Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım. Nescafe de şeker olmayınca çok daha güzel tavsiye ederim.Bugünkü yediklerim
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1.5 kk peynir 4 zeytin salatalık domates 1 dilim patates kızartması
Ara 1 fincan az sekerli sütlü nescafe
Ogle 1 kase yayla çorbası
Aksam 1 kase yayla çorbası 1 tane firinda tavuk pirzola salata 3 lokma karpuz
Su 2 lt
Afiyet olsun canım. Menun guzel çikolatalı dolgulu kurabiye ye rağmenSelamlar bugünkü menüyü yazayım
Sabah:
8 cig findik
4 cig badem 1 bardak tarcinli süt
Öğlen:
Ton balıklı salata
Ara:
1 tane cikolata dolgulu kurabiye
Akşam:
Firinda pismis kiymali patlican yemegi yarim tabak
Yarim kase yoğurt
Su: simdilik iki litre yatana kadar 3 olur
Spor: leslie 3 mil
50 squat
Annemi de ayarttim yarin ayran detoksuna basliyoruz bayramdan önce iyi gider iki gün dedik :))
Afiyet olsun aksamlari aç birakiyorsun kendini böyle verim alamazsın tatlım. Sağlığın için de iyi olmaz.Sabah
2 yumurta salatası (roka.peynir maydanoz)
3 çatal domates
Açı biber cemeni
Öğlen
3 yok kuru fasulye
3 yk yarma pilavı
3 yk yoğurt
Aksam
Yoğurt kuru
1.5 lt su
40 dakika eliptik yapacağım şimdi
200 ip atlama
50 sguat
112 walsit
patates kızartması ni gördüm derin düşüncelere daldım 4 dolmayı görünce biri beni silkeledi uyandım sanki 4 dolmayi miden nasıl aldi :)))) afiyet olsun.11.00
1 haşlanmış yumurta, 5 tane patates kızartması, 3 zeytin, 2 kk peynir,domates,salatalık, 2 dl çavdar ekmeği, şekersiz çay
15.20
Çörekotu ve chia tohumu karışımı 1 Kase yoğurt
16.30
3 yk bulgur pilavı
18.20
4 tane biber dolması, 4 üçgen dl kavun, 1 Kase çorba
Su:3200 cc su
Spor:45 dk leslıe
Afiyet olsun güzel menü.Tskler kizlar
Menüm
Sabah yok
Öglen 13.30
Koca kase cacik
Kuruyemis
Aksam 17.30
Quinoa salatasi yalanci kisir gibi
10 bin adim yürüyüs
Su ins 3 litre
Esime kanat yapicam firinda isten gemdiginde. 2 parca yicem cnm cekti
Afiyet olsun canım. Merak Etme bi yerin şişme z yedin yedin göbeği şisirdin zatenİy8 aksamlar kızlar misafirlikte oluo diyet yapmak çok zor şartları baya zorluyorum aksama kadar.hic oturmadigim için spor yapmış sayıyorum kendimi
Menü
Sabah 10 30
1.5.yumurtadan omlet
3.zeytin
1 kk peynir
Yarim dilim tt ekmek
Bir cay kaşığı.çikolata nefis bu bi yerim şişmesin diye yedim
Ara 1 bardak ayran
Aksam saat 17 gibi
3 kaşık çorba
Yarim tabak ciğer kanım çok düşük olduğu için canim acayip çekti
Domates salatası
Çeyrek dilim tt ekmek
3-4 küçük uzum
Ara minik dalından kopmuş az tatlı şeftali
Su 4 litre olmuştur
Simdi sofrayı hazırladım başka odaya gittim ısrarlara rağmen yemedim umarım karşılığını alırım
hicbirsey yememişsin ablacim bugün telafi et lütfen daha cok hastalanma.Iyi aksamlar arkadaslar. Bu gun kotu bir gun gecirdim. Tum gun acildeydim.
Menum
Kahvalti
3 dl. Ekmek
3 dl. Peynir
Domates salatalik
Cay
Gun boyunca bol bol serum ilac
1 bardak sut
Sabah hastalanmadan once
45 dk. Yuruyus
Su yok denecek kadar az
harika bir menü afiyet olsun.Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 haslama yumurta.2 domates. 1 salatalik. 1ck keten tohumj yagi. 1 avuc taze sogan
Ara: az sekerli turk kahvesi
Oglen: ton balikli salata
Ara: 1 kase yagsiz tuzsuz peynir. Yarim muz. 1 elma.1yk yulaf. 1ck chia
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Aksam: 1 tabak zeytinyagli taze fasulye. Yarim kase yogurt
Su: 2.5 lt
Spor: 30 dk salonda hocayla spor
Afiyet olsun. Mücver kızartma değildir fırında yapılmıştır zaten beğendim menüyü.İyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah:
Soğanlı omlet (1 yumurta)
Domates ve salatalık
Yeşil çay
Ara:
1/2 elma
Öğle:
4 yk yeşil mercimek
1 kase cacık
1 kase çoban salatası
Akşam:
3 tane mücver
Yoğurt
1 kase salata
Ara: tarçınlı yoğurt
Su:3.5l
Spor: 60 dk bölgesel egezersiz
45 tempolu yürüyüş
Afiyet olsun şeker e çok yuklenilmis bugün. Bal helva kuru üzüm az sekerli kahve ve gofrettttiyi geceler hanimlar)
Sabah)2.kk.büyüklüğünde peynir,domat, salatalık,sadece tadımlık bal,yine aynı helva 6zeytin az şekerli çay....
14.30 nefsime yenildim. 1 gofret
ara ara)kuru uzumle çay içtim.....
18.30 bir parça et ve üç yemek kaşığı sebze yemeği
biraz önce az şekerli türk kahvesi
20dk leslie
kizlar maşallah cok guzel spor yapıyorsunuz.hayran kaldım.malum ben pek yapamıyorum.yarin tartı günüm acaba ac karinlami tartilsam?
Afiyet olsun gözüme az geldi sanki yediklerin acıktın mi?.Menüm
Sabah
1 tane patates yağsız fırında dilim
2 dilim peynir
Domates salatalik
Ara
Meyveli yoğurt
Aksam
Ton balıklı salata
2 buçuk saat yürüyüş
3 lt su
Cay,kahve
6 ayda 30 kg iyi gibi geldi sağlığı nasıl kanda dengesizlik falan olmusmu. Süper bi sonuç tebrik ederim.arkadaşları az once kardesimle konuştum.daha 17 yaşında hormonal sebeblerden dolayi yani bebekliginden beri hep kilolu 6ay önce diyete başladı.bugün konuştum.90 kg dan veeeee 60kg inmiş akşam 16.00 dan sonraihiv birşey yememiş.bide kereviz kuru yapmış.çok çok az yemiş çok ip atlamış.şimdide sadece dikkat aşamasına geçmiş.
kiz deme öyleAfiyet olsun. Mücver kızartma değildir fırında yapılmıştır zaten beğendim menüyü.
Afiyet olsun şeker e çok yuklenilmis bugün. Bal helva kuru üzüm az sekerli kahve ve gofrettttaz görünüyor evet ama birleşiminini düşün vücutta ki.
Afiyet olsun gözüme az geldi sanki yediklerin acıktın mi?.
6 ayda 30 kg iyi gibi geldi sağlığı nasıl kanda dengesizlik falan olmusmu. Süper bi sonuç tebrik ederim.
kiz deme öyleAfiyet olsun. Mücver kızartma değildir fırında yapılmıştır zaten beğendim menüyü.
Afiyet olsun şeker e çok yuklenilmis bugün. Bal helva kuru üzüm az sekerli kahve ve gofrettttaz görünüyor evet ama birleşiminini düşün vücutta ki.
6 ayda 30 kg iyi gibi geldi sağlığı nasıl kanda dengesizlik falan olmusmu. Süper bi sonuç tebrik ederim.
yok canim hatta adet düzensizliği yaşıyordu .oda düzeldi o kadar mutlu ki anlatamamCanım bu hızlı kılo veriş hormonları etkılemesın
Kerevız demeyın dayanamıyom kokusuna ben
Ama haftada 2.5 güzel vermiş
teşekkür ederim.canim ))herşey bugüne kadar iyiydi taki bu 1aydan beri elleri ayakları çok şişiyor ve agri varmış.evet kanında enfeksiyon çıktı ve ondan dolayi kan değeri biraz yüksek çıktı.romatizma bölümü bakıyor.buyuk ihtimalle romatizmaymis tabi diyet ile alakasi varmi yokmu bilemiyorum.Afiyet olsun. Mücver kızartma değildir fırında yapılmıştır zaten beğendim menüyü.
Tebrikler canim. Darisi basimizaAfiyet olsun. Mücver kızartma değildir fırında yapılmıştır zaten beğendim menüyü.
Nalaanimmmm dondun mu? Nasil gecti? Nadir ugruyorum ailemin yanina geldim donunce duzene kavuscam artik aynenBestttt Yavru kuşum uğruyor musun mesaj yazdıysan geçmişe bakma şansım olmadı henüz göremedim sen neler yaptın iyi misin minik misafirin gitmiştir artık yakında eski düzen tekrar başlar iş ev rutini
![]()