Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menun cok iyi canim o kosusturmacada baya enerji harcatiyor bize
öğretmen misin sen de canım..ben de çok az koyuyorum yağ yumurtaya tava yaparken diyetisyenim de koyabilirsin dedi minicik olmak şartıyla..2 dilim kepek ekmek yesen 100 kalori ama 1.5 tabak nohut yemeği nerden baksam 600 kalori vardır onun yerine 4 kaşık nohut yemeği ve 2 dilim kadar kepek ekmeği yesin 300 kalori alırsın işte bu yüzden diyetisyenler ekmek veriyor biraz daMinicik yag koydum saglikli diye sizma koydum birde hindistan cevizi yagi alicam insallah yemegi cok kacirdim evet yaaa ekmek yemiyorum diye yedim
ben de çıkmasam iyidir onlar fazla oldu ama sofrada olunca insan dayanamıyorNe zaman çiğköfte yesem artı çıkıyorum gerçi sen az yemişsin ..tekrar hayırlı olsun yeni dönem![]()
çok güzel canım afiyet olsunBugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt
Ara 1 fincan yesil cay
Öğle 5 tane ızgara köfte domates tursu
Ara 1 ceviz 5 er tane dut kurusu kuru uzum 1 kuru kayisi
Ara 5 yaban mersini 3 kabak cekirdegi
Aksam 1 tane biber dolmasi yogurt kozlenmis sebze 1 yk aci sos 1 dilim ekmek
Su 3 lt
Vaoooov bu menü supermis :)Bende yazayım bakalım
Sabah:mantarlı yumurta
2 ceviz salatalık 2 zeytin
Ara kahve
Ara yeşil çay 1 Yeşil elma tarçınlı
Öğlen
1 kepçe çorba
1 hellim peynirini yağsız kızarttım .salatalık domates
Ara
Kahve 15 yaban mersini
Akşam
5 kaşık kuru fasulye bol salata yarım dilim ekmek
Acıkırsam tarçınlı süt
Su 2 litre su
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
50 squat
Dünü dengeleyim dedimVaoooov bu menü supermis :)
Bugün sessiz burasıBugun kacamak yaptim diye mi yazmiyonuz ya @DeryaOnDiet seni sevindirecek seyler yedim bugün reglye yenik düştüm![]()
Çok Kh olmuş bence canımben de yazayım menümü
sabah 7.15
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta tavada(1 çay kaşığı yağ ile)
1kk peynir
5 yeşil zeytin
yarim domates salatalık
Ara 3 erik
Öğlen 12.30
2dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
salata ve 1 kk peynir
Akşam 18.00
1dilim kepek ekmeği
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kepçe çorba ve 2 tane çiğ köfte
Su 2 litre..spor bugün sabah 8den 3e kadar ayaktaydım yorgunluktan pert oldum malum okul açıldı
İnsAllah 64.5 ve altı çıkar canımTurşu bazen ödem yapıyor bende ..hadi bakalım kuru meyve tatlıdan iyidir ..3 kabak çekirdeği
İradeni tebrik etmek lazım ..biber dolması pirinçli ise ekmek olmayabilirmiş ..pek merak ediyorum seni acaba kaç çıkacak Cumasu güzel
Menüde sporda çok iyiBende yazayım bakalım
Ara kahve
Öğlen
1 kepçe çorba
Ara
Kahve 15 yaban mersini
Akşam
5 kaşık kuru fasulye bol salata yarım dilim ekmek
Acıkırsam tarçınlı süt
Su 2 litre su
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
50 squat
Ay benim kollarim cok güçsüz. Yarim kiloluk agirlikla şu kolunu aç kapat egzersizini 15 kere zor zahmet yapıyorum
Tartildim. Hani sır olsun dediler ya ondan soylemedim. Ama korkmalisin benden :))FitFiliz kız tartildin mi filiizz
Deryacim canim gayet normal. 2. ya da 3. gün kaldığın kilona hatta belki altına düşersin. Yani bende en azindan öyle oluyor. Kiraz sapi veya misir puskulu cayi icebilirsinKizlar bende hic regly odemi filan olmazdi yaa. Aranizda regly doneminde su toplayan var mi? varsa ne zaman gider bu arti yaa baya bi arti yani. Internette okudum 1-2 kiloya kadar vucut su toplayabiliyormus. Ama inanamadim. Yine cissiz sporlu devam edecegim tabi cumaya kadar ama aranizda boyle bir sorunla karsilasan varsa lutfen beni rahatlatsin.
Ah hilalcim enginar kilo yapar. Cok kalorili. Sen nerelisin? Bence sizin ora in yöresel yemeklerinden yemelisin.Kızlar ben bugün ilk defa enginar yedim anam o ne lezzetli bir sebzrmeymis öyle bayıldım gidip konserve enginar alıcam denicem
Söyleme heyecan olsunTartildim. Hani sır olsun dediler ya ondan soylemedim. Ama korkmalisin benden :))
anam şimdi yazdigimi okudum da ne yazmışım beyatartı yazacağıma telefon yargı yazmış adet bitince yazacağıma da ölünce yazmış ya
![]()
Yaaa değil mi ama ?Ah hilalcim enginar kilo yapar. Cok kalorili. Sen nerelisin? Bence sizin ora in yöresel yemeklerinden yemelisin.bizim ülkemizde hemem hemen her bölgenin yöresel yemeği light gida katagorisinde. Manti filan ye kebap ye
![]()
Güzel menü hakikattenBende yazayım bakalım
Ara kahve
Öğlen
1 kepçe çorba
Ara
Kahve 15 yaban mersini
Akşam