- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmesini istedigin bolgeye bolgesel egzersiz canim baska bi sey yapamazsin onun icinKilo verirken ilk yüzümden veriyorum zaten silik yuzum kiloma gore simdiden gozlerimin alti cöktü. 10 kilo versek nasil olacak kimbilir. Bunun icin bir tavsiyeniz varmi kizlar.
Ohh yurumussundur heralde bol bol benim spor aksama kaldi gene :))Bugün güneş nasıl parlıyorvalla pek güzel
Ne zamandır yağmur içim kararmıştı be yaaa
Tovbeeee bu neydi giz :))
Eve gidince hemen bepanten veya bebek yagi sürün ablacim cok iyi geliyorŞemsiye evde kalmış yandım anam![]()
psikolojik baski var ama
![]()
Güzelsin canımayyy kızlarrr :) ben de kendimi aynada bir güzel görüyorum, bir fit görüyorum.. bir insan kendini 78 kiloda öyle görür mü, görüyorum işte.. bilinçaltım bana oyun mu oynuyor ne yapıyor..
Oyyy canım dikkat et ..bende bir ara kaldım güneş kremimde yoktu ..alnımda leke çıktı zor geçti valla çok kötüydü ..ört birşeyler![]()
Oo kiyamam.Dikkat et golge bir yer bul sezonu yaniklarla kapama canim.
![]()
Demokrasi de bide bende care tükenmezGitmesini istedigin bolgeye bolgesel egzersiz canim baska bi sey yapamazsin onun icin
Ohh yurumussundur heralde bol bol benim spor aksama kaldi gene :))
Tovbeeee bu neydi giz :))
Eve gidince hemen bepanten veya bebek yagi sürün ablacim cok iyi geliyor
Ahahaa aa aynı benayyy kızlarrr :) ben de kendimi aynada bir güzel görüyorum, bir fit görüyorum.. bir insan kendini 78 kiloda öyle görür mü, görüyorum işte.. bilinçaltım bana oyun mu oynuyor ne yapıyor..
Ben bugün siyez ekmeği gördüm ama almadim. Var mi deneyen? Belki karataycilar tadina bakmistirBen beyaz un haric ve icinde yapay madde olmayan her turlu ekmegi aliyorum. Kimi ekmeklerde katki maddesi var canim aman dikkat.
Sahi sen almayada misin deryacim?Amanin bir de eskiymisannemin bir sozu var olmuyorsa zorlamanin anlami yok. Kimse bosanmak icin evkenmiyor ama olmayan bir iliskide de kendini yormanin musuz olmanin alemi yok. Sukur simdi sorunum yok ama hic bilinmez yarin bize neler getirir. O yuzden evlenmemis fistik kizlarimiza tavsiyem once iyi taniyin aileniz izin veriyorsa bir sure ayni evi paylasin sonra evlenin. Ben evlenmeden 1 sene ayni evi paylastim kolay bir karar degil iyiki de yapmisim. Tabi benim dururmum farkliydi ulkemi degistirdim sevdigim adam icin.
Ben bugün siyez ekmeği gördüm ama almadim. Var mi deneyen? Belki karataycilar tadina bakmistir
GüzelEvvet buyrun menü :)
Sabah:
malum bir cikolata dolgulu kurbiye
1 haslanmis yumurta
2 koslenmis yesil biber
Domates
Salatalik
1 kk peynir
Ara: 2 incir
Ara: 1 kuru kayisi
4 cig badem
Aksam: 1 yt menemen
1 kase cacik
1 dilim tam tahilli ekmek
Spor: leslie 3 mil
50 squat
Su: 3 litre
Kotu olmus ya.abliş yemeğim yanımda merak etme.
girilir burda ya cokkk sıcak serinlemek için bike girilir :)))
Aynen nn
Ayy Kıyamam yavrum aç susuz sevgilisi için zayıflığı babasiiiiii
he heee aynen gebertirim
canım belli fiyatın üstüne Türkiye de Gümrükten vergi kesiyorlar malesef biz aldık bir kere laptop atari yüzünden pahalı oldu. Burası Türkiye![]()
hoşgeldin kuzum gel buraya.. sağlıklar yerinde olsun da.. sensiz kilo veremiyorum.. gel tut elimden.. :)
ya annem misafire ayıp olur diye ne kadar yağlı kalorili şey varsa yapıyor ya.. menünün bir kısmını söyleyeyim.. çorbası unlu terbiyeli, arkadan hem pilav var, hem dolma var, sarma var, et var, tavuk var, daha tatlısı var, yetmezmiş meyvesi var, üstüne yetişmez diye benden kek, poğaça, börek istedi :) saydıklarım kalorisi bol olan kısımları :)
ben o kadar yemeğin içinde zaten yemekten hoşlanmıyorum.. koşturmaktan aklıma gelmiyor.. amaa çok yorulunca sanki yediklerim benim kontrolümde olmuyor gibi..
neyse bu son büyük ekşın.. inşallah daha düzenli bir hayatımız olacak..