Kolay gelsin canim. Anlasilan bu kis sendeyiz.
Ay ablam buyrun gelin başımla beraber
Kızlar ben aptallastim iki gündür menü menü değil kışlıklar yüzünden kahvaltı yok yemek yok dün anneme gittim 1 saatliğine yemek yedim eve geri geldim düşünün halimi kızla çok zorlandım ama menü yazmadım çünkü tek öğün besledim ama sabah tak 1 kilo fazla gösterdi şaşırdım yorgunluktan ödem olmuş olabilirmi bilmiyorum ama kıyafetlerim falanda vardı yarın ve perşembe elifin çorbayı yapacağım sadece yarma koyarak bakalım sonuç ne olacak kaldık 81 82 arasında gibi gidemedi bu kilolar 79 lafı görmedim bi türlü çıldırmamak elde değil
ödem dir o aç kaldığında da vücut kıtlık moduna geçip kilo vermiyor malesef çünkü yediğini depoluyor o yüzden mutlaka birseyler at ağzına canım. Yeşil çay maydanoz içebilirsin.
evet metabolik beslenmeye devam ediyorum.. araya reklam almışım gibi oldu biraz.. şekersiz dondurmaların bazıları tatlandırıcılı oluyor, bazıları doğal meyveli.. benimki maalesef tatlandırıcı içerikli ama tatlandırıcısı da çok az.. o nedenle buzlu süt gibi oluyor :)
tahmin ettiğim gibi olmuş buzlu süt :)))
canım bu ara yazmiyorum ewt.ama toparliycam.yogundum biraz.
Bikac gündür ne yedigiminde farkında değilim ama yarından itibaren dikkat ediyorum.
Bence insanin yemek düzeni olunca hayatıda düzene giriyor:)
gözlerimiz yollarda kaldı valla.
Ya sorma benim eşimin işlerinde de belirsizlik var ve bu durum kafamda bir soru soru işareti bırakıyor ..duruma göre taşınma olabilir..bir ara çok kafama takıyorduk şimdi oluruna bıraktım bende
Aynen Relax ol nasılsa olacağın önüne gecemiyoruz.
Evet evet
tabisi

Evet kızlar benimde hastane işlerim vardı kontrol tahlil falan ..
Doktorum en son beni gördüğünde marttı galiba ..beni zayıflamış buldu tebrik etti

Zaten biraz kilo vermemi tavsiye etmişti burda ideal kilo çok önemli ..yağmur kar olsa bile koşuyorlar insanlar

biz biraz tembeliz galiba
Ne güzel dr un sana bunları söylemesi
Dinlemeyen beğenmeyen kilo alsın inşallah

ben yeşil çayımı içerken kendime mola verdim araya giriyorum.. :)
aklım fikrim yemekte.. sabah uyanınca aklınıza ilk ne geliyor diye sorsalar, benim aklıma ne yiyeceğim sorusu geliyor.. nasıl bir açlık psikolojisidir anlamıyorum işte..
çalışmayıp evde olsam sanırım benim için daha zor olurmuş, iş yerinde baya oyalanıyorum.. yiyecek birşey de olmayınca vakit çabuk geçiyor.
akşama yemekli misafirim var.. yarın da oturmaya misafirim var.. bu ara denk geldi.. cuma gününden memlekete gidicez, annem yemek veriyor, 2 gün onun telaşıyla geçecek..
bunca yemek telaşından bakalım ben nasıl çıkacağım..
Aranızda hiç NLP alan var mı? beynin içine girip, sevdiğin yiyecekle sevmediğin yiyecekleri yer değiştiriyorlar falan.. yemekten tiksiniyorsun.. işe yarıyor mu acaba?
canım hersey sen de bitiyor bu tür şeyler yapmaya gerek yok bence hayat tarzı ni yeme alışkanlıklarını degistirmek en doğrusu hergün diyet yapamayız bu mümkün değil o yüzden sağlıklı yemekler olmalı soframız da. Memlekette kolaylık diliyorum sana.
Aslında iyi üyemiz var diğer gruplara göre ama katılım az bu ara

Bende arada bir derdim var a takılmaya başladım
Çok haklısın üyemiz çok konuşan yok
Bize de sicak gonderinnn. Kolay gelsin canim.
Belki vucut ac kalinca yedigini depolamistir canim. Cumaya kadar duzenli ye ve bakalim cuma sonuc nasil olacak
Sağol canım keşke gonderebilsek bu sıcağı şaka yapmıştım Elif derdin emin ol.
Ise yariyor kuafor ve alisveris gercekten. Bugun ikisini de test ettim moralim tavan
bu moraller bomba gibi geliyorsun dimi bu hafta.
Canımm aklimdasiniz da yazamadim. Dün tayinim icin ilişik kesmistim. Bugun de burdaki yerime baslangic yaptim. Lakin felaketim, bacaklarimdaki odem inmedi yolculuktan kalan. Ama telaşım bitti cok şükür
hadi hayirli olsun canım. Ödem Atıcı birseyler içebilirsin.
Anammm böyle ekmeğe bana bana yiyeceksin

offf mis eline sağlık canım
gelin yiyelim canım benim.
Ellerine sağlık
Sağol canım.
Cok guzel gorunuyor canim.
Sagol canim. Bugun kuafordeydim kestirdim saclarimi ama kiyamadim tabi ucundan azicik. 2 gunde 1 sac duzlestirmekten sacim cok yiprandi ama kuafor ay rengi ne guzel deyince hosuma gitti. Galiba ayni renge devam. Koyu renk dusunuyordum da
BENCE De ÇOK guzel
Hosbuldum arkadasim.. bayramdi sonra yatili misafirdi anca geldim.. artik duzenli burdayim insallah..
HADİ İNŞALLAH Canım hosgeldin SeFALAR GETİRDİn.
Arkadaşlar kisa süre oldu belki ama bence burdaki paylasimlar çok içten. Zaten hepimizin derdi de az cok ayni biraz kilo vermek..
Gercek arkadaşlar gibi oldunuz her gun yazdıkça. Ben mesela hepinize isminizle seslenmek istiyorum ama sorunum su ki bayramdan onceki haftada katildim ya, o zamanlar izinli olanlar çoktu. Bayramdan sonra yavas yavas herkes döndü. E benim gibi yeni sayilanlar da var. Kisacasi şöyle bi herkes kendini tekrardan tanitsa güzel olmaz mi? (aslinda bunu biraz da nickler isin icine girince kimin kim olduğunu karistirdigim icin de soyluyorum

)
Aynen canım çok güzel bir ORTAMImiz var arkadaş komşu gibiyiz dimi.

Ben Elif 36 yaşındayım 2 oglusum var.
Yediklerimi yazarak baslayim
Sabah 10
Kucuk bir parca peynir
1 dilim cavdar ekmegi
2 sekersiz cay
Ara 3 de
1 seftali
1 ekşi elma
1 kucuk armut
Normalde bu kadar yemezdim sabah az yedim ondan
Aksam 5 de
1 tabak dolusu menemen
3 dilim cavdar ekmegi ( 2 yerdim normalde ekmekte cok oldu galiba )
Bir soda ve 2 turk kahvesi sekersiz
Su 1,5 lt yatana kadar 3 olur insallah
1000 kalori bugun
Spor bugun yok is yaptim cunku
15 dk leslie yapmayi dusunuyorum
kalori az şeker çok gibi olmuş ama afiyet olsun diyelim yenmiş artık dimi.
Bugünkü yediklerim
Sabah yok çünkü tahlil yaptırdım
Öğle 1 lokma simit tavuklu salata 1/2 tane köfte
Ara 2 kuru kayısı 5 dut kurusu 5 kuru uzum 5 badem 2 ceviz
Aksam 1.5 tabak mercimek çorbası 1 tane kizartilmadan fırında yapılmas karniyarik
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüme
Afiyet olsun canım menun güzel.
Bende ekmek yemedim diye bide corba dokulmesin diye yedim canım bayadir ihmal ettigim tahlilerim var bende bu 2 hafta falan hastane işleriyle ugrasacagim
Guzel sonuçlar alırsın inşallah tahlillerden. Geçmiş olsun canım.
Evet kızlar haftanın hareketi uygulaması yapalım mı ?eee aramızda spora ara verenler var menülerin sonuna yapıp ekleyebilirler ne yapsak kâr
yapalım yapalım