• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü yediklerim
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalık biber 1 ck bal 2 zeytin 1 dilim ekmek
Ara 1 elma
Ogle 1 kase mercimek çorbası 1 tane küçük biber dolması salata
Aksam 1 kase mercimek çorbası 4 yk arnavut ciğeri salata 1/2 dilim ekmek
Su 2.5 lt
Spor 25 dk leslie
süpersin canım haftasonu nasıl bu kadar dikkat ettin maşallah

Oooh mas rakibi sevindiriyorsun bugün :)
napim ya canım çok tatlı çekiyordu bir de kızım oturdu bir güzel çizgi-film izleyerek biskrem yedi hepten bir şeyler canım çekti bari abur cubur yemim dedim bu pekmezle yapıldığı için daha sağlıklı hem de az yediriyor kesiyor insanı

napim ya canım çok tatlı çekiyordu bir de kızım oturdu bir güzel çizgi-film izleyerek biskrem yedi hepten bir şeyler canım çekti bari abur cubur yemim dedim bu pekmezle yapıldığı için daha sağlıklı hem de az yediriyor kesiyor insanı
Kardesim her gun gözümun dibinde dondurma cikolata yiyo bilirim o aciyi bide bana yaptiriyo istedigi pizzalari milkshakeleri sipa :)

Selam tatlışlarım.halen sporsuz,az kaçamaklı bir nevi korumadaymışım gibi devam ediyorum hayatıma.her gün tartılmamam gerektiği halde tartılıyorum ki kilo almak istemiyorum, korkuyorum kilo almaktan :KK43: önümüzdeki hafta sporumla ve dietimle inşallah bomba gibi giricem sezona.beni bekleyin anacımEn Büyük KK

Hımmm.. görüyorummm :)) yarış istemişsin kuzum.. kendime 3 hafta veriyorum, 3 hafta sonuna kadar seni geçmiş olacağım :) bu da bana hedef olsun..

Ona göre yavaş kilo verirsen sevinirim

Sonraki 3 haftada benim önüme geçmemen için uğraşacağım.. eğer bunu başarırsam kendime küçük bir ödül vereceğim, yoksa sana bir tane kolye yapacağım boncuklarımdan :)

Evet midem çok kötü zaten detoks 1 günlük yarında lapa var sonra balans diyetine basliyorum.

Metabolik balanscı mısın sen de bakiim??

Son düzenleme:
Ayy gece gece geldiler bana ya.. bu saat oldu uyuyamıyorum.. çok yoruldum kızlar haftasonu.. eşya taşımaktan yoruldum en çok.. memleketten 60kg salça getirilir mi, getirdik işte.. daha yanına getirdiklerimi saymak istemiyorum.. kollarım dizime kadar uzadı gibi geliyor bana
Neyse bugün çok su içemedim ve dikkat edemedim yediklerime çünkü yorgunluk insanın düşüncelerini gerçekten yavaşlatıyor..

Benim tatlı rakibem için yukarıdaki postta hedeflerimi koydum.. 6 haftalık serüvende bakalım başıma neler gelecek.. yeni dönem yeni şans, yeni heyecan.. seni yeneceğim İstanbuuuuuuullll.. diye bağırmak geldi içimden bir an

Hadi uyumaya çalışayım ben.. yarın güzel gün olsun.. öptüm..

Kalk ablacim kalk spora al esinide çıkın bi yürüyüp gelin :p hem lokum hem recel olmus miktarlari az gerçi genel olarak güzel bence :)

Canim sen hala 3 öğün yiyorsun karatayda ama ikiye dusurmenin zamani gelmedi mi kuruyemis muz falan bana fazla göründü

Izmirdeyim ben ya kurban olayim ankaranin sicagina yandim burda kac aydir :) ay basinda geldim ankaraya mis gibiydi valla zaten ekim ortasi ilk kar düşer pek bi sey kalmadi :)) ay sonu dönüyorum canim :p

Bir kac gündür yiyorum tek üc ögünü cnm. Genelde zaten 2 yapiyorum.
Kuruyemis herzaman yiyorum kahvaltiya. Serbest. Muz da yasak degil. Sabah yiyorum meyvemi

Afiyet olsun canim. Camlar benim de kirli hic silesim de yok zaten hergun yagmur yagiyor

Ah ah berbatttt heryer

afiyet olsun canım bir de spora başlasan süper olacak

bırak spor yapmayı oturasın bile yok çok uykum geliyor

afiyet olsun canım genç olmanın avantajı işte menü sana uygun ama ben yesem artı çıkarım ertesi günü
ormangozluye senin iki katın yedim diyorsun ama çok yememişsin ki canım afiyet olsun

Ah keske baslasam :((
Spor aleti alicam ins

Hımmm.. görüyorummm :)) yarış istemişsin kuzum.. kendime 3 hafta veriyorum, 3 hafta sonuna kadar seni geçmiş olacağım :) bu da bana hedef olsun..

Ona göre yavaş kilo verirsen sevinirim

Sonraki 3 haftada benim önüme geçmemen için uğraşacağım.. eğer bunu başarırsam kendime küçük bir ödül vereceğim, yoksa sana bir tane kolye yapacağım boncuklarımdan :)

Metabolik balanscı mısın sen de bakiim??
Vaaay restini gördüm bebeğim:lülülü:

Bundan sonrası tam bir yarış olacak benim için.o kolyeyi alıcam:cool:

Haa olur da sen kazanırsan ki hiç ihtimal vermiyorum tabii ki benimde ufak bir hediyem olucak sana.şimdi ne olduğunu söylemiyorum ama bayağı meşazlı bir hediye olacak:KK39:

Ayy gece gece geldiler bana ya.. bu saat oldu uyuyamıyorum.. çok yoruldum kızlar haftasonu.. eşya taşımaktan yoruldum en çok.. memleketten 60kg salça getirilir mi, getirdik işte.. daha yanına getirdiklerimi saymak istemiyorum.. kollarım dizime kadar uzadı gibi geliyor bana
Neyse bugün çok su içemedim ve dikkat edemedim yediklerime çünkü yorgunluk insanın düşüncelerini gerçekten yavaşlatıyor..

Benim tatlı rakibem için yukarıdaki postta hedeflerimi koydum.. 6 haftalık serüvende bakalım başıma neler gelecek.. yeni dönem yeni şans, yeni heyecan.. seni yeneceğim İstanbuuuuuuullll.. diye bağırmak geldi içimden bir an

Hadi uyumaya çalışayım ben.. yarın güzel gün olsun.. öptüm..
Yahu onu benim söylemem gerek, sen seni yeneceğim izmiiiir diye bağırsana :)) afiyetle yiyin getirdiklerinizi, en sağlıklısı en organiği..

Gunaydin hanimlar kacak dondu geri bugunden itibaren yeni bir sayfayi acmis bulunuyorum kizim.krese basladi hayatimdaki olumsuzluklari bitirdik evet biliyorum cok yeni sayfa actim ama artik defter bitti bu son 29 ekime kadar kilolarin 7 sinden kurtulmam lazim kurtulmam lazim kac kiloyum soluyorum hemen 70.4 :KK17: simdi kahvaltimi yapicm sonrasi spor kizlar eliptigin bi pasini aticam hergun 30 dk yine :spor:

Gunaydin hanimlar kacak dondu geri bugunden itibaren yeni bir sayfayi acmis bulunuyorum kizim.krese basladi hayatimdaki olumsuzluklari bitirdik evet biliyorum cok yeni sayfa actim ama artik defter bitti bu son 29 ekime kadar kilolarin 7 sinden kurtulmam lazim kurtulmam lazim kac kiloyum soluyorum hemen 70.4 :KK17: simdi kahvaltimi yapicm sonrasi spor kizlar eliptigin bi pasini aticam hergun 30 dk yine :spor:
Hoşgeldin Burcu :KK66:

Back
X