• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam tatlışlar:KK54:obeztonuz geldiii:dondurma:

Birkaç gündür elimde olmayan sebeplerden gelemedim, maalesef siz plan yaparken hayat da yapıyormuş, lütfen kusuruma bakmayın..

Gelemediğim vakit arayıp soran, mesaj atan herkese teşekkürler, hepinizi çook seviyorum:KK200:inanın mantıken şu vakitler izin almam gerek, telefonu elime alacak vaktim yok, fakat sizin gibi arkadaşları ve takımı bırakıp izne bile çıkamıyorum.resmen vicdan yaptırıyorsunuz bana :KK14:özellikle @anderes sağolsun varolsun takımı sırtladığı yetmiyormuş gibi bir de her gün taciz ediyor beni :KK19:tacizine gurban olduğum:KK200:

Neyse, çok uzatmadan gelelim kuyruğa kızlar.bugün istemeyerekte olsa tartıya çıktım , hiç kilo verememişim +200 gr almışım birde :KK43: spor günlerdir yapamıyorum ve bu beni mutsuz ediyor açıkcası.sanki bir şeyler eksik hayatımda hep.spor yapamayınca diet yapmanında bir mantığı yok gibi hissediyorum ve sanki arada kaçırıyorum :KK43: insalah pazartesiden sonra toparlarım kendimi:dua:
Slm Bernacim hosgeldin. Kuzum spora neden bugun baslamiyorsun da pazartesi?? Bugun basla hem belki yarina kadar aldigin 200 u geri verirsin super olur.

Canlarim biz sezonun son deniz etkinliğini yapıyoruz bugün çocuklar çok istiyor. Bugün ara ara bakmaya çalışırım. Öpüldünüz. Yarın perşembe güzel bir gün geçirin ben salatamı kaptım gidiyorum.
Ohh iyi eglenceler canim

Iyi egleceler canim. Ama yarin cumaaa:KK68:
abliş yemeğim yanımda merak etme.

Ohh mis kapatin gari sezonu burasi esiyor baya sicak ama deniz havasi yok pek :)
girilir burda ya cokkk sıcak serinlemek için bike girilir :)))

Haklisin elif cim. Biz babasini ikna etmeliyiz :KK8:
Aynen nn

Fena olmaz aslinda :p annem neler diyo da fayda etmiyo kilo verdi bu ara yesin yesin diyo sanki istemeden verdim sanki zafiyet geciricem :)))

Suc bende de var ya hadi o getiriyo yedim de yeme dimi ne yiyon pis boğaz insan :p
Ayy Kıyamam yavrum aç susuz sevgilisi için zayıflığı babasiiiiii :ıslık::KK70:

En sondakine bayıldım :KK70:herkes için geçerli olsun
he heee aynen gebertirim :KK70::ıslık:

Kotu olmus canim ya. Benim de telefonum 3 ay once bir anda kapandi ve acilmadi. Tavsiye ederim Aliecpress diye bir site var 3 te biri fiyatina telefon aldim ordan. Telefon orjinal ama kulaklik ve sarj aleti orjinal degil. Benim zaten sarj aletim de kulakligimda vardi eski telefonlarda sorun olmadi o yuzden. Ama fiyati gercekten cok uygun aa tek sorun 25 gun kadar beklemen lazim uzak dogudan geldigi icin zaman aliyor.
canım belli fiyatın üstüne Türkiye de Gümrükten vergi kesiyorlar malesef biz aldık bir kere laptop atari yüzünden pahalı oldu. Burası Türkiye :KK70:

Aslinda ailen acik gorusluyse anlayisla karsilayabilirdi ama ahh su alalem yok mu. Amaan duymasinlar.
Valla ya mahalle baskisi resmen annem biliyorda kimseye söylememi istemedi bende söylemedim. Burada bir seyi yapmak sorun değil aslinda yaptığını milletin öğrenmesi sorun çok garip ve baskıcı bir anlayış

Abla degis sen telefonunu söyle kocaman ekranlı birsey al rahat rahat ohh.

geçmiş olsun tatlım inşallah güzel sonuclar alırsın. Kurabiye için iyi niyetli olamiyacagim :sopa::KK67::KK66::KK70:

Hosgeldin canim bugün saf protein yapsan yada sebze sadece yarına dengeleniyor diye düşünüyorum bende de vah durumlar.
Birazdan denize gidicez sandviç hazırladım aman kendime de yapim dedim zaten bu yazın son deniz etkinliği aklıma siz geldiniz salatamı yaptım gidiyorum :KK70:

Hiloş bugün senden detoks bekliyorum yeme gebertirim.:KK67:
Canım akşamı ton balıklı salata ile kapicagim :)

Tamam bir bakayım nasıl oluyormuş :KK66: inşallah sen de bir mezun kepi fırlatırsın yakında :sampiyon:
Ay inşallah :) çıktı alıp duvara asicam:D
Afiyet olsun cnaim. Menun gayet iyi ins spora da baslarsan super olacak. Babanin umarim onemli bir problemi yoktur. Rabbim saglik versin canim en onemlisi.
Sağol canım bakalım ne diycekler yaş var şeker var tansiyon var kendi de hiç dikkat etmiyor üzüyor bizi :(
Guzelim eger cisslardan yemiyorsan uzme tatli canini. Diyetine devam et saglikli ye ve bence en onemlisii tuzu komple kes. Ben hamileyken kestim tuzu hic sislik yasamadim o gun bu gundur yemegi pisirince once kendime alirim tuzsuz sonra icine azicik eklerim esim icin. Tuzun bir yarari yok.
Haklısın aslında. Tuz ödem yapıyor Allahtan turşu yemiyorum normalde turşusuz günüm geçmez diye ma şimdi liste için bıraktım aralar da bi kaçamak oluyor

Iyi egleceler canim. Ama yarin cumaaa:KK68:
abliş yemeğim yanımda merak etme.

Ohh mis kapatin gari sezonu burasi esiyor baya sicak ama deniz havasi yok pek :)
girilir burda ya cokkk sıcak serinlemek için bike girilir :)))

Haklisin elif cim. Biz babasini ikna etmeliyiz :KK8:
Aynen nn

Fena olmaz aslinda :p annem neler diyo da fayda etmiyo kilo verdi bu ara yesin yesin diyo sanki istemeden verdim sanki zafiyet geciricem :)))

Suc bende de var ya hadi o getiriyo yedim de yeme dimi ne yiyon pis boğaz insan :p
Ayy Kıyamam yavrum aç susuz sevgilisi için zayıflığı babasiiiiii :ıslık::KK70:

En sondakine bayıldım :KK70:herkes için geçerli olsun
he heee aynen gebertirim :KK70::ıslık:

Kotu olmus canim ya. Benim de telefonum 3 ay once bir anda kapandi ve acilmadi. Tavsiye ederim Aliecpress diye bir site var 3 te biri fiyatina telefon aldim ordan. Telefon orjinal ama kulaklik ve sarj aleti orjinal degil. Benim zaten sarj aletim de kulakligimda vardi eski telefonlarda sorun olmadi o yuzden. Ama fiyati gercekten cok uygun aa tek sorun 25 gun kadar beklemen lazim uzak dogudan geldigi icin zaman aliyor.
canım belli fiyatın üstüne Türkiye de Gümrükten vergi kesiyorlar malesef biz aldık bir kere laptop astari yüzünden pahalı oldu. Burası Türkiye :KK70:

Canım akşamı ton balıklı salata ile kapicagim :)

Ay inşallah :) çıktı alıp duvara asicam:KK70:

Sağol canım bakalım ne diycekler yaş var şeker var tansiyon var kendi de hiç dikkat etmiyor üzüyor bizi :KK43:

Haklısın aslında. Tuz ödem yapıyor Allahtan turşu yemiyorum normalde turşusuz günüm geçmez diye ma şimdi liste için bıraktım aralar da bi kaçamak oluyor
Keşke çorba yeseydin detoks.

Selam tatlışlar:KK54:obeztonuz geldiii:dondurma:

Birkaç gündür elimde olmayan sebeplerden gelemedim, maalesef siz plan yaparken hayat da yapıyormuş, lütfen kusuruma bakmayın..

Gelemediğim vakit arayıp soran, mesaj atan herkese teşekkürler, hepinizi çook seviyorum:KK200:inanın mantıken şu vakitler izin almam gerek, telefonu elime alacak vaktim yok, fakat sizin gibi arkadaşları ve takımı bırakıp izne bile çıkamıyorum.resmen vicdan yaptırıyorsunuz bana :KK14:özellikle @anderes sağolsun varolsun takımı sırtladığı yetmiyormuş gibi bir de her gün taciz ediyor beni :KK19:tacizine gurban olduğum:KK200:

Neyse, çok uzatmadan gelelim kuyruğa kızlar.bugün istemeyerekte olsa tartıya çıktım , hiç kilo verememişim +200 gr almışım birde :KK43: spor günlerdir yapamıyorum ve bu beni mutsuz ediyor açıkcası.sanki bir şeyler eksik hayatımda hep.spor yapamayınca diet yapmanında bir mantığı yok gibi hissediyorum ve sanki arada kaçırıyorum :KK43: insalah pazartesiden sonra toparlarım kendimi:dua:

hoşgeldin kuzum gel buraya.. sağlıklar yerinde olsun da.. sensiz kilo veremiyorum.. gel tut elimden.. :)

Canim cok az uyumussun ya ben az uyuyunca cok acikiyorum dikkat et. Ve benim fikrim tabi eger annenin yaptiklarina dayanamiyorsan sabah kahvaltida ekmegin yerine ye ki aksam canin istemesin onlardan. Ve annene soyle bol bol salata cesitlerinden de yapsin aksam da onlari yersin olmaz mi?

ya annem misafire ayıp olur diye ne kadar yağlı kalorili şey varsa yapıyor ya.. menünün bir kısmını söyleyeyim.. çorbası unlu terbiyeli, arkadan hem pilav var, hem dolma var, sarma var, et var, tavuk var, daha tatlısı var, yetmezmiş meyvesi var, üstüne yetişmez diye benden kek, poğaça, börek istedi :) saydıklarım kalorisi bol olan kısımları :)

ben o kadar yemeğin içinde zaten yemekten hoşlanmıyorum.. koşturmaktan aklıma gelmiyor.. amaa çok yorulunca sanki yediklerim benim kontrolümde olmuyor gibi..

neyse bu son büyük ekşın.. inşallah daha düzenli bir hayatımız olacak..

Keşke çorba yeseydin detoks.

Yoğurdum kalmadı canım benim bir kasecik kaldı onu da akşam salata yanında yiyeyim dedim ama söz haftaya toparlanicagim 1 kilo 300 gr vericem hedef yaptım kendime

hoşgeldin kuzum gel buraya.. sağlıklar yerinde olsun da.. sensiz kilo veremiyorum.. gel tut elimden.. :)

ya annem misafire ayıp olur diye ne kadar yağlı kalorili şey varsa yapıyor ya.. menünün bir kısmını söyleyeyim.. çorbası unlu terbiyeli, arkadan hem pilav var, hem dolma var, sarma var, et var, tavuk var, daha tatlısı var, yetmezmiş meyvesi var, üstüne yetişmez diye benden kek, poğaça, börek istedi :) saydıklarım kalorisi bol olan kısımları :)

ben o kadar yemeğin içinde zaten yemekten hoşlanmıyorum.. koşturmaktan aklıma gelmiyor.. amaa çok yorulunca sanki yediklerim benim kontrolümde olmuyor gibi..

neyse bu son büyük ekşın.. inşallah daha düzenli bir hayatımız olacak..
Kac cabuk o evden o kadar kalorili yiyeceklerle ayni evde yasama bence:skandal: :skandal: :skandal:

Amanin bir de eskiymis :KK66: annemin bir sozu var olmuyorsa zorlamanin anlami yok. Kimse bosanmak icin evkenmiyor ama olmayan bir iliskide de kendini yormanin musuz olmanin alemi yok. Sukur simdi sorunum yok ama hic bilinmez yarin bize neler getirir. O yuzden evlenmemis fistik kizlarimiza tavsiyem once iyi taniyin aileniz izin veriyorsa bir sure ayni evi paylasin sonra evlenin. Ben evlenmeden 1 sene ayni evi paylastim kolay bir karar degil iyiki de yapmisim. Tabi benim dururmum farkliydi ulkemi degistirdim sevdigim adam icin.
Aman boyle hep mutlu gitsin canim. :nazar:

Back
X