Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eliya eliya Elifcim belin icin gittin mi bir doktora? Veya evde bel sagligi icin olan videolardan yap ama gunluk yapman lazim. Oturarak calismaktan dolayi benim de donem donem bel agrilarim oldu o saglikli bel hareketlerini gunde 2 kere yaptim sabah kalkinca ve aksam yatmadan cok rahatlatti. Bel agrisi zordur canim cook gecmis olsun

Canim ekime kadar evdeyim elimden geldigince kkya girecegim. Kahvaltida hersey cok iyi ama sucuk inan bos kalori. Onun yerine evde kendin firinda et pisir sabahlari kes birkac dilim ye. Ben de cok seviyorum ama salam sucuk gercekten cok sagliksiz ve bos kalori bence. Sivri biber cok iyi olmus kahvaltiya.
Teşekkürler adaşım. Yavaş yavaş terk ediyorum aliskanliklarimi diyelim :KK45:

döndüm ablacim belim çok kotu durumda bide kisliklar a başladık nolucak bakalım.

Sagligin için en iyisini yap abla çok saglik önemli gerçekten.
Ahh elif o belle keşke hiç kalkışmasaydın kış hazırlığı işlerine.kötü olan durumu daha da kötü yapabilirsin bu şekilde Allah korusun :(

Kızlar menulerimizi öğün öğün yazsak olur mu gün icinde. Belki birbirimizi daha iyi yonlendiririz. Ne biyim iste ogle yemegin fazla kacmis aksama dikkat et filan diye.

Ben kahvaltimla basliyorum mesela:
Bir dilim tam bugdayli ekmek
3/4 tatli kasigi kadar lor peyniri
Birkac dilim sucuk ve iki tane apaci sivri biber
Az sekerli çay.

Henüz ara ogun yapmadim ama kahve olur heralde
bana toplu yazmak daha kolay geliyor fakat isteyen olursa yazabilirde..

Slm canim. Hic sorma bu hafta kizim krese basladi. Bugun ilk defa yalniz kalacak 2 saat. Kuzum benim nasil agladi arkamdan aklimdan cikmiyor o hali. Birazdan almaya gidecegim.
ilk defamı çocuğunu kreşe bıraktın canım, daha büyüğü var mı bilmiyorum ama ilk çocukta cocuktan ziyade anne daha evhamlı ve panik oluyor.kendimden biliyorum :))çoçugum git demistide iki hafta kapıda beklemiştim, hey gidi günler..

Sen de çok üzülme, içeriye girince dünyayı unutuyor minikler, sıkıntısını biz çekiyoruz işte

merhaba kızlar ben bu hafta kilo veremeyceğim galiba kendimi çok şiş hiisediyorum adet olacağım o yüznden bilmiyorum birde bu hafta annemlerde kalmak zorundayım ne yapıcam ben

Kızlar menulerimizi öğün öğün yazsak olur mu gün icinde. Belki birbirimizi daha iyi yonlendiririz. Ne biyim iste ogle yemegin fazla kacmis aksama dikkat et filan diye.

Az sekerli çay.

canım öğün öğün evde olan arkadaşlar yazabilir öyle daha da motive olacaksan ama çalışan hanımlar yazamayabilir, ben şimdi girme fırsatı buldum mesela okuldan gel evi temizle falan derken vakit geçip gidiyor

merhaba kızlar ben bu hafta kilo veremeyceğim galiba kendimi çok şiş hiisediyorum adet olacağım o yüznden bilmiyorum birde bu hafta annemlerde kalmak zorundayım ne yapıcam ben
ödem olabilir canım bende de yoldan geldiğimden beri iki gündür ödem var farkındayım şişlikten ama bir türlü geçmedi..sen de olumsuz düşünme vermeye çalış spor yap bol su iç ve yeşil çay tüket içebiliyorsan

Afiyet olsun 16 gr çikolata vayy diyorum devamını getirmediğin için.

7 köfte ne anacım nasıl yedin maşallah. Afiyet olsun yarın adapte olmuş olursun dimi :KK66:

Hilalim suyun az olmuş canım 1 dilim ekmeğin yanına yoğurt yada oeynir kataydin ya afiyet olsun.

Nasıl oldun toparladın mi biraz geçtimi boğazın.

Afiyet olsun canım. Beril yoğun bu aralar ugrayamiyor.

Amin ablacim insallah.

Sen nasilsin sağlığın nasıl döndün mu evine?

Afiyet olsun. Menü dolu dolu yine.
Bugün daha dikkatliyim canım

Screenshot_2017-09-06-16-44-56.webp Screenshot_2017-09-06-16-45-02.webp
Domates suları da erik sularİda hazır en zorlari bitti çok şükür. İnşallah ağız tadıyla yeriz.

Kiyamam canim benim. Belin o haldeyken kisliklarla ugrasip daha kotu olmasin canim. Dikkat et kendine.
Elimden geleni yapiyorum elif cim. Bu hastalik surekli ilerliyor tek yapabildigim sureci uzatmaya calismak.
Abla mecbur yapıyoruz işte.

İnşallah mücadelede kazanan sen olursun abla Rabbim sağlık versin.

Eve döndüm 60 kilo olmuşum diyeceksin sandim okurken:KK16:
Allah soyletmistir belki. Umarim 60ı da goruruz:KK54:
:KK66::KK70: Ay insallah kuzum ya 60 larıda görelim hep beraber. ;)

Az sekerli çay.

canım sen toptan yaz kurallar öyle bide ayrı ayrı yorum yapmak zor olur.

Slm canim. Hic sorma bu hafta kizim krese basladi. Bugun ilk defa yalniz kalacak 2 saat. Kuzum benim nasil agladi arkamdan aklimdan cikmiyor o hali. Birazdan almaya gidecegim.
Kiyamam ben ona. Annesi onun için iyi olani yapıyorsun üzülme.

eliya eliya Elifcim belin icin gittin mi bir doktora? Veya evde bel sagligi icin olan videolardan yap ama gunluk yapman lazim. Oturarak calismaktan dolayi benim de donem donem bel agrilarim oldu o saglikli bel hareketlerini gunde 2 kere yaptim sabah kalkinca ve aksam yatmadan cok rahatlatti. Bel agrisi zordur canim cook gecmis olsun
canım bende yıllardır var bel sorunu 3 yıldır ameliyatlık durumda fizik le hareketlerle hayatımı sürdürüyorum hareketsiz bir hayatım olursa hiç yerimden kalkamam. HareketleriM var sürekli yapıyorum en az günde 1 kere.

Ahh elif o belle keşke hiç kalkışmasaydın kış hazırlığı işlerine.kötü olan durumu daha da kötü yapabilirsin bu şekilde Allah korusun :KK43:

ilk defamı çocuğunu kreşe bıraktın canım, daha büyüğü var mı bilmiyorum ama ilk çocukta cocuktan ziyade anne daha evhamlı ve panik oluyor.kendimden biliyorum :))çoçugum git demistide iki hafta kapıda beklemiştim, hey gidi günler..

Sen de çok üzülme, içeriye girince dünyayı unutuyor minikler, sıkıntısını biz çekiyoruz işte
mecbur be kuzum kışın ihtiyaç oluyor bahçe falan olsa hiç sorun değilde heryer batıyor temizlik dahada zorluyor.

verirsin ümitsizlik yok ödem Atıcı birseyler iç bakalım.

Canim bence hava sicakkan daha klay spor yapmak. Hem basla sonra da yagmurlu deriz yapmayiz bahane cookk.
Ay bence de kesinlikle yazin spor yapmak daha kolay. Ben havalar iyice soguyana kadar tempolu koşu yapicam. Kardiyo lazim biraz bana. Sonra motivasyonum düşmezse ver elini spor salonu

Ahh elif o belle keşke hiç kalkışmasaydın kış hazırlığı işlerine.kötü olan durumu daha da kötü yapabilirsin bu şekilde Allah korusun :KK43:

Bence de bir çocuk hiç çocuk diye bosuna dememisler

Ben de öyleyim. Regl öncesi davul gibi oldum gergin, şiş şiş.

canım öğün öğün evde olan arkadaşlar yazabilir öyle daha da motive olacaksan ama çalışan hanımlar yazamayabilir, ben şimdi girme fırsatı buldum mesela okuldan gel evi temizle falan derken vakit geçip gidiyor

ödem olabilir canım bende de yoldan geldiğimden beri iki gündür ödem var farkındayım şişlikten ama bir türlü geçmedi..sen de olumsuz düşünme vermeye çalış spor yap bol su iç ve yeşil çay tüket içebiliyorsan
Meslektasiz galiba. Seminerlerde yazilir canim o kadar da yogun degil simdik

Eki Görüntüle 2041150 Eki Görüntüle 2041151
Domates suları da erik sularİda hazır en zorlari bitti çok şükür. İnşallah ağız tadıyla yeriz.
Afiyet olsun simdiden. Ellerine saglik..

Ay bence de kesinlikle yazin spor yapmak daha kolay. Ben havalar iyice soguyana kadar tempolu koşu yapicam. Kardiyo lazim biraz bana. Sonra motivasyonum düşmezse ver elini spor salonu

aynen canım meslektaşız ama bizim seminerler baya yoğun dün eve geldiğimde saat 16.00dı bugün de zümre hazırlamaya çalıştık ama e okulda zümre modülü de açılmamıştı öyle çabala dur

bugünkü listemi yazayım
Sabah 7.30
2 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
7 yeşil zeytin
1 taneden az yumurta
domates salatalık

Ara 10.00 2 hurma

Öğlen 12.30
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba
domates salatalık

Ara 1 yeşil elma ve 1 çay bardağı yoğurt
Ara ;elma beni çok açıktırdigi için bir kaç ince grissini

Akşam 18.00
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
1.5 dilim çavdar ekmeği
Su 2 litreyi geçmiştir spor olarak da temizlik yaptım bugün işten gelince pestilim çıktı

Menü
11.00
2 kk peynir, 1 zeytin, 2 yk yoğurt, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay, 1 dl çavdar ekmeği
15.00
1 kase tavuklu çorba, 4 üçgen dl kavun, 1 yt çoban salata
17.50
1 yt Çörekotu, kuru nane karışımı yoğurt
Birazdan sütlü kahve içeceğim.
Su :2100 cc oldu bunu yatana kadar 3 lt yapacağım
Spor :bugün temizlik ve valiz hazırlama işiyle uğraştık spor yapmadım :KK43:

Selam kizlar kacak uye olarak geldim evimin tadilati yeni bitti temizlik filan drrken esimin halasi kolon kanseri oldu tum sulale anjaraya yigildi onlarla ilgileb is guc bide kizcemden ayriyiz babaanne malum misafirdeb gelemio baska vercek kimsemde yok koptuk biraz sukur kresimiz cikti 18 inde baslicaz bende izne cikiom.cuma gunu izinde toparlicama inaniyorum inanin daha duzenli bi hayatimiz olacak tabi kilo aldim 64.7 ile gitmistim 68 filan oldum yine mutlumuyum hayir ama irade hala sifir

Tanimaynalr icin kendimi tanitayim

Ben burcu 25 yasimdayim 3 yillik evliyim 2 yasinda bir prensesim var yillardir bu kilo alip verme isindeyim ama bu sfer cok uzun surdu cunku hayatim cok yogunlasti halada yogun ins. Kizim.krese baslayjnca bu yogunluk son bulacak simdilik bu kadar zamanla tanisiriz

Ilk cocugum canim. Bir de kucuk daha 13 aylik. Ama 3 hafta ise donuyorum. Yavas yavas alismasi lazim. Kuzum benim bugun baya agkadi arkamdan.

Cok gecmis
Abla mecbur yapıyoruz işte.

İnşallah mücadelede kazanan sen olursun abla Rabbim sağlık versin.

:KK66::KK70: Ay insallah kuzum ya 60 larıda görelim hep beraber. :KK66:

canım sen toptan yaz kurallar öyle bide ayrı ayrı yorum yapmak zor olur.

Kiyamam ben ona. Annesi onun için iyi olani yapıyorsun üzülme.

canım bende yıllardır var bel sorunu 3 yıldır ameliyatlık durumda fizik le hareketlerle hayatımı sürdürüyorum hareketsiz bir hayatım olursa hiç yerimden kalkamam. HareketleriM var sürekli yapıyorum en az günde 1 kere.

mecbur be kuzum kışın ihtiyaç oluyor bahçe falan olsa hiç sorun değilde heryer batıyor temizlik dahada zorluyor.

verirsin ümitsizlik yok ödem Atıcı birseyler iç bakalım.
Gecmis olsun canim. Ins gecer

Sabah
1 bardak süt

Öğlen akşam

1 kase yoğurtlu salata
1 kaşe arpa şehriye salatası 5 yk kadar
1 puf poğaça gibin birşey içi sebzeli
4 bardak çay
1.5 su

40 dakika eliptik şu o zaman 3 olur
Menu de spor da iyi de su az canim. Cayi sudan sayma demisti benim eski diyetisyenim.
Menü
11.00
2 kk peynir, 1 zeytin, 2 yk yoğurt, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay, 1 dl çavdar ekmeği
15.00
1 kase tavuklu çorba, 4 üçgen dl kavun, 1 yt çoban salata
17.50
1 yt Çörekotu, kuru nane karışımı yoğurt
Birazdan sütlü kahve içeceğim.
Su :2100 cc oldu bunu yatana kadar 3 lt yapacağım
Spor :bugün temizlik ve valiz hazırlama işiyle uğraştık spor yapmadım :KK43:
Menun gayet iyi canim. Spora vaktin olmuyorsa heryere yuruyerek git. Olmaz mi. Ben yagmurda bile yuruyorum.
bugünkü listemi yazayım
Sabah 7.30
2 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
7 yeşil zeytin
1 taneden az yumurta
domates salatalık

Ara 10.00 2 hurma

Öğlen 12.30
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba
domates salatalık

Ara 1 yeşil elma ve 1 çay bardağı yoğurt
Ara ;elma beni çok açıktırdigi için bir kaç ince grissini

Akşam 18.00
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
1.5 dilim çavdar ekmeği
Su 2 litreyi geçmiştir spor olarak da temizlik yaptım bugün işten gelince pestilim çıktı
Menunde sanki kh cok olmus gibi canim. Acaba grisdini olmasaydi daha mi iyi olurdu. Fazla olmus.

Ben de yeniden basladim duzenli salona canim. Ise donmeme 3 hafta kaldi su ara sporu artirmak istiyorum.

Back
X