Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ee bu gun yemek yiyebildigime gore ben de menumu yazayim.
Kahvalti
2 dl. Ekmek
1 dl. Peynir
Domates ve cay
Ara
2 kuru kayisi 2 ceviz
Oglen
2 dl. Ekmek
1 dl. Peynir
Domates salatalik
Ara
1 dl. Ekmek
1 su bar. Ayran
Aksam
2 kasik et sote
1 yaprak sarmasi
Salata
Yogurt
Ara
1 su bard. Sut

Diyet listeme gore cok yetersiz ama. Gunlerden sonra bu bile ailemin zoruyla gitti.

Su 3 lt.
Spor malesef yapacak gucum yok.

Hoşbuldum merhaba
24 yaşındayım uzun süre oturarak çalışıyordum işten yeni ayrıldım
bir süre kendime vakit ayırmayı düşünüyorum ve önceliğim zayıflamak sağlıklı bir hayat sürmek.
evim sahile çok yakın yürüme imkanım var aynı zamanda eve kondisyon bisikleti aldım.
kilomdan kaynaklı olarak çok uzun süre hareket etmekte zorluk yaşıyorum
bu zamana kadar kilo almamdaki en önemli etken üzgün olduğum zamanlarda yemek yememdi sanırım
tatlı şeylere karşı düşkünlüğüm var beni en çok zorlayan tatlılar...
kendimce bir takım şeyler yapmaya çalışıyorum şekersiz çay içmek ya da çavdarlı, tam buğday ekmeği tüketmek gibi
genel olarak böyleyim işte :)
Her kadın bır 6 ayı kendıne ayırmalı hedıye etmelı
Bu yoldakı degısımde yenı bır sen olup mutsuz ısmını degıstırmen ıcın tam destek yanındayız
100 üstü kılo bır acıdır çeken bılır canım
Ama o kılolarda artık mısafır tıkır tıkır gıdecekler bılıyorum

Valla ben metabolikten sonra diyetisyen tutturamadım, inşallah sen tutturursun

Canım sen diyetisyenle çalışıyor musun? Baya yolun uzun, bakma bizler de öyleyiz.. hiç moral bozma, mutsuz da olma.. senin yaşın ne güzel küçücük, kıymetini bil, ben bir verirken sen 3 verirsin.. azimli ol, planla.. bir anda 5 kilo vereyim deme.. süreklilik esas bu işte.. kendine 1 yıl ver.. bu bir yılda gerçekten kendini dinle.. bir hobin olsun, heryemek canın istediğinde hoşuna giden o işle uğraş.. böylece seni mutlu eden yemek zamanla hobinle yer değişecek.. mutlu uyan.. spor yap mutlaka, yatağın içinde debelen, evde zıpla, mekik çekmeye çalış, sahilde güneşi batır yürürürken bizimle de paylaş.. ne kadar sağlıklı beslendiğini söyle bize hergün.. umut ol.. her ne yapıyorsan da kendin için yap.. sakın başkası için değil..
Bunu bende çok düşündüm
Ama denemek ıstıyorum en azından bır ay

IMG_3850.webp

Cuma günü 74.3 kg idim bugün https://hizliresim.com/p/yukle
73.0 kg çıktım. -1300 gr erken vakitte tartılmak yanlış sonuç verirmi bilmiyorum bunu. Hepimize huzurlu,mutlu sevdiklerimizle geçireceğimiz bir bayram olsun inşallah hayırlı bayramlar :KK200:
Ne güzel bır sonuç balım
Haftaya cuma 2.5 olur eksı bence
Sen bu motıvasyınla bayramı süper atlatırsın emınım
Hem bayram yıyek
İcek
Yan gelıp yatak degıl degılmı

Ben neredeyım nıye yokum
Bu hafta çok yoğun işlerimiz
Eee zıyatetler var
Ev telaşı ama en çok kışlık telaşı var bende
Son3 hafta dıye gün sayıyom resmen
Mınık yuvaya berıl işe başlıyor sonunda
güzel bir aktivite olucak kafan dagilicak berilim keşke bende ise başlasam ama kendi işim olsa :))))

Merhabalar buraya davet edildim ben de zayıflamak istiyorum
Hosgeldin tatlım ben Elif.

Bugun delı işler yaptım
Resmen bas bas paraları berıle oldu
Tr den bır dıyetısyenle konustum anlaştım
Onlıne yardım
10 sene sonra dıyetısyen deneyecem belkı yemek yemeyı adam gıbı ogrenırım
Baska yaptıklarımı sonraaaa
ohh çok güzel yaptın değer senin için parada neymiş.

Hanimlar ayran detoksu sonucu 2 günde eksi 700 gram ilk gun 600 ikici gun 100 gram gitti bence az ama 2 gün için iyi gene :) bu hafta bi kilo demistik bu arada gecen cuma 65.4tu bu gün 64.2 eksi 1200 yani :) onun disinda annem uctu 67.8den 65.7ye düştü 2 günlük ayran detoksunda beni katladi yani :))
maşallah annene canım, yani 700 azmi sana da Tebrikler.

Kızlarcım selamlar, şuan yoldayız, yazlık kapatma işi zormuş ya, evlenene kadar böyle dertlerim yoktu benim..
neyse eve dönüyoruz şuan.. yarın bayram, şimdiden hepimizin bayramı kutlu olsun.. hayırlara vesile olsun.. bugün İzmirde patlama oldu, inşallah bayramda böyle acılar yaşamayız..

Neyse kaçamak yapanlarda bugün; öğünüm dışında soğuk latte içtim soya sütlü, yanına da yarım protein bar yedim.. artık akşam yemeğimi gramımdan daha az yiyip, daha fazla spor yapmaya çalışacağım..
muhtemelen yarın spor yapamam.. bakalım.. bir de regl olacağım sağsalim olsam da rahatlasam.. yeşil çaylar ödemimi azaltmıyor hiç..
iyi bayramlar canım

Cumamız çifte bayram oldu şükür
Cumamızda bayramımızda ağız tadıyla geçsın
Amin Berilim.

Cuma günü 74.3 kg idim bugün https://hizliresim.com/p/yukle
73.0 kg çıktım. -1300 gr erken vakitte tartılmak yanlış sonuç verirmi bilmiyorum bunu. Hepimize huzurlu,mutlu sevdiklerimizle geçireceğimiz bir bayram olsun inşallah hayırlı bayramlar :KK200:
cook iyi maşallah.

:dua:

Geçen cuma 84 kızlar yüzde hesaplamiyorum sadece bildirim yapıyorum.
HARİKA Bi SONUÇ Hilal Tebrikler. :KK200: Haftaya da aynı azmi bekliyoruz. :KK19:

Back
X