Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooh mas rakibi sevindiriyorsun bugün :)yedim bile malesef 10 gram kadar cevizli sucuk yedim![]()
süpersin canım haftasonu nasıl bu kadar dikkat ettin maşallahBugünkü yediklerim
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalık biber 1 ck bal 2 zeytin 1 dilim ekmek
Ara 1 elma
Ogle 1 kase mercimek çorbası 1 tane küçük biber dolması salata
Aksam 1 kase mercimek çorbası 4 yk arnavut ciğeri salata 1/2 dilim ekmek
Su 2.5 lt
Spor 25 dk leslie
Sabah ye canim boyle cisslari. Aksam yeyince direk yag oluyorlar.yedim bile malesef 10 gram kadar cevizli sucuk yedim![]()
Derya cim yapiyor musun bilmiyorum ama probiyotik ve vitaminlerle desteklesen vucut direnci artar biraz.Ins canim. Hala baya hasta canim.
napim ya canım çok tatlı çekiyordu bir de kızım oturdu bir güzel çizgi-film izleyerek biskrem yedi hepten bir şeyler canım çekti bari abur cubur yemim dedim bu pekmezle yapıldığı için daha sağlıklı hem de az yediriyor kesiyor insanıOooh mas rakibi sevindiriyorsun bugün :)
aynen canım haklisinSabah ye canim boyle cisslari. Aksam yeyince direk yag oluyorlar.
Kardesim her gun gözümun dibinde dondurma cikolata yiyo bilirim o aciyi bide bana yaptiriyo istedigi pizzalari milkshakeleri sipa :)napim ya canım çok tatlı çekiyordu bir de kızım oturdu bir güzel çizgi-film izleyerek biskrem yedi hepten bir şeyler canım çekti bari abur cubur yemim dedim bu pekmezle yapıldığı için daha sağlıklı hem de az yediriyor kesiyor insanı
Selam tatlışlarım.halen sporsuz,az kaçamaklı bir nevi korumadaymışım gibi devam ediyorum hayatıma.her gün tartılmamam gerektiği halde tartılıyorum ki kilo almak istemiyorum, korkuyorum kilo almaktanönümüzdeki hafta sporumla ve dietimle inşallah bomba gibi giricem sezona.beni bekleyin anacım
![]()
Evet midem çok kötü zaten detoks 1 günlük yarında lapa var sonra balans diyetine basliyorum.
Kalk ablacim kalk spora al esinide çıkın bi yürüyüp gelinhem lokum hem recel olmus miktarlari az gerçi genel olarak güzel bence :)
Canim sen hala 3 öğün yiyorsun karatayda ama ikiye dusurmenin zamani gelmedi mi kuruyemis muz falan bana fazla göründü
Izmirdeyim ben ya kurban olayim ankaranin sicagina yandim burda kac aydir :) ay basinda geldim ankaraya mis gibiydi valla zaten ekim ortasi ilk kar düşer pek bi sey kalmadi :)) ay sonu dönüyorum canim![]()
Afiyet olsun canim. Camlar benim de kirli hic silesim de yok zaten hergun yagmur yagiyor
afiyet olsun canım bir de spora başlasan süper olacak
bırak spor yapmayı oturasın bile yok çok uykum geliyor
afiyet olsun canım genç olmanın avantajı işte menü sana uygun ama ben yesem artı çıkarım ertesi günü
ormangozluye senin iki katın yedim diyorsun ama çok yememişsin ki canım afiyet olsun
Vaaay restini gördüm bebeğimHımmm.. görüyorummm :)) yarış istemişsin kuzum.. kendime 3 hafta veriyorum, 3 hafta sonuna kadar seni geçmiş olacağım :) bu da bana hedef olsun..
Ona göre yavaş kilo verirsen sevinirim
Sonraki 3 haftada benim önüme geçmemen için uğraşacağım.. eğer bunu başarırsam kendime küçük bir ödül vereceğim, yoksa sana bir tane kolye yapacağım boncuklarımdan :)
Metabolik balanscı mısın sen de bakiim??
Yahu onu benim söylemem gerek, sen seni yeneceğim izmiiiir diye bağırsana :)) afiyetle yiyin getirdiklerinizi, en sağlıklısı en organiği..Ayy gece gece geldiler bana ya.. bu saat oldu uyuyamıyorum.. çok yoruldum kızlar haftasonu.. eşya taşımaktan yoruldum en çok.. memleketten 60kg salça getirilir mi, getirdik işte.. daha yanına getirdiklerimi saymak istemiyorum.. kollarım dizime kadar uzadı gibi geliyor bana
Neyse bugün çok su içemedim ve dikkat edemedim yediklerime çünkü yorgunluk insanın düşüncelerini gerçekten yavaşlatıyor..
Benim tatlı rakibem için yukarıdaki postta hedeflerimi koydum.. 6 haftalık serüvende bakalım başıma neler gelecek.. yeni dönem yeni şans, yeni heyecan.. seni yeneceğim İstanbuuuuuuullll.. diye bağırmak geldi içimden bir an
Hadi uyumaya çalışayım ben.. yarın güzel gün olsun.. öptüm..
Hoşgeldin BurcuGunaydin hanimlar kacak dondu geri bugunden itibaren yeni bir sayfayi acmis bulunuyorum kizim.krese basladi hayatimdaki olumsuzluklari bitirdik evet biliyorum cok yeni sayfa actim ama artik defter bitti bu son 29 ekime kadar kilolarin 7 sinden kurtulmam lazim kurtulmam lazim kac kiloyum soluyorum hemen 70.4simdi kahvaltimi yapicm sonrasi spor kizlar eliptigin bi pasini aticam hergun 30 dk yine
![]()
Hoşgeldin Burcu![]()
Gunaydin canimGünaydınnnnn
Mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun inşallah![]()