• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayran yap çünkü Derya nin midesini mahvetti İsveç.
Oyle valla canim haklisin. Diyet bittikten sonra bile agridi
@DeryaOnDiet Derya cim kızın nasıl oldu toparladımi biraz.
Biraz daha iyi gibi canim. Bakalim bugun ve yarin evde krese gondermiyorum. Yarin ogleden sonra daha iyi olursa doktora gidecegiz. Burda cocuk iyilesince doktordan kagit istiyorlar tamamen iyilesmistir yazan :P

Midem hiç iyi değil patates üstüne lapa beni mahvetti deliniyor sanki birsey yemek istediğimde gözümün önüne resimler geliyor mide bulantisiyla kalkiyorum masadan ne yapıcam bilmiyorum.
Canim ya ben de hic kaldiramam oyle resimleri videolari biliyorum olanlari goz ardi edemeyiz ama durdugumuz yerden kendimizi uzmenin de bir anlami yok. Bakma bir daha oyle resimlere.

Kızlar bu eve taşınırken eşyaları elden geçirdim iyice çünkü minimalist yaşamaya karar vermiştim ..:-)
Az sayıda herşey ..ama yine bakıyorum çoğalmış ..kıyafetler oyuncaklar kitaplar ..pofff yine elden geçmesi lazım ..birşey alırken eve 2 kere düşüneceğim artık
Aynen canim. Hele ki orda da ayni evler Turkiyeden daha kucuk. ve tabii sadece ev boyutuyla ilgili degil hic sevmem lazim olmayan ullanilmayan esyayi evimde tutmayi yok sunun hediyesiymis yok bundan hatiraymis bence anlamsiz. BU arada istersen SADE isimli bir kitap var okumani tavsiye ederim. O evde tutulan gereksiz esyalar uzerine bir kitap.
Simdi arkadaslarim soyle alelacele bir goz gezdirdim siteye ve cikiyorum. Sabahtan is guc derken yeni girdim ama. Dus alip hazirlanip cikicaz kizimla ve gece donucez. Once telefon isini halledelip gezip sonra sinamaya gidicekmisiz . Aralarda kafeye filan oturunca yine bakarim da . Ama koca gun yokum. Kafanizi dinleyin biraz :ukala::ukala::KK70::KK70::KK70:r
ohh kiskandim yaa anne-kiz gunu yine. Iyi eglenceler canim
Bugün kilo söylemiyor muyuz ama benim soyleyesim var mutlulugumu paylasmiyim mi :p @DeryaOnDiet
Off beni korkutuyorsun Cigdemim ya. Ben artidayim hem de fena. Regly oldum bugun. Umarim ondandir. Degilse isim zor.

Rakip zorlu cikti canim. Off bugun bir de regly oldum.
Ben de bugün regl oldum sartlari gene esitledik görüyor musun ne kadar uyunlu iki rakibiz :D

Aynen canim. Hele ki orda da ayni evler Turkiyeden daha kucuk. ve tabii sadece ev boyutuyla ilgili degil hic sevmem lazim olmayan ullanilmayan esyayi evimde tutmayi yok sunun hediyesiymis yok bundan hatiraymis bence anlamsiz. BU arada istersen SADE isimli bir kitap var okumani tavsiye ederim. O evde tutulan gereksiz esyalar uzerine bir kitap.

ohh kiskandim yaa anne-kiz gunu yine. Iyi eglenceler canim

Off beni korkutuyorsun Cigdemim ya. Ben artidayim hem de fena. Regly oldum bugun. Umarim ondandir. Degilse isim zor.
Bende bugün regl oldum ama beni etkilemiyor sanirim ya gecen ayda etkilememisti mutluyum :D

Slm kizlarrr... sersem gibiyim daha kahvalti bile yapmadik

Tartildim sabah 8 de.
200gr eksi ciktim.

Dogru dürüz sohbet edemiyorum sizinle. Ben girdigimdede kimse olmuyor :(

Simdi isler gücler beni bekler.
Güzel bir hafta olsun insallah.

Supersin canim masallah. Benim durum vahim artidayim. Ama bakalim ins reglyden dolayidir.
canım adetten olabilir ben adet olacağım zaman artı 1 bile çıkıyorum

Tartildim sabah 8 de.
200gr eksi ciktim.

Dogru dürüz sohbet edemiyorum sizinle. Ben girdigimdede kimse olmuyor :KK43:

bayağı yoğunsun sen de canım kolay geksin..bu arada 2günde eksi 200gram süper tebrikler

Sen na yapiyorsun canim?
Ay Derya çok kötü midem ya lapa ve patates beni mahvetti aç aç dolanıyorum. :(

Oyle valla canim haklisin. Diyet bittikten sonra bile agridi

Biraz daha iyi gibi canim. Bakalim bugun ve yarin evde krese gondermiyorum. Yarin ogleden sonra daha iyi olursa doktora gidecegiz. Burda cocuk iyilesince doktordan kagit istiyorlar tamamen iyilesmistir yazan :p
sevindim iyi olmasına. harika bi sistem tr de nerde ancak sistem degissinler.

Canim ya ben de hic kaldiramam oyle resimleri videolari biliyorum olanlari goz ardi edemeyiz ama durdugumuz yerden kendimizi uzmenin de bir anlami yok. Bakma bir daha oyle resimlere.
Bende bakmam yanlışlıkla açtım Derya elimizden birsey de gelmiyor çok zor ya Rabbim Darda olan herkese yardım etsin.

Tartildim sabah 8 de.
200gr eksi ciktim.

oo güzel ll.

Nasılsıniz hatunlar ben geldim iyi bir yol yürüdüm sonra gidip güzel bir yerde öğle yemeği yedim eve doğru tekrardan yürüdüm güzele bir spor oldu bana şimdi uykum var fena şekilde kızımı yatiriyim da bi yoğurt çorbası içerim sonra çamaşır aşıp uyurum ay hiç bitmiyor bu çamaşır bıktım bıktım

Tartildim sabah 8 de.
200gr eksi ciktim.

Kolay gelsin bakalım ..çok yoğunsun canım mesajlarından belli oluyor ..o yüzden sana taciz yapmıyoruz:KK53: :sinirli: :KK48:sen yine sık sık bakmaya çalış bir yerden yakala sohbetleri direkt dal :KK48:.
zaten tatil diyorsun tatilden önce ne versen kârdır :KK19:

P.tesi de tartiliyormuyuz ben bilmiyordum
Dunku lahmacundan sonra hic tartilasim gelmedi zaten. Gece birsey yemedim ama hafta sonundan sonra hep kilo almis gibi hissediyorum.
Normalde haftasonu ne yaptık diye takım içi Pazartesi tartılıyorduk fakat bu hafta sürpriz olsun dedik Cuma'ya kadar saklayacak herkes :KK48::KK48::KK48::spor:

Dunku lahmacundan sonra hic tartilasim gelmedi zaten. Gece birsey yemedim ama hafta sonundan sonra hep kilo almis gibi hissediyorum.
Lahmacun 1 tane şöyle maydanozlu bende yiyordum ama öğlenleri bazen ..bu hafta sıkı tut bakalım ne diyecek tartı sana :KK31::21::KK60:

Ay Derya çok kötü midem ya lapa ve patates beni mahvetti aç aç dolanıyorum. :KK43:

sevindim iyi olmasına. harika bi sistem tr de nerde ancak sistem degissinler.

Bende bakmam yanlışlıkla açtım Derya elimizden birsey de gelmiyor çok zor ya Rabbim Darda olan herkese yardım etsin.

oo güzel ll.
Amin canim. Peki bu yaptigin sadece 2 gunluk bir detoks gibi birsey miydi? Ilk gun patates ikinci gun pirinc haslama. Yoksa devemai var mi canim? Ins miden kisa surede iyilesir Elifcim.
Nasılsıniz hatunlar ben geldim iyi bir yol yürüdüm sonra gidip güzel bir yerde öğle yemeği yedim eve doğru tekrardan yürüdüm güzele bir spor oldu bana şimdi uykum var fena şekilde kızımı yatiriyim da bi yoğurt çorbası içerim sonra çamaşır aşıp uyurum ay hiç bitmiyor bu çamaşır bıktım bıktım
Ohh ne guzel yapmissin canim. Kolay gelsin.
Ama genel olarak menun cok degildi canim. Hem haftada bir lahmacun yersen bile bence sorun degil. Icinde salatasi filan var sebzeler de var.

Back
X