Masallah canim 2.5 saat utu. Yoksa sen de herseyini utuleyenlerden misin? Cok iyi olur tabi utulu koyafet bir ayri duruyor ama ben pantolon gomlek elbise utulerim sadece ha bir de gorunuse bagli tsirt.
Canim menun kesinlikle diyet menusu. Cok guzel dikkat etmissin. Ama lutfen aksama salatayi ihmal etme.
Haklisin canim burda da oyle. Off ya salonda hep en sisko benim. Allahim benim gibi 70 civari kimse ye yok. hep 50 - 55 arasi millet. Hatta daha da zayif. Neyse bir 65 i goreyim de hedefi indiririm sonra
Amanin kis mi gelse. canim gel buralara da kisi gor. Polonyadayim ve montlarla geziyoruz. Ahh nerde o sicak gunler sort tsirt giy cik simdi lahana gibi giyinmeye basladik. Hic sevmem kisi

Yagmur yagiyor zaten surekli. Bu havalar bana gore degil de mecbur ne yapalim. Spor cikisi haftada 2 3 saunaya gidiyorum orda bari sicak ozlemimi gideriyorum biraz.
Ben yaz cocuguyum. Hic bunalmam yazdan sicak hava ohhh herkes neseli, herkes disarlarda kiyafetler tiril tiril rengarenk sanki bir ayri mutluluk veriyor bana.