• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biz iki rakip iyi gaza getirdik birbirimizi bu hafta valla :))

Wasayi nerde bulabiliriz ablacim ya turkiyede yani

Sporuna suyuna canim sıkıldı ama meyvelerine pek bi sevindim :p ya da tam tersi :p

Canim ne kadar az yesende en kötü meto duruyor bi sure sonra ve spora kaliyor is yani sporsuz diyet pek yaramiyor bana oyle en azindan gayret et alisinca yapmadan eksik hissedeceksin zaten

Bak yaa :KK70: onu hocasiz yapamam heralde ama bugün yaptigim sey baya iyiydi ya 100den fazla squat ve daha bi sürü degisik hareket vardi gene kaslarim hissizlesti ve bunu cok seviyorum :KK70:

Dondurma yedim ben dun regl donemini cikolatasiz atlatmaya alisamadim hala dunde ilk gündü dondurma daha masum diye ona yoneldim :))
Ben Migros'tan alıyordum Türkiye'de ..hatta sandviç gibi olanları da çıkmıştı en son ..ne güzel katır kutur :KK48:v

Şu lahmacuna çok ozeniyorum ya. Bugün okuldakiler oglen arasinda sipariş ettiler de yemedim. Hemen ertesi gün + yapiyor beni :KK35:
Diyet bozmayan 3 çeşit lahmacun yapabiliyorsun arkadaşım.
1 opsie ekmeği ile
2 koz patlıcani cirpilmis yumurta ve kaşar yada tulum peyniri rendesini karıştırıp (ben tulum tercih ediyorum) lahmacun tabanı şeklinde tepsiye yayip üstüne iç harcini döküp pisirerek
3 tam buğday unlu çok ince hamurla
Tavsiye ederim 3 şekli ile de güzel oluyor. Aynı tariflere pizza da oluyor.

Kizlar hep yazacagim unutuyorum. Aranizda hic bol bir kazagi kuculsun diye yuksek isida yikayan var mi? Varsa sobuc nasildi? Hamileyken alip giymedigim 3 tane cok guzel kazagim var suanda tunik niyetine spora giderken taytin ustune giyiyorum. Ama ben onlari normal kazak gibi giymek istiyorum. O yuzden de kuculmeleri lazim :KK66:
O sorun ben de de var :KK48:

Birazcık öyle galiba:KK70: canım kilo bir yana sağlığım için yürümek zorundayim. Bir kaç gün ihmal ettim mi geri sarıyor hemen rahatsızlığım
Gecmis olsun canim. T
Evet benide alın :)
Slm canim
Biz iki rakip iyi gaza getirdik birbirimizi bu hafta valla :))

Wasayi nerde bulabiliriz ablacim ya turkiyede yani

Sporuna suyuna canim sıkıldı ama meyvelerine pek bi sevindim :p ya da tam tersi :p

Canim ne kadar az yesende en kötü meto duruyor bi sure sonra ve spora kaliyor is yani sporsuz diyet pek yaramiyor bana oyle en azindan gayret et alisinca yapmadan eksik hissedeceksin zaten

Bak yaa :KK70: onu hocasiz yapamam heralde ama bugün yaptigim sey baya iyiydi ya 100den fazla squat ve daha bi sürü degisik hareket vardi gene kaslarim hissizlesti ve bunu cok seviyorum :KK70:

Dondurma yedim ben dun regl donemini cikolatasiz atlatmaya alisamadim hala dunde ilk gündü dondurma daha masum diye ona yoneldim :))

Cok yorma canim kendini :p dinlen cumaya kadar
Diyet bozmayan 3 çeşit lahmacun yapabiliyorsun arkadaşım.
1 opsie ekmeği ile
2 koz patlıcani cirpilmis yumurta ve kaşar yada tulum peyniri rendesini karıştırıp (ben tulum tercih ediyorum) lahmacun tabanı şeklinde tepsiye yayip üstüne iç harcini döküp pisirerek
3 tam buğday unlu çok ince hamurla
Tavsiye ederim 3 şekli ile de güzel oluyor. Aynı tariflere pizza da oluyor.
Sagol canim. Ben beceremem ama esimin elinden gelir. Su tam tahillisini yapsa da yesem himm.

Menü:
Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 dilim tt ekmek
3 dilim sucuk
1 kk tulum peyniri
Domates
Salatalik
5 zeytin
Öğlen:
3 kepçe tarhana çorbası
Yarim kase yogurt
Aksam:
3 köfte
Misirli yesillik salata bi tabak kadar
Su: 3 litre
Spor:
Leslie ile jillian arasi 300 kalori yaktiran bi sey yaptim (40 dk) bunun icinde 100 squat var bu arada bacaklarim hissizlesti resmen :KK70:
40 dk kosu bandinda tempolu yürüyüş

Ufff spora gelinn sahaneee masallah vallahi kiskandmm masallah
Menünde güzel afiyrt olsun

bugün çok yoğundu okul hem de nobetciydim öldüm yorgunluktan tüm ayakta neyse menümü yazayım
Sabah 7.15
2 dilim ekmek
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin yarim domates

Ara 3 hurma 1 bardak ayran

Öğlen
2 dilim ekmek
1 kase çorba
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kk peynir

Ara yarim paket eti form

Akşam
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
salata

Gayet güzel

Off yabugun adeta ayaklarim geri geri gidiyor hic spora gidesim yok. Kizim cok yordu beni bugun. Bir de gece uyuyamadim surekli uyandi yavrucum nefes almakta zorlaniyor. Ee tabi ustune naz ve huysuzluk da ekleniyor. Gidicem birazdan spora belki yolda canlanirim :KK66:

Ah canim hastaydi sanirim. Daha iyilesemedimi kuzu. Sende böyle sersem olursun tabi.
Gecer hemen insallah

Şimdi bir bakalım şu listeye

eliya eliya 71 e iyice yaklaşır mı
zukkum zukkum seni merak ettim direnç kırıldı mı?az kaldı 80lerin gitmesine ha gayret
@DeryaOnDiet ödemde azalma var mı?
@nefertityy toparlanıp @obezzto yu yenecek mi ?rakip kankiler :KK48:bak yüzdelere bakacaz haa
aylin90 aylin90 uğradı hadi aylinim şu 3 hanelerden yavaş yavaş kurtulacaksın az kaldı
@Sena616 akşam yemeklerine dikkat Cuma'ya kadar emekler boşa gitmesin döktür salataları bakalım Zen71 Zen71 sen yazdıkça ben gaza geliyorum valla bizi desteklemeye devam maşallah bu hafta dimi diyetisyen kontrolü ?
@linnmhn sporlar menüler gayet güzeldi 70lere bye demene az kaldı bence
@lina0156 gayet iradeli maşallah
@ormangözlü maşallah sana da
@Sfem nohutları azaltmışsın iyi olmuş iyi gidecek inşallah tatlıdan kaç kuzu
@Zeroks senin nasıl gidiyor ?bir kaçamak hatırlamadın sendede
@55olmakistiyorum rakibem bu hafta listeye inşallah

Ablam sahanesin ya tsk ederim ah insallah görürüm 90 lilari...

Sabah ki yürüyüş yetmedi şimdi kızımla tekrar yürüyüşe gidicez e malum cuma yaklaşıyor.:KK73: Menünün o zaman yazarım. Bu gün de pek giremedim ama ablam bizdeydi. Yarın olgusunun yanına gidicek bir süre görüşemicez diye.

Bak abla olmuyor böylee3 kiskaniyorumm :KK70: masallah güzel yürümüssün. Ah bide bende biseyler yapsam :KK67:

İyi akşamlar kızlar
Eve anca gelebildim. Hemen menümü yazayım :KK49:
Sabah:
Soğanlı omlet ( 2 yumurta)
Domates
1 kk peynir
1/2 elma

Ara: 1 bardak süt

Öğle:
3 tavuk köfte
Lahana salatası

Ara:
1 muz

Akşam:
1 yt domates soslu közlenmiş patlıcan
1 bardak ayran

Su: 3l
Spor: 30dk cardio, 60 dk pilates, 45 dk tempolu yürüyüş
Yakında regl olacağım ben de kendimi zor tuttum çikolataya atlamamak için. Bugünlük bir muz yetti bakalım yarın dayanabilecek miyim şu tatlı krizlerine

Su menünü okurken spor kismina geldigimde inan bana her kelimeyi okudugumda agzim acik okudum :KK28::KK70: wowwwww o nasil bi spor öle :KK33: masallah

Sporsuz olmuyor maalesef :KK66: hem sen şanslısın eliptik var ne güzel ..bir başlayınca devamı geliyor merak etme

Hep okuyorum eliptik diye ama ne oldugunu bilmiyorum :mad: alet mi google amcaya bakayim :KK70:

Iyi akşamlar arkadaslar:KK200: hemen menünün yazayım sonra sohbet ederiz.:KK5:
Kahvaltı
3dl. Ekmek
2dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalık yesillik
Çay

Ara
1 incir 2 ceviz

Öğle
Etli bamya yemeği
Salata
Yoğurt
2 dl. Ekmek

Ara
1/2 şu brad. Leblebi
1 şu bard. Ayran

Akşam
Koz patlıcan ve biber karışık salata
Marul salatası
Yoğurt
2 dl.ekmek

Ara
1 şeftali
1 su bard. sut

Su 3 lt.
Spor 45 dk. Yürüyüş sabah
1 saat yürüyüş akşam

Afiyet olsun ablam. Bamyayi cokkkk severim.

Kizlar hep yazacagim unutuyorum. Aranizda hic bol bir kazagi kuculsun diye yuksek isida yikayan var mi? Varsa sobuc nasildi? Hamileyken alip giymedigim 3 tane cok guzel kazagim var suanda tunik niyetine spora giderken taytin ustune giyiyorum. Ama ben onlari normal kazak gibi giymek istiyorum. O yuzden de kuculmeleri lazim :KK66:

Ay aynennnn benimde 2 kazagim varr bendemi yikasam öyle :KK70:

Kizlar bir arkadasim daha gelmek istiyor liste kalabalik demistiniz ama biz bekleriz,o benden daha hirsli ve daha kolay veriyor umarim sizler icin problem olmaz

Evet benide alın :)

Hosgeldin cnm kendini tanitirmisin bize

Yas
Sehir
Meslek
Kilo
Boy
Hedef
Evli bekar cocuk? :KK70::KK70::KK70:

Canim oglenki pilav biraz fazla olmus ama aksam yememissin ya ondN sorun yok. Bak sana tavsiye ama yap lutfen sevdigin diziyi ac karsisina gecip spor yap. Inan zamanin nasil gectigini anlamazsin. Hergun 30 dakika ile basla. Evde aletin var galiba ac dizini cik aletin ustune ilk hedef hergun 30 dk.
yatak odamda alet bedava müzikle yapıyorum canım

Kızlar bugün düzgün bi menüm olamadi malesef. O yuzden paylasmayayim. (cok kötü degil aslinda ama sabah iyiydi-aksam bozuldu:KK43: Cumaya azicik kaldi yarın bugüne göre fazla çıkabilirim tartida ama toparlarim insallah.

Kendimce iyi gidiyordum da okulun ilk haftasi diye duzenim bozuldu biraz. Adapte olucaz bakalim. iyi geceler hepinize :KK200:
ay ne güzel bak :))) ye ye birşey olmaz şaka bir yana tabi toplarsın salma kendini hemen biz ne kilolar veriyoruz onu düşün ;)

daha çok bollasabilir canım ben bir kere 50 de yikmistim ve kazak resmen bıraktı kendini bence terziye ver direk deryacim

35 dakika eliptik ile iyi geceler diliyorum kızlar bi gaz la kalkıp yaptım üstüne bir de ütü üstün sıcak duş ohhhh kızımı uyutup uyuycam perşembe ağır misafirlerim geliyor yoğun olacağım yarında temizlik alışveriş epey yorucu olacak

Back
X