Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tabi saglikli canim.

Afiyet olsun canim. Menun iyi ama sporu bu ara biraktin. Bebisinle anne bevek sporuna basla istersen. Ben hep gittim kizimla cok guzel.

Öyle bisey yok burda cnm.
Spor aleti almam sart...

Tamam bildim ya gene yaparsin tatlim engel yok aksam esin gelince ver bebisi onlar hasret gidersin sen kendinle ilgilen :))
Ayy bilmis bilmis konustum he bekara bosanmak kolay misali oldu biraz utandim simdi ama ben böyle yapardim heralde yani bilmiyom ama büyük mu konustum gene :)

Hahaa
Esim aksamci calisiyo hep cnm. Gece 1 de gelio eve.

Merhaba kızlar
Sabah 10.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salata
1 dil ekmek

Aksam 17.00
2 kepçe domates çorbası
1 kepçe tazefasulye az patates var içinde
3 dolu yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata tavuk küçük parça
1 dil ekmek

Şu 2 lt
Spor yok

Kızlar babam rahatsız baya tanı koyamadilar henüz aklım beynim onda gidip geliyorum ama durumu beni sarmıyor yarın tekrar kontrol var dua edin allah onu başımızdan eksik etmesin bu hafta hiç spor yapmadım neredeyse cumartesi itibari ile spora baslicagim ip ve eliptik yapacağım ve 3 öğün beslenerek devam edicem 1 hafta bakalım ne olacak

Kızlar günaydın ellerim çok sis uyandığım da ve eller sis olduğu zaman tartı artı gösteriyor napiyim sizce 5 den sonra yemek yemedim 2 lt su içtim niye böyle oluyor ya
Belki çok yorulmuşsundur ..uykusuz kalmışsındır ..regl yaklaşmış olabilir mi ?kimi şiş kalkıyor biraz zaman geçsin bakalım ..bol su maydanoz yeşil çay falan işr yarar belki ..

Ay gece gece eski kocacigimi cekistiresim tuttu. Yaziiiiik :KK9:
Zen71 Zen71 ben niye kaçırdım bu muhabbeti eski yeni yürürlükte hiç fark etmez en sevdiğim şey koca çekiştirmek :KK70::KK70:
ama boş boş değil sonunda kendimi doldurup gaza gelmiş bir şekilde söylenmeye geçmek o benim işte:KK15::KK15:

günaydın kızlar, ben de okuya okuya geldim.. bu saat oldu.. ya sabahları çok kalkıyorum bu hafta.. üff püff.. :)

akşam 12 de uyuyunca, sabah 6:30 da kalkmak ne zor geliyor, yaşlanıyorum galiba.. dün akşam ki misafirleri de atlattım çok şükür.. bir de hafta sonunu atlattım mı bu iş tamamdır :)

dün ki menüm;

sabah; 1 salatalık, 1 fincan filtre kahve
öğlen; 2 dilim ekmek, tavuklu salata, 1 armut
akşamüstü, 1 dilim ekmek(midem çok kazındı ve etrafta yiyecek birşey bulamadım maalesef başka, ondan bugün yanımda birşeyler getirdim.)
akşam; 1 kase(6-8yk kadar) taze fasülye, yanına 3yk yoğurt, 1 tk fıstık ezmesi arkadan
ara; 1 dilim börek ( misafire yaptım da tadına baktım maalesef :) )

su;3lt
spor; maalesef yok yine.. ( bu hafta böyle geçecek)

bu akşam da daha tehlikeli benim için.. çünkü haftasonu annemin misafirleri için bugün kekler, poaçalar yapacağım.. evi kokutayım biraz bakalım :)

Ayy elifcim teog annesisin demek. Sansi bahti acik olsun yavrunun. Sana da kolayliklar :KK66:
Amin hepsinin bahtı açık olsun Sağol canım.

İyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah(10:30)
2 yumurtalı omlet
Domates
Salatalık

Öğle: (14:30)
125 gr tavuk köfte
Lahana salatası
Ayran

Akşam:
1 tabak Menemen
Cacık

Su: 3.5l
Spor: 40 dk dance cardio
50 dk pilates
Afiyet olsun canım menünde sporun da güzel .

Bende yazayım kızlar
Sabah
Limonlu su
Az menemen
1 çatal peynir
2 zeytin yeşillik
1 dilim ekmek
Ara
Kahve 5 badem
Öğlen
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık tavuk sote salata
Ara
Yeşil çay 1 şeftali
Akşam
Kabak spagetti
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Su 2,5 litre
Spor 40 dk tempolu yürüme
100 jumping jack 50 squat
Afiyet olsun canım harikasın valla.

Kızlar yarın perşembe
ne çabuk geldi yahuu :KK70:
Menülere çok dikkat edelim bende yarın sabahtan tartı almaya gideceğim :KK17:bu Cuma heyecanlarını özlemişim valla bağımlılık yaptı
inşallah bu hafta tatilde aldığımı vermişimdir çünkü düzensiz beslenip kaçamaklar yapmıştım bu hafta çok dikkat ettim
Demekki neymiş hep kontrollü olmak lazımmış bakınız şekil a :KK70:
sen halledersin bebeğim kuşkum yok.

bugünkü listem
sabah 7.30
2 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta çok az yağda tavada
6 yeşil zeytin
domates salatalık

Ara 1 tane nesfit yulaflı bar

Öğlen 12.30
2dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
5-6 kaşık zeytin yağlı kabak
1 kk peynir

Ara 2 hurma

Akşam 18.00
2 tane tavuk baget kendi suyunda yağsız pişti
3 kaşık pilav ve yağsız salata

Su 3 litre..spor 35 dakika hızlı tempoda yürüyüş ve yarim saat zumba
Afiyet olsun canım sporun bi harika.

İşte my menu;
Sabah= çay maydonoz, peynir, cok az ekmek
Ara= salatalik
Ögle= turk kahvesi ve peynir helvamin kalanı (bitti artik, bi sure almam. Dolapta görünce dayanamiyim pek)
Aksam= şu meşhur kabak spagettimizden
Son olarak da az once hazirladigim yulafli barlardan bi tane (3 bardak yulaf ezmesi, 1 bardak kuru üzüm, 4-5 kuru erik, 2 muz ezilmiş, biraz findik ve ceviz dövülmüş. Üstüne bir yumurta. Sonra ver elini fırın)
Afiyet olsun canım. Su yeterince olmuştur sanırım ;)

Menüm

Öglen 13.00

3 parca pirzola et domatesli
Zeytin peynir
Az kuruyemis
Yesil cay

Aksam 19.30

Tavuk ismarladik
Ve cacik yedim

Spor yok :KK43:
2l su. Ins daha fazla olur
Afiyet olsun canım.

Nasil karnim agriyorrrr....
Afedersiniz wc den cikamiyorum :olamaz::oops:

Regl oluyorummm üff
Kolay gelsin aylar sonra zor tabi.

Hacettepe üniversitesinde sınıf öğretmenliği okuyorum canim atanmadan once ozelde falan calistin mi ozelde olur aslinda mezun olmadan bilemiyorum tabi bide herkes atanabilecek misin atansan doguya gidecek misin ozeller nasil sence sora sora bunalttilar sanki ben cok biliyorum ne yapacagimi da

Ahahaa farkettim onu :)

Dedigini bilmiyorum valla ama alinca da yapmaya istek lazim iste sen yapicam de yorgunluga takilma zorla kendini :)

Tabiki önce hayal et :) benimki hayalde kalir ya bi sey acacak olsam etüt evi acarim ben meslegimi yapayim bari arkadaslarim ogrencilerine cocuklarina yaparsin artik diyolar :))
inşallah canım ne güzel olur.

aynen canım benim atandığım yıl 287 kişi atandı sadece sınava giren de 50.000 kişi edebiyattan
maşallah sana ;)

Yok canim bence gayet guzel konustun. Bak ben verdim bebegimi babasina ohh oynamispar babasi yikamis uyutmus ben spordayken. Ben mutlu onlar mutlu :KK66:
ohh mis çok şanslısın.

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 yumurta 1ck hindistan cevizi yaginda. 2 domates. 1 avuc maydonoz.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 seftali. 1 avuc taze uzum
Oglen: 1 tabak yagsiz yogurt corbasi. 1 buyuk tonbalikli salata.
Ara: 1 kase yogurt icine 10 findik. 1 ceviz. 5 badem. Yarim muz.
Aksam: yarim tabak kiymali kabak yemegi.
Yatmadan 3 saat once: altin sut Pembe_patikli Pembe_patikli

Su: 3.5 lt
Spor: 1 saat zumba
1 saat tbc
1 saat yuruyus dusuk tempoda
Afiyet olsun meyve cok olmuş ;)

Ben geldiim. :KK34:
Once menumu yazayim. Sonra geri donup mesajlari okurum.
Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 yumurta
Domates salatalik yesillik
Cay

Ara
3 kayisi
2 ceviz

Ogle
4 kasik et kavurma
Salata
1 dl. Ekmek

Ara
Ceyrek izmir gevregi (simit yani)
1 su bard. Ayran

Aksam
Peynirli tost (tam bugday ekmekli )
1 bard. Ayran
Domates salatalik

Ara
1 armut
1 su bard. Sut

3 lt. Su
1 saat yuruyus

Cay kahve maden suyu

Binada ki erkekler firar etmis (kimi il disinda kimi mesaide) biz de toplandik. O yuzden yoktum. :KK5:
afiyet olsun güzel kadın ;)

Hangi ekmegi alacagima karar veremiyorum ihe organik ekmegiyle basladim simdi cavdar aliyorum birde tam bugday var kepek var en iyisi hangisi ne yemeliyiz
tam tahilli tam buğday birde ben yedim çok sevdim uno tam tahilli chia li harika birsey. Geçen yıl hep onu yiyordum.

Ne mutlu. :KK66: Kizim bebekken bir kere esime birakmaya kalktim cocugun ustunde uyuyakalip neredeyse olduruyormus. Allahtan isim cabuk bitti de sag salim kurtuldu yavrum. Ve son oldu bir daha birakmadim :kızgın:
Ayyy Allah korumuş. Bende bıraktım ama besiginde banyo yaptırır sağolsun ama ev işi deme mümkün değil. Türk erkeginden olmaz o banyo yaptırdı temizlige yardım etti hele bebekten hiç olmaz var tanıdıklarım yapan ama onlarda bir elin parmakları kadar bile değil.

Ben de oyle dusunuyordum ve uygulamaya calistim ama olmadi :sinirli:
olmaz ablam olmaz :))))

Merhaba kızlar
Sabah 10.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salata
1 dil ekmek

Aksam 17.00
2 kepçe domates çorbası
1 kepçe tazefasulye az patates var içinde
3 dolu yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata tavuk küçük parça
1 dil ekmek

Şu 2 lt
Spor yok

Kızlar babam rahatsız baya tanı koyamadilar henüz aklım beynim onda gidip geliyorum ama durumu beni sarmıyor yarın tekrar kontrol var dua edin allah onu başımızdan eksik etmesin bu hafta hiç spor yapmadım neredeyse cumartesi itibari ile spora baslicagim ip ve eliptik yapacağım ve 3 öğün beslenerek devam edicem 1 hafta bakalım ne olacak
Afiyet olsun canım. Babana da Rabbim şifa versin aklına kötü şeyler getirme lütfen. İnşallah güzel sonuclar alırsıniz.

günaydınlar. ;)

Kızlar günaydın ellerim çok sis uyandığım da ve eller sis olduğu zaman tartı artı gösteriyor napiyim sizce 5 den sonra yemek yemedim 2 lt su içtim niye böyle oluyor ya
akşam ki bulgurdan olabilir mi. Maydanoz yeşil çay diyorum bol su diyorum.yorgunluktan var. Benimkiler de şiş ama regl oldum ondan.

Zen71 Zen71 ben niye kaçırdım bu muhabbeti eski yeni yürürlükte hiç fark etmez en sevdiğim şey koca çekiştirmek :KK70::KK70:
ama boş boş değil sonunda kendimi doldurup gaza gelmiş bir şekilde söylenmeye geçmek o benim işte:KK15::KK15:
:KK70:

günaydın kızlar, ben de okuya okuya geldim.. bu saat oldu.. ya sabahları çok kalkıyorum bu hafta.. üff püff.. :)

akşam 12 de uyuyunca, sabah 6:30 da kalkmak ne zor geliyor, yaşlanıyorum galiba.. dün akşam ki misafirleri de atlattım çok şükür.. bir de hafta sonunu atlattım mı bu iş tamamdır :)

dün ki menüm;

sabah; 1 salatalık, 1 fincan filtre kahve
öğlen; 2 dilim ekmek, tavuklu salata, 1 armut
akşamüstü, 1 dilim ekmek(midem çok kazındı ve etrafta yiyecek birşey bulamadım maalesef başka, ondan bugün yanımda birşeyler getirdim.)
akşam; 1 kase(6-8yk kadar) taze fasülye, yanına 3yk yoğurt, 1 tk fıstık ezmesi arkadan
ara; 1 dilim börek ( misafire yaptım da tadına baktım maalesef :) )

su;3lt
spor; maalesef yok yine.. ( bu hafta böyle geçecek)

bu akşam da daha tehlikeli benim için.. çünkü haftasonu annemin misafirleri için bugün kekler, poaçalar yapacağım.. evi kokutayım biraz bakalım :)
Afiyet olsun börek geç saatte pek olmamış. Lütfen bu aksamkilerden uzak dur yarın tartı var. Misafirler bitti canım erken yatmaya calis

Hey mas dersaneye gittin mi peki ben gitmeyi düşünmüyorum ama gitsem daha mi iyi olacakti
canım dersaneye gittim ama benim dersaneye gitme amacın çocuk olduğu için dersanenin çalışma salonundan yararlanmakti..her gün sabah 8 aksam 8 dersanenin çalışma salonunda ders çalıştım konuları hocalardan önce bitirdim daha faydalı oldu benim için tavsiye ederim

Back
X