- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ve öğlen dayanabildin mi canım?ben az yesem akşama saldırıyorum yemeklereBugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1 bardak süt
Öğle 1 yesil elma 3 cig badem
Aksam yumurtali kavurma 1 yk aci sos 1 dilim ekmek
Ara 1 fincan sütlü kahve
Su 2 lt
hayır canım sadece o çorba ve gününe göre çiğ sebze veya meyve ben de olmadı ay sonuna yapsam mi diyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum çok zorluyor beniCanim lahana corbasi diyeti yaparken kahvalti yapmis miydin yoksa sadece o corbayi mi ictin 1 hafta. Farkli versiyonlari var nette.
iyi yapmışsın canım biraz devam et sonra normal yemeye devam edersin..korumada şöyle oluyor ben daha önce yapmıştım günlük alman gereken kalori atıyorum 1800 ya onu geçmeyecek şekilde menülerini düzenliyorsunBen bu ara tatil bayram bayağı kaçamak yaptım ..2 hafta diyet yapayım bakalım sonra tartılacağım ..korkumdanzaten koruma da bilmiyorum böyle gideyim bari ..haftasonu da gezmeler var bazen dışarda yeriz büyük ihtimalle böyle dengelensin bari
![]()
aynen ablacım ben su fazlalık gitsin diye bir iki gün böyle yapayım dedim bugunnsondu yarın diyet listeme devam inşallah yoksa hemen hasta oluyorum benSpor harika. Bence menun de sebze ve proteine de yer vermelisin canim.
canim internette var ilk gün sadece lahana çorbası ve meyve muz hariç.ikinci gün çiğ ya da haşlanmış sebzeyle çorba şeklindeydi ama tam hatırlamıyorum bakarsın nettenTarif verirmisin nasıl. Yapıyordun canım
Gec yapmıştım kahvaltiyi canım ondan cok zorlanmadimSabah ve öğlen dayanabildin mi canım?ben az yesem akşama saldırıyorum yemeklere![]()
Sagol canim buldum dedigini. Ins bir aksilik olmazsa pazartesi baslayayim.hayır canım sadece o çorba ve gününe göre çiğ sebze veya meyve ben de olmadı ay sonuna yapsam mi diyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum çok zorluyor beni
iyi yapmışsın canım biraz devam et sonra normal yemeye devam edersin..korumada şöyle oluyor ben daha önce yapmıştım günlük alman gereken kalori atıyorum 1800 ya onu geçmeyecek şekilde menülerini düzenliyorsun
aynen ablacım ben su fazlalık gitsin diye bir iki gün böyle yapayım dedim bugunnsondu yarın diyet listeme devam inşallah yoksa hemen hasta oluyorum ben
canim internette var ilk gün sadece lahana çorbası ve meyve muz hariç.ikinci gün çiğ ya da haşlanmış sebzeyle çorba şeklindeydi ama tam hatırlamıyorum bakarsın netten
Afiyet olsun menü güzel canim özlemişim menüleriniEvet çok doğru gerçekten ..
Ne zamandır menü yazmamıştım günün ilk menüsü gelsin benden
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Az peynir 3 zeytin
Maydanoz
1 dilim esmer ekmek
1 çay kaşığı bal
Salatalık domates
Çay
Ara :yeşil çay 5 badem
Öğlen :çocuklara kıymalı makarna yapmıştım
Onun kıyma kısmını yaparken ayırmıştım onu yedim yanında 2 kaşık makarna 5 kaşık yoğurt
Ara :çay dışardaydık bir ara yarım avuç böğürtlen yedim
Az sütlü Kahve içtim
Akşam:kendime kabak spagetti yaptım yoğurtla onu yedim ..yaninda 1 dilim ekmekle
Akşamları bu ara bayağı atıştırıyordum kalabalık olunca bir de bu akşam 1 şeftali düşünüyorum bakalım
Su 2,5 litre
Spor 45 dk yürüyüş
mantıklıMakinesi varmış ama ben bildiğimiz salatalık soyucu aletle şerit keserek yaptım öyle de oluyormuş![]()
Yok yok hakediyorum.Ooo deme oyle seyler kendine kiyamam sana ben.
Afiyet olsun tatlım haftaya bomba gibi bekliyoruz seni listeyegünün ikinci menüsünü de ben yazayım o zaman
Sabah 7.30
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
6yeşil zeytin domates salatalık
Ara öğün yapmadım
Öglen 13.00
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba
domates salatalık
Ara 1 bardak ayran
Akşam 18.00
1dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba ve yağsız salata
Spor yarim saat zumba ve yarim saat hafif tempoda yürüyüş
Hilal çok kötü bir çorba canım dayanabilirmisin bilmiyorum valla ben yaptım 7 gün 9 kilo verdim 10 kilo.aldım bilgine.Tarif verirmisin nasıl. Yapıyordun canım
Afiyet olsun çok aç kalmışsın arada. Aksam da az acıkırsan süt falan iç.Sabah 11
2 küçük parça ekmek 1 normal dilim kadar
Domates salata
1 çay kaşığı bal tereyağ
1 lokma kavurma yumurtalı
Aksam 19
1 kaşe salata (havuç roka göbek domates salatalık ) oluşan
1.5 lt su
3 saat gezinti yaptım bugün
Hal kalırsa eliptiik yapicam 40 dakika
bizde seni bebeğimKızlar hepinizi tebrik ederim
aç değilmisin az olmuş sanki.Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1 bardak süt
Öğle 1 yesil elma 3 cig badem
Aksam yumurtali kavurma 1 yk aci sos 1 dilim ekmek
Ara 1 fincan sütlü kahve
Su 2 lt
Evet çok doğru gerçekten ..
Ne zamandır menü yazmamıştım günün ilk menüsü gelsin benden
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Az peynir 3 zeytin
Maydanoz
1 dilim esmer ekmek
1 çay kaşığı bal
Salatalık domates
Çay
Ara :yeşil çay 5 badem
Öğlen :çocuklara kıymalı makarna yapmıştım
Onun kıyma kısmını yaparken ayırmıştım onu yedim yanında 2 kaşık makarna 5 kaşık yoğurt
Ara :çay dışardaydık bir ara yarım avuç böğürtlen yedim
Az sütlü Kahve içtim
Akşam:kendime kabak spagetti yaptım yoğurtla onu yedim ..yaninda 1 dilim ekmekle
Akşamları bu ara bayağı atıştırıyordum kalabalık olunca bir de bu akşam 1 şeftali düşünüyorum bakalım
Su 2,5 litre
Spor 45 dk yürüyüş
Aksam yemeğimiz ayniymis. Ben de gecen tarifini yazmistim burda. Insan keske onceden kesfetseymisim diyor di mi?Kızlar kabak spagettiyi internetten görmüştüm ..çok lezzetli ve kolay oldu ..az zamanı olanlara tavsiye ederim![]()
Ay onu ben de izliyodum hatırlattığın iyi olduIyi aksamlar
Oglum aşı oldu huysuz bugün. Birazdan yatacak bende kalp atisini izliyimm.
Menüm
Sabah 9
Bir kac kuruyemis
Öglen 14
500gr kiymali ispanak
2 kutu yogurt 300gr
Aksam 18
2 kayisi
Tarcinli süt
Dr randevu nedeniyle saatler karisti
Beril abla iyidir umarimm
Allah kolaylık versin zor ya inşallah hemencecik biterMenüm liste hazırlarken geç kaldım kahvaltıya :)))
Saat 13
1 yumrtdan omlet
2 dilim tam bugday
3 kk peynir
6 zeytin
1 kaşık ev salçası
Saat 20
1 lahmacun
1 bardak ayran
Su 1.5 2 ye tamamlanacak
Spor yok.
Evde inşaat var dolap kuruluyor hazır yedik mecbur.
Geçmiş olsun ..anne olunca insan hep tedirgin oluyor işteIyi aksamlar
Oglum aşı oldu huysuz bugün. Birazdan yatacak bende kalp atisini izliyimm.
Menüm
Sabah 9
Bir kac kuruyemis
Öglen 14
500gr kiymali ispanak
2 kutu yogurt 300gr
Aksam 18
2 kayisi
Tarcinli süt
Dr randevu nedeniyle saatler karisti
Beril abla iyidir umarimm
Hilal çok kötü bir çorba canım dayanabilirmisin bilmiyorum valla ben yaptım 7 gün 9 kilo verdim 10 kilo.aldım bilgine.
Afiyet olsun çok aç kalmışsın arada. Aksam da az acıkırsan süt falan iç.
bizde seni bebeğim
aç değilmisin az olmuş sanki.
Yeşil makarnaBenim menü;
Sabah =7_ 8 zeytin, çay, domates, küçücük bir parça pide ekmek, 2 cay kasigi recel
Ara= 2 kaşık yogurt icine 4/5 böğürtlen +nane maydanoz (tutam olarak yedim)
Öğlen = 1kasik yulaflı yumurta (yagsiz sayilir)
Ara= relax cay (melissali filan)
Aksam= yeşil makarna + seftali
aynen hem kolay hem lezzzetli ..böyle tarifler lazım bizeAksam yemeğimiz ayniymis. Ben de gecen tarifini yazmistim burda. Insan keske onceden kesfetseymisim diyor di mi?![]()
Yeşil makarna şu renkli olanlardan mı?Benim menü;
Sabah =7_ 8 zeytin, çay, domates, küçücük bir parça pide ekmek, 2 cay kasigi recel
Ara= 2 kaşık yogurt icine 4/5 böğürtlen +nane maydanoz (tutam olarak yedim)
Öğlen = 1kasik yulaflı yumurta (yagsiz sayilir)
Ara= relax cay (melissali filan)
Aksam= yeşil makarna + seftali
Hilal sen bilirsin ama güvenilir olmayabilir veriyorsun sonra az birşey yesen hemen kilo alıyorsun ..çok takılınca 1 gün falan denersin ..sağlıksız geliyor bana tabi son karar senin