Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Valla ben zayıfladım ya düşünüyorum bundan sonra tartı fotoğrafları ojeli olsun lütfen :KK70:
Aman hangisi bunalmıyor boşver canım :KK66:
Ebdeyken sacimi yine yapiyorum duzenli ama makyaj sadece hafta sonlari. Simdi ise donunce her sabah makyaj kotu aslinda cilt icin.

Ne zaman şöyle acaba bugün hangi ojeyi sursem acaba diye dusunucem bakalim : ))
Alisveris&kuafor de esimi bi bunaltiyor :-)
Fistigim adasim sen neden hangi oje dusunmuyon bakayim? Kiz evdeyim ben bile degistirip duruyom renkleri bazen de cocuk gibi rengarenk yapiyom. Insan daha iyi hissediyor kendini.

Anlasilan ben bu soze hiic uymuyorum. 9 saat uyurum is geregi iste sonra hayatta baya konusurum ama yemegi son 2 aydir azalttim. Cok guzel bir soZ
Çoğumuz yapamıyoruz canım insAllah zamanla bu konularda daha başarılı oluruz

Arkadaşlar kisa süre oldu belki ama bence burdaki paylasimlar çok içten. Zaten hepimizin derdi de az cok ayni biraz kilo vermek..
Gercek arkadaşlar gibi oldunuz her gun yazdıkça. Ben mesela hepinize isminizle seslenmek istiyorum ama sorunum su ki bayramdan onceki haftada katildim ya, o zamanlar izinli olanlar çoktu. Bayramdan sonra yavas yavas herkes döndü. E benim gibi yeni sayilanlar da var. Kisacasi şöyle bi herkes kendini tekrardan tanitsa güzel olmaz mi? (aslinda bunu biraz da nickler isin icine girince kimin kim olduğunu karistirdigim icin de soyluyorum:KK42:)

Yediklerimi yazarak baslayim

Sabah 10
Kucuk bir parca peynir
1 dilim cavdar ekmegi
2 sekersiz cay

Ara 3 de
1 seftali
1 ekşi elma
1 kucuk armut
Normalde bu kadar yemezdim sabah az yedim ondan

Aksam 5 de
1 tabak dolusu menemen
3 dilim cavdar ekmegi ( 2 yerdim normalde ekmekte cok oldu galiba )

Bir soda ve 2 turk kahvesi sekersiz

Su 1,5 lt yatana kadar 3 olur insallah

1000 kalori bugun
Spor bugun yok is yaptim cunku
15 dk leslie yapmayi dusunuyorum

Canim kabuk tarcini cayin icine koyup mu icelim yoksa baska degisik bir cay mi var?
Direk kaynar suyun icine koyup demlenmesini bekliyorsun. Soguk su sisesinin icine de koyanlar var. Surekli kullanmis oluyorsun. Aclik krizlerine birebir geliyor.

Arkadaşlar kisa süre oldu belki ama bence burdaki paylasimlar çok içten. Zaten hepimizin derdi de az cok ayni biraz kilo vermek..
Gercek arkadaşlar gibi oldunuz her gun yazdıkça. Ben mesela hepinize isminizle seslenmek istiyorum ama sorunum su ki bayramdan onceki haftada katildim ya, o zamanlar izinli olanlar çoktu. Bayramdan sonra yavas yavas herkes döndü. E benim gibi yeni sayilanlar da var. Kisacasi şöyle bi herkes kendini tekrardan tanitsa güzel olmaz mi? (aslinda bunu biraz da nickler isin icine girince kimin kim olduğunu karistirdigim icin de soyluyorum:KK42:)
Benim nickim ve adim ayni canim. Derya ben. Yas 32. Kuccuk bebegim var 13 aylik. 1 hafta once krese basladi alisma suresindeyiz. Ben de 2 ekimde ise donuyorum. Bitiyor annelik iznim. Baslangic kilom 78. 12 temmuzda katildim kk ailesine. Aa bugun tam 2 ay oldu.

Sabah 10
Kucuk bir parca peynir
1 dilim cavdar ekmegi
2 sekersiz cay

Ara 3 de
1 seftali
1 ekşi elma
1 kucuk armut

Aksam 5 de
1 tabak dolusu menemen

1000 kalori bugun
Ekmek ve meyve seninde dedigin gibi cok olmus canım

Ben anderes adım Yeliz ..
Çiçeği burnunda 13. takım mezunuyum :KK36: ama hedefimde 2 Kilo daha var koruma dönemi yapacağım sonra inşallah daha önce de verdim ama hep geri aldım
Evliyim 2 çocuğum var ..
Evet arkadaş gibiyiz gerçekten kilo da vermemde arkadaşlarımın buranın katkısı büyük .:KK6:diyet yapmak yeni detoks suları denemek hobilerim arkasındadır :KK70:

Direk kaynar suyun icine koyup demlenmesini bekliyorsun. Soguk su sisesinin icine de koyanlar var. Surekli kullanmis oluyorsun. Aclik krizlerine birebir geliyor.
Soguk suyun icine denedim pek fayda etmedi sicak suda deneyim bir de. Yeliz Pembe_patikli Pembe_patikli sagolsun artik her kahveyi cayi toz tarcinla iciyorum.

Sabah 10
Kucuk bir parca peynir
1 dilim cavdar ekmegi
2 sekersiz cay

Ara 3 de
1 seftali
1 ekşi elma
1 kucuk armut

Aksam 5 de
1 tabak dolusu menemen

1000 kalori bugun
Canim cok yememissin. Ama protein eksik menunde. Sporu da benim tavsiyem en az 20 dakika yaman. Benim spor hocam 20 dakikanin altindaki sporlar yag yaktirmiyor der hep. Istersen 2 mile yap.

Soguk suyun icine denedim pek fayda etmedi sicak suda deneyim bir de. Yeliz Pembe_patikli Pembe_patikli sagolsun artik her kahveyi cayi toz tarcinla iciyorum.
Ben diyetisyene gitmeden once iciyordum ve faydasini gordum. Ben de sicak suyla cay gibi ictim. Soguk olani bir kere denedim ama bana hitap etmedi tadi. Suyu su gibi icmeyi seviyorum.

Back
X