

İyi geceler kızlar :)

Menü:
Sabah (9:10)
1 yumurta
1 dilim hindi füme
1 domates
Salatalık
1kk peynir

Öğlen (14:30)
Fırında patatesli tavuk
Salata
Yoğurt

Akşam (18:30)
1 kase cacık
1 kase salata
1 dilim hindi füme

Su:3.5l
Spor: bugün dinlenme günümdü
1 saat hafif tempoda doğa yürüyüşü yaptım sadece
Hersey gayet guzel canim

Kızlar eve geldim kızımı yıkadım rahatsızlandı yine daha evvel ki gibi sismeye basladi vücudu akşam yemeği yemedim eliptik bisiklet almıştım bugün getirmiş eşim onu yapacaktım kaldı malesef kızım böyle olunca aktif olamazsam kusura bakmayın yarı hastaneye goturcem yine yatirmazlar umarım iyi geceler iyi pazarlar
Cook gecmis olsun canim. Acil sifalar.

Uslu bir uye olup menumu yazayim arkadaslar.

Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
Cay

Ara
1 seftali 2 ceviz

Ogle
5 kofte
Coban salata
1 dl. Ekmek

Ara
1/2 etiform
1 su bard. Ayran

Aksam
8 kasik z.yagli bezelye
3 dl. Ekmek
4 kasik yogurt
Karisik salata

Ara
2 top dondurma

3 lt.su
30 dk. Yuruyus
30 dk. Yuzme
1.5 saat gece carsi da gezinti ( tempolu olmadigi icin ne kadar spor dan sayilir bilemedim)
Gun icersin de maden suyu cay kahve ictim.

Kızlar gidim gidim kilo vermekten sıkılan var mi?bu günden itibaren haftalık en az 1 kilo diyorum.yani 7000 kalori gidecek.

Benimle birlikte en az 1 kilo vermek isteyen varsa yanıma gelsin.eğer o 1 kilo gitmezse o kişiyi pis kınarız(kendim dahil tabiki):)bu hafta 1 kilo vermezsem kendime yuz vermeyecem=)

3 4 hafta evvel kurdesen dokmustu 2 gece yattık hastanede yine öyle bi reaksiyon göstermeye başladı dün vücudu birşeyler ısırıyor kulağı falan şişti yine sanırım sokan bir şeye alerjisi var
Kiyamam allahim tez zamanda iyilik versin canim.

Kızlar eve geldim kızımı yıkadım rahatsızlandı yine daha evvel ki gibi sismeye basladi vücudu akşam yemeği yemedim eliptik bisiklet almıştım bugün getirmiş eşim onu yapacaktım kaldı malesef kızım böyle olunca aktif olamazsam kusura bakmayın yarı hastaneye goturcem yine yatirmazlar umarım iyi geceler iyi pazarlar
geçmiş olsun tez zamanda düzelsin minik

Kızlar gidim gidim kilo vermekten sıkılan var mi?bu günden itibaren haftalık en az 1 kilo diyorum.yani 7000 kalori gidecek.

Benimle birlikte en az 1 kilo vermek isteyen varsa yanıma gelsin.eğer o 1 kilo gitmezse o kişiyi pis kınarız(kendim dahil tabiki):)bu hafta 1 kilo vermezsem kendime yuz vermeyecem=)
Varim.canim. Ins bu hafta -1 olalim.

Uslu bir uye olup menumu yazayim arkadaslar.

Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
Cay

Ara
1 seftali 2 ceviz

Ogle
5 kofte
Coban salata
1 dl. Ekmek

Ara
1/2 etiform
1 su bard. Ayran

Aksam
8 kasik z.yagli bezelye
3 dl. Ekmek
4 kasik yogurt
Karisik salata

Ara
2 top dondurma

3 lt.su
30 dk. Yuruyus
30 dk. Yuzme
1.5 saat gece carsi da gezinti ( tempolu olmadigi icin ne kadar spor dan sayilir bilemedim)
Gun icersin de maden suyu cay kahve ictim.
Afiyet olsun canim

Back
X