Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim kiyafet konusunda ne yazik ki benim de asiri fazlaydi. Artik her 6 ayda bir kiyafet seciyorum. 6 ay boyunca giymedigim kiyafeti cikariyorum ve veriyorum. Ayrica bu kurali unutma her yeni aldigin kiyafet icin gardolabindan 1 kiyafet cikarman lazim. Uygulamaya calisiyorum bunlari. En azindan eskisinden daha iyi

ben de senin gibi yapıyorum ama 6 ayda bir gibi oluyor benim ki, yazlık kışlık çevirirken o dönem giymediğimi ayırıp veriyorum.. bir de hep kilo alma verme hikayem olunca neredeyse her beden kıyafet oluyor gardropta.. :) neyse artık büyük bedenlere hoşçakal dedim.. en büyüğü 42 beden.. o da şuan ki bedenim zaten..

afiyet olsun canım tiramisu yu da çok severim 3 çatalla iyi durmuşsun maşallah patates dün de yemiştin sanki hem de akşam:KK39:

bayağı yönünmüşsin canım kolay gelsin ise iyi tarafından bak iyi kalori yaktın:KK39: ben de bebek istiyorum ama az daha zayıflayama kadar olmasın 64 kiloyu bir an evvel görüp hamile kalmak istiyorum çünkü ben doğumdan sonra öyle hemen kilo veren cinslerden değilim kızım dünyaya geldiğinde doğumdan sonraki gün tartılmıştım sadece 4 kilo gitmişti ki kızım 3.750 doğmuştu:KK51: o yüzden bu kiloların üstüne kilo eklemek istemiyorum önce zayıflamalıyım

bakalım benim durum ne olacak.. ben de 70'e inmeden hamile kalmak istemiyorum ama hayırlısı.. Allah gönlümüze göre verir inşallah..

Gruptan bebek haberiyle ayrılan oldu :anneadayı::KK200:@ceren06_35 özledik seni de
Ayağını sürüdü inşallah hadi bakalım hayırlısı ..ama kiloları verin bakalım kızlarrr şişko hamile kalmayın sakın :KK48:

aynen aynen.. siz başımızda olun, oklavanızı eksik etmeyin..

Bende öyle yapıyorum hepsini yatağın üstüne indiriyorum ..içime sinmeyeni veriyorum
Ben yarın 3 kere gidip geleceğim ..sabah bırakmaya öğlen almaya ..sonra kursa götürmeye ..yaklaşık 6000 adım onlar tutar ..ama ilk önce spor yapacağım karar verdim eve gelir gelmez :halay:
Ben de sabah spor cantami hazirlayip cikcam hemen dogru spora. Sabah sporu hem butu gun metabolizmayi hizlandirir.

kızlar ben birazdan yatarım.. bugün çok yoruldum.. sabah biraz yoğun olurum, tatil sonrası mesai hızlı başlar, öğlene kadar uğrayamazsam merak etmeyin.. girerim mutlaka..

hepinize tatlı rüyalar.. iyi geceler..

Ayran detoksu mu yapsam ki yarin? Bilemedim. Lahanami aldim lahana corbasi icin ama ayran detoksu cok lezzetli gorunuyor.

Ayran detoksu mu yapsam ki yarin? Bilemedim. Lahanami aldim lahana corbasi icin ama ayran detoksu cok lezzetli gorunuyor.
Olabilir aslında ..olumlu yorumlar okudum ..Ama kilo takılınca yapmak daha mantıklı mı bilemedim ..belki bol su sporla atarsın artıyı ..sen bilirsin tabi ...
Şu 60 ları gör artık Derya :KK66:..

Kızlar kusura bakmayın kisliklardan sebebi menü geç kaldı

Sabah 10.00
1 yemek tabağı tavuklu salata yoğurtlu

Öğlen 17.00

2 parmak kalınlığında börek

Aksam 19.30
1 yemek tabağı sabah ki salatadan

Şu 1 lt
Spor yok ama ter sırtımdan akıyor yorgunluktan

Kızlar kusura bakmayın kisliklardan sebebi menü geç kaldı

Sabah 10.00
1 yemek tabağı tavuklu salata yoğurtlu

Öğlen 17.00

2 parmak kalınlığında börek

Aksam 19.30
1 yemek tabağı sabah ki salatadan

Şu 1 lt
Spor yok ama ter sırtımdan akıyor yorgunluktan
Kolay gelsin canim. Afiyet olsun

Vereyim canim.
3-4 yumurta
Bir sigara paketi kadar peynir
Tuz
1 paket kabartma tozu.
Biraz sut

Yumurtanin beyazi ile sarilarini ayiriyorsun. Peynirin kivamina gore azar azar sut ekleyerek krem peynir kivamina gelene kadar blender la cirpiyorsun. Yumurtalarin sarilarini da ilave edip biraz daha cirpiliyor. Ayri bir kapta yumurtalarin beyazini tuz ve kabartma tozunu iyice cirparak kopuk yapiyoruz. Kopuk iyice sertlesene kadar cirpilacak. Daha sonra peynirli karisimla spatula ile kopugunu sondurmeden karistiriyoruz. Ister tepsiye yagli kagit uzerine pankek gibi azar azar dokuyoruz onceden isitilmis frinda 170 180
Derecede pisiriyoruz. Istersen yagsiz krep tavasin da pisiyoruz. Yalniz tava da yaptiklarimizi frindakinden biraz daha kucuk yapiyoruz. Cunku cevirirken kirilabiliyor. Ister sade ye istersen pizza tost pide alti olarak kullan. Aa firinda yapilana uzerine susam corek otu keten tohumu da serpebiliyorsun. Afiyet olsun. :KK14:
Tarif icin teşekkürler

Back
X