- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Pazar günü diye mi tatil sonra sı mı bilemedimbugün de pek ıssız burslar huu millet neredesiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar günü diye mi tatil sonra sı mı bilemedimbugün de pek ıssız burslar huu millet neredesiniz![]()
aynen canım ama pazar gezmesindedir herkes büyük ihtimalPazar günü diye mi tatil sonra sı mı bilemedimyarın pazartesi tartısında belli olur herşey
![]()
Öğlen daha sağlam yiyip akşam daha az yemeği dene istersen bende işe yarıyorBugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1 bardak süt
Ogle 1 yk kavurma salata ayran 1 tk irmik helvası
Aksam 1 tabak kavurma 1 dilim ekmek 1 tabak fırında mucver
Su 2 lt
Aynen ya birde en kalabalık grubuz valla ayıp oluyorbugün de pek ıssız buralar huu millet neredesiniz![]()
Ben opsie ekmeklerini de normal ekmek sandim canim. Afiyet olsun.Canim tam diyetisyen olcusu
Ooo iyi hesap![]()
Super gidiyorsun canim masallah.3.5 ay oldu diyetisyene basladigim 0 kacamak canim. 115.6 ile basladim 101 kiloya indim. 14.6 gitti.![]()
iyi gezmeler canim arada bize Mardin fotosu at.Bütün geçmişi okudum yeliz Abla 7 eylülde ankaradan mardine geldik ablam mardinde oturuyor burada da diyete devam ediyorum bozmadım tabi ama menü yazmaya giremiyorum ev kalabalık çünkü.Tarihi yerlerini geziyoruz bol bol yürümüş oluyorum. 20 eylülde döneceğiz sizden kopmamaya çalışıyorum senin nasıl gidiyor yeliz Abla güzel canlanmış burası süper olmuş.
Masallah canim gayet iyimenümü bugün erken yazayım dostlar
Sabah 9.30
kıymalı soğanlı yumurta(ne kadar yedim bilmiyorum dikkat ettim ama ölçmedim 1 yumurta kadardir)
1 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
4yeşil zeytin
domates salatalık ve 1 çay kaşığı bal
Ara 10-15 üzüm ve 2 küçük dilim şeftali
Akşam 16.30
1.5 dilim çavdar ekmeği
1kase çorba
6-7 kaşık yoğurtlu semizotu kavurması
Su 2 litre içmişimdir daha da içerim spor yapmadım henüz eşim evdeyken yapamıyorum yapabilirsem sahilde bir yürüyüş yaparım
Spor da menu de iyi. Amma canim ac karnina icme kahve inan ki mideye cok zararli.Bugün ne yedim ?
Sabah
Filtre kahveyle başladım
Menemen az peynir 2 zeytin 1 ceviz 1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi yeşillik
Çeyrek simit çay
Arada 1 şeftali 1 soda
Akşam
Fırında tavuk bol salata 1 patatesinden yedim
Yeşil çay içtim ..
1 saat yürüyüş 10*3 dumbella kol hareketi
afiyet olsun canım öğlen yediğini akşam güzel dengelemişsinHayırlı akşamlar motivasyon kelebekleriiiii
Sonunda menümü yazıyorum
09.30
2 kk peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, 1 yumurtadan omlet, şekersiz çay, 1 dl ekmek
13.30
1 yt kavurma, 1 yt çoban salata, 1 sb ayran, 2 dl ekmek
19.00
1 tane bayram şekeri yedim (Çocuklar yanımda yerken canım çekti dayanamayıp yedim)
20.00
1 yk pilav,1 Kase mercimek çorbası, domates, bir tutam maydanoz,1 dl ekmek
Şimdi şekersiz kahve içiyorum.
Su 2 lt yi geçti yatana kadar daha içerim.
Spor 1 saat yürüyüş yaptım.
Haklısın dikkat edeceğim bundan sonraSpor da menu de iyi. Amma canim ac karnina icme kahve inan ki mideye cok zararli.
3 çatal son çatal kuralını uyguladın deseneSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2dl ekmek. 2 yumurtali peynirli omlet.
Ara: 2 ceviz.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 4 salatalik. 10 tane ahududu.
Aksam: 250 gr kadar firinda kuru erikli hindi. 1 kase karnibaharli corba. 5 kasik haslanmis patates. 3 catal kadar tiramisu.
Su: 2.5 lt
Spor: 45 dakika yuruyus
Afiyet olsun canim.Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1 bardak süt
Ogle 1 yk kavurma salata ayran 1 tk irmik helvası
Aksam 1 tabak kavurma 1 dilim ekmek 1 tabak fırında mucver
Su 2 lt
Masallah canim gayet saglikli bir menuHayırlı akşamlar motivasyon kelebekleriiiii
Sonunda menümü yazıyorum
09.30
2 kk peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, 1 yumurtadan omlet, şekersiz çay, 1 dl ekmek
13.30
1 yt kavurma, 1 yt çoban salata, 1 sb ayran, 2 dl ekmek
19.00
1 tane bayram şekeri yedim (Çocuklar yanımda yerken canım çekti dayanamayıp yedim)
20.00
1 yk pilav,1 Kase mercimek çorbası, domates, bir tutam maydanoz,1 dl ekmek
Şimdi şekersiz kahve içiyorum.
Su 2 lt yi geçti yatana kadar daha içerim.
Spor 1 saat yürüyüş yaptım.
Allahin hakki uctur derler ya dedim 3e tamamlayayim. Benim haftasonlari da hep kotu oluyor yemek acisindan canim.3 çatal son çatal kuralını uyguladın desene
Off ya bu hafta benim kaçamaksız geçmeli kesinlikle haftasonu planlar var bakalım hayırlısıdesteklerinizi bekliyorum kızlarrrr
![]()
Allahin hakki uctur derler ya dedim 3e tamamlayayim. Benim haftasonlari da hep kotu oluyor yemek acisindan canim.
Benim de durumum ayni canim dun biraz kacirdim bugun de davetliyuz orda da cok yersem eminim yarina 1 kg artidayim. Benim de yas 32 ne yazik ki 30dan sonra metabolizma gercekten yavasliyormus.
Aman canim seni gibi surekli dikkat etsem simdiye gitmisti bu kilolar hep 2 ileri 1 geriBir de dikkat etmesek ne olacak kimbilir
![]()
Şu fıstık çıtır adayı hatunları bir çağırayım bakalım yarın ki tartıyı unutmasınlar
Pek bi sessiz kaldı buralar
eliya
aylin90 @Zeroks @linnmhm
Sena616
Zen71 5 55olmakistiyorum
obezzto
nefertityy
kitkurdu
zukkum @Ilksevdam
meliyke @DeryaOnDiet
eee işte çağırdımmm hadi bakalım![]()