• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kotu olmus canim ya. Benim de telefonum 3 ay once bir anda kapandi ve acilmadi. Tavsiye ederim Aliecpress diye bir site var 3 te biri fiyatina telefon aldim ordan. Telefon orjinal ama kulaklik ve sarj aleti orjinal degil. Benim zaten sarj aletim de kulakligimda vardi eski telefonlarda sorun olmadi o yuzden. Ama fiyati gercekten cok uygun aa tek sorun 25 gun kadar beklemen lazim uzak dogudan geldigi icin zaman aliyor.
Aa cok tesekkurler canim bir bakayi. Bir suredir sorun cikartiyor. Kacis yok o telefon alinacak.:KK70:

Afiyet olsun canim. Ohh ne guzel kiz kiza oturdunuz. Fallar da kapatilmistir var mi aranizda fal bakan?
Yok canim fal yoktu ama ayni bina da ozlemistik birbirimizi. Kimi tatil de kimi memlekette derken uzun suredir hep birlikte olamiyorduk. Cok iyi oldu.:halay:

Kilo verirken ilk yüzümden veriyorum zaten silik yuzum kiloma gore simdiden gozlerimin alti cöktü. 10 kilo versek nasil olacak kimbilir. Bunun icin bir tavsiyeniz varmi kizlar.
Hep oyle oluyor canim. Kim neresinden vermek istemiyorsa ordan gidiyor da vermek istedegin bolgeler inat ediyor gitmicem diye. Saka gibi.:KK54:

Kilo verirken ilk yüzümden veriyorum zaten silik yuzum kiloma gore simdiden gozlerimin alti cöktü. 10 kilo versek nasil olacak kimbilir. Bunun icin bir tavsiyeniz varmi kizlar.
Aslında dengeli sporla verilen kilolarda çökme olmuyor yüzde ..illa zayıflıyor yani yüzde ..bir yerde okumuştum 100gr kas varmış zaten yanaklarda ..yağ değil o kas giderse çökme oluyormuş diye ama doğru mu bilmiyorum ..Sporu hayatımıza katmamız ve hiç aralıksız düzenli yapmamız lazım

O 55 bi gelsin de :p valla araliga kadar gelmeli ya kendimi acayip sartladim bugün günün geri kalaninda cok az yiyip günlük kalorimi asamayayim da kurabiye yapismasin :p

Ohh anne kiz alisverisi :)) yap yap havalar tam yürüyüş havasi artik ne cok sicak ne soğuk gölgeler mis gibi orda nasildir bilemicem ama :)
Bugün güneş nasıl parlıyor:rolleyes: valla pek güzel
Ne zamandır yağmur içim kararmıştı be yaaa

IMG_1956.webp

Bir yazıda okumuştum ben de kilo yukarıdan aşağıya doğru gidiyormuş. Sanırım o yüzden en zor şekillenen kısım bacaklar Ve ilk küçülen kısım yüz

hoşgeldin kuzum gel buraya.. sağlıklar yerinde olsun da.. sensiz kilo veremiyorum.. gel tut elimden.. :)

ya annem misafire ayıp olur diye ne kadar yağlı kalorili şey varsa yapıyor ya.. menünün bir kısmını söyleyeyim.. çorbası unlu terbiyeli, arkadan hem pilav var, hem dolma var, sarma var, et var, tavuk var, daha tatlısı var, yetmezmiş meyvesi var, üstüne yetişmez diye benden kek, poğaça, börek istedi :) saydıklarım kalorisi bol olan kısımları :)

ben o kadar yemeğin içinde zaten yemekten hoşlanmıyorum.. koşturmaktan aklıma gelmiyor.. amaa çok yorulunca sanki yediklerim benim kontrolümde olmuyor gibi..

neyse bu son büyük ekşın.. inşallah daha düzenli bir hayatımız olacak..
umarım iştahın dipleri görür ne oluyor bana dersin ; (

Yoğurdum kalmadı canım benim bir kasecik kaldı onu da akşam salata yanında yiyeyim dedim ama söz haftaya toparlanicagim 1 kilo 300 gr vericem hedef yaptım kendime
:110:

spor diyorum.

Eeee bunu da görün de kaçamak yapın bakalım bu akşam :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Yaşasın kötülük :KK62:
:KK70:

Selamlar 13. Takimin guzel kizlari sabah kendi takimim diye buraya yazmisim ama olsun keyifler yerindedir umarim berilceee berilceee kaptanim nasilsin
Olsun canım bizim için de iyi oldu :KK66:bekleriz her zaman .. berilceee berilceee kaptanımız yakın bir akrabasının vefatı sebebiyle memlekette ..yakında gelecek inşallah ..

Back
X