Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun güzel kadın :KK66:

tam tahilli tam buğday birde ben yedim çok sevdim uno tam tahilli chia li harika birsey. Geçen yıl hep onu yiyordum.

Ayyy Allah korumuş. Bende bıraktım ama besiginde banyo yaptırır sağolsun ama ev işi deme mümkün değil. Türk erkeginden olmaz o banyo yaptırdı temizlige yardım etti hele bebekten hiç olmaz var tanıdıklarım yapan ama onlarda bir elin parmakları kadar bile değil.

olmaz ablam olmaz :))))

Afiyet olsun canım. Babana da Rabbim şifa versin aklına kötü şeyler getirme lütfen. İnşallah güzel sonuclar alırsıniz.

günaydınlar. :KK66:

akşam ki bulgurdan olabilir mi. Maydanoz yeşil çay diyorum bol su diyorum.yorgunluktan var. Benimkiler de şiş ama regl oldum ondan.

:KK70:

Afiyet olsun börek geç saatte pek olmamış. Lütfen bu aksamkilerden uzak dur yarın tartı var. Misafirler bitti canım erken yatmaya calis

canım dersaneye gittim ama benim dersaneye gitme amacın çocuk olduğu için dersanenin çalışma salonundan yararlanmakti..her gün sabah 8 aksam 8 dersanenin çalışma salonunda ders çalıştım konuları hocalardan önce bitirdim daha faydalı oldu benim için tavsiye ederim
Selam canım dün okudum yazdıklarını ..alıntı yaptım ama hepsi uçup gitti ..maşallah azmin zaferi olmuş seninki :KK66: emeklerinin karşılığını almışsın sonunda kimbilir 0 5 sene nasıl stresli geçmiştir ..

günaydın kızlar, ben de okuya okuya geldim.. bu saat oldu.. ya sabahları çok kalkıyorum bu hafta.. üff püff.. :)

akşam 12 de uyuyunca, sabah 6:30 da kalkmak ne zor geliyor, yaşlanıyorum galiba.. dün akşam ki misafirleri de atlattım çok şükür.. bir de hafta sonunu atlattım mı bu iş tamamdır :)

dün ki menüm;

sabah; 1 salatalık, 1 fincan filtre kahve
öğlen; 2 dilim ekmek, tavuklu salata, 1 armut
akşamüstü, 1 dilim ekmek(midem çok kazındı ve etrafta yiyecek birşey bulamadım maalesef başka, ondan bugün yanımda birşeyler getirdim.)
akşam; 1 kase(6-8yk kadar) taze fasülye, yanına 3yk yoğurt, 1 tk fıstık ezmesi arkadan
ara; 1 dilim börek ( misafire yaptım da tadına baktım maalesef :) )

su;3lt
spor; maalesef yok yine.. ( bu hafta böyle geçecek)

bu akşam da daha tehlikeli benim için.. çünkü haftasonu annemin misafirleri için bugün kekler,
Kolay gelsin canım ..perşembe akşamı ve misafir ayy çok zor :KK70:benimde cumartesi gelecek o zaman kokutacağım keklerle :KK48:

Gunaydin sevil cim ama bu menu :(
Hele bu aksamkileri aklindan bile gecirme canim. :stop: Ben sana soyluyeyim inan bir onceki yaptiginla ayni sen bu isi biliyorsun ve bir standartin var o yuzden tatmana gerek yok canim. :sampiyon: Yarin sabah tartiyi dusun bizi dusun. :65:

Gunaydin sevil cim ama bu menu :KK43:
Hele bu aksamkileri aklindan bile gecirme canim. :stop: Ben sana soyluyeyim inan bir onceki yaptiginla ayni sen bu isi biliyorsun ve bir standartin var o yuzden tatmana gerek yok canim. :sampiyon: Yarin sabah tartiyi dusun bizi dusun. :KK19:

en büyük motivasyon kaynağım burası zaten.. bu hem kendi içimizde hem de sizlerle birlikte çıktığımız bir yol.. :) yarın güzel sonuçlar görelim..

Merhaba kızlar
Sabah 10.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salata
1 dil ekmek

Aksam 17.00
2 kepçe domates çorbası
1 kepçe tazefasulye az patates var içinde
3 dolu yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata tavuk küçük parça
1 dil ekmek

Şu 2 lt
Spor yok

Kızlar babam rahatsız baya tanı koyamadilar henüz aklım beynim onda gidip geliyorum ama durumu beni sarmıyor yarın tekrar kontrol var dua edin allah onu başımızdan eksik etmesin bu hafta hiç spor yapmadım neredeyse cumartesi itibari ile spora baslicagim ip ve eliptik yapacağım ve 3 öğün beslenerek devam edicem 1 hafta bakalım ne olacak
Cok gecmis olsun canim dua edicem sizin icin allah babana saglik sihhat versin
canım dersaneye gittim ama benim dersaneye gitme amacın çocuk olduğu için dersanenin çalışma salonundan yararlanmakti..her gün sabah 8 aksam 8 dersanenin çalışma salonunda ders çalıştım konuları hocalardan önce bitirdim daha faydalı oldu benim için tavsiye ederim
Anladim ablacim bakalim bu sene koca ev basima benim kendimi skp calisayim gari

Selam tatlışlar:KK54:obeztonuz geldiii:dondurma:

Birkaç gündür elimde olmayan sebeplerden gelemedim, maalesef siz plan yaparken hayat da yapıyormuş, lütfen kusuruma bakmayın..

Gelemediğim vakit arayıp soran, mesaj atan herkese teşekkürler, hepinizi çook seviyorum:KK200:inanın mantıken şu vakitler izin almam gerek, telefonu elime alacak vaktim yok, fakat sizin gibi arkadaşları ve takımı bırakıp izne bile çıkamıyorum.resmen vicdan yaptırıyorsunuz bana :KK14:özellikle Pembe_patikli Pembe_patikli sağolsun varolsun takımı sırtladığı yetmiyormuş gibi bir de her gün taciz ediyor beni :KK19:tacizine gurban olduğum:KK200:

Neyse, çok uzatmadan gelelim kuyruğa kızlar.bugün istemeyerekte olsa tartıya çıktım , hiç kilo verememişim +200 gr almışım birde :( spor günlerdir yapamıyorum ve bu beni mutsuz ediyor açıkcası.sanki bir şeyler eksik hayatımda hep.spor yapamayınca diet yapmanında bir mantığı yok gibi hissediyorum ve sanki arada kaçırıyorum :( insalah pazartesiden sonra toparlarım kendimi:dua:

Belki çok yorulmuşsundur ..uykusuz kalmışsındır ..regl yaklaşmış olabilir mi ?kimi şiş kalkıyor biraz zaman geçsin bakalım ..bol su maydanoz yeşil çay falan işr yarar belki ..
mate içtim az evvel bide yeşil çay alıyım gidip marketten regl haftaya denk gelcek sanırım

afiyet olsun güzel kadın :KK66:

tam tahilli tam buğday birde ben yedim çok sevdim uno tam tahilli chia li harika birsey. Geçen yıl hep onu yiyordum.

Ayyy Allah korumuş. Bende bıraktım ama besiginde banyo yaptırır sağolsun ama ev işi deme mümkün değil. Türk erkeginden olmaz o banyo yaptırdı temizlige yardım etti hele bebekten hiç olmaz var tanıdıklarım yapan ama onlarda bir elin parmakları kadar bile değil.

olmaz ablam olmaz :))))

Afiyet olsun canım. Babana da Rabbim şifa versin aklına kötü şeyler getirme lütfen. İnşallah güzel sonuclar alırsıniz.

günaydınlar. :KK66:

akşam ki bulgurdan olabilir mi. Maydanoz yeşil çay diyorum bol su diyorum.yorgunluktan var. Benimkiler de şiş ama regl oldum ondan.

:KK70:

Afiyet olsun börek geç saatte pek olmamış. Lütfen bu aksamkilerden uzak dur yarın tartı var. Misafirler bitti canım erken yatmaya calis
Sağol canım hadi bulgur dündü ama elifim bu geçen cumadan beri var bugün bulgur yok menumde zaten bakalım gerçi gec yemedim 5 de yediydim ama yarına gider umarım baktım bugün 600 gr artidayim pazartesiye göre de 1 kilo yani mümkün değil bu kilo olamaz çünkü menüler ortada en dengesiz günümde bile 1 öğün beslenmisiim kışlıkları bugün bitecek yarın itibari ile hemm diyete hemm spora çok sıkı asilmam lazım ki ay sonu 79 gorebileyim artık mezun olmak istiyorum o yüzden patır patır gitmeli kilolar

tiroidlerine baktir canım bence çünkü o şişlik ondan olabilir
sanmıyorum canım ondan olduğunu

Pembe_patikli Pembe_patikli yeliz benim hedefi 73 yapalım canım yarın olur mu 80 di sanırım

Sabah sabah gidip 4 tüp kan verdim kolum zonkluyooo :KK43:( gelirkende bir cikolata dolgulu meshur kurabiyemden yedim pastanede durup kahvalti da ekmek yemeyeyim bari dengelerim onu bu gun :))

Sabah sabah gidip 4 tüp kan verdim kolum zonkluyooo :KK43:( gelirkende bir cikolata dolgulu meshur kurabiyemden yedim pastanede durup kahvalti da ekmek yemeyeyim bari dengelerim onu bu gun :))
Gecmis olsun canim. Iyi sonuclar cikar insallah:KK8:

:KK35: ben bir sorun yasadim su anda cevap yazarken size nasil yansiyacak bilemiyorum. Ozur:KK37:
Abla degis sen telefonunu söyle kocaman ekranlı birsey al rahat rahat ohh.

geçmiş olsun tatlım inşallah güzel sonuclar alırsın. Kurabiye için iyi niyetli olamiyacagim :sopa::KK67::KK66::KK70:

Selam tatlışlar:KK54:obeztonuz geldiii:dondurma:

Birkaç gündür elimde olmayan sebeplerden gelemedim, maalesef siz plan yaparken hayat da yapıyormuş, lütfen kusuruma bakmayın..

Gelemediğim vakit arayıp soran, mesaj atan herkese teşekkürler, hepinizi çook seviyorum:KK200:inanın mantıken şu vakitler izin almam gerek, telefonu elime alacak vaktim yok, fakat sizin gibi arkadaşları ve takımı bırakıp izne bile çıkamıyorum.resmen vicdan yaptırıyorsunuz bana :KK14:özellikle Pembe_patikli Pembe_patikli sağolsun varolsun takımı sırtladığı yetmiyormuş gibi bir de her gün taciz ediyor beni :KK19:tacizine gurban olduğum:KK200:

Neyse, çok uzatmadan gelelim kuyruğa kızlar.bugün istemeyerekte olsa tartıya çıktım , hiç kilo verememişim +200 gr almışım birde :KK43: spor günlerdir yapamıyorum ve bu beni mutsuz ediyor açıkcası.sanki bir şeyler eksik hayatımda hep.spor yapamayınca diet yapmanında bir mantığı yok gibi hissediyorum ve sanki arada kaçırıyorum :KK43: insalah pazartesiden sonra toparlarım kendimi:dua:
Hosgeldin canim bugün saf protein yapsan yada sebze sadece yarına dengeleniyor diye düşünüyorum bende de vah durumlar.
Birazdan denize gidicez sandviç hazırladım aman kendime de yapim dedim zaten bu yazın son deniz etkinliği aklıma siz geldiniz salatamı yaptım gidiyorum :KK70:

mate içtim az evvel bide yeşil çay alıyım gidip marketten regl haftaya denk gelcek sanırım

Sağol canım hadi bulgur dündü ama elifim bu geçen cumadan beri var bugün bulgur yok menumde zaten bakalım gerçi gec yemedim 5 de yediydim ama yarına gider umarım baktım bugün 600 gr artidayim pazartesiye göre de 1 kilo yani mümkün değil bu kilo olamaz çünkü menüler ortada en dengesiz günümde bile 1 öğün beslenmisiim kışlıkları bugün bitecek yarın itibari ile hemm diyete hemm spora çok sıkı asilmam lazım ki ay sonu 79 gorebileyim artık mezun olmak istiyorum o yüzden patır patır gitmeli kilolar

sanmıyorum canım ondan olduğunu

Pembe_patikli Pembe_patikli yeliz benim hedefi 73 yapalım canım yarın olur mu 80 di sanırım
Hiloş bugün senden detoks bekliyorum yeme gebertirim.:KK67:

Back
X