- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Babannemde yetistiriyor tazesi gercekten daha guzel ablacim ben yetistiremem de sizin icin iyi olur :)Mercankosk cok guzel kokulu bir bitki. Bulantiya mide rahatsizliklarina çok iyi geliyor. Ben kızım doğdugundan beri yetistiriyordum cunku tazesi daha da guzel oluyor ama bu yaz çok sıcak yaptı bir de cesmeye gidince kuruttum.( daha önce de bir iki kere kurutup sil baştan yetistirdim ) Yenisini temin edip yeniden yetistircem ama. Hem çay olarak içiyoruz hem de mahalle de tüm çocuklu komşulara veriyorum olmalı tekrar kış geliyor. Bulmaya çalışın tavsiye ederim.
Eve dönerken 36yida denicem bi olacak mi merak ettim 38i aldim gerci degistirmem artik ama olsun deniyim bi :))Tabi tatil donusu zor olur canim hersey yikaniyor.
Ankarada bulamadiysan burda ben bulamam hic.
wuu wuu super 38 beden
Sagol canim bilgi icin. Bakayim bir var mi![]()
Aynen ben cok severim ya eve donerken alicam simdiBaktim simdi biliyorum ben mercankosk bitkisini esim onun kurusunu baze yemeklerin icinde kullaniyor. Hatta evde de olmasi lazim baharatlarin icinde.
Kesinlikle şıp diye kesiyor mide rahatsizligini ay herkesi haberdar ettim hep beraber alalim :))Mercankosk fidesini internetten alabiliyorsunuz.arkadaslar. çok uygun fiyata. Benim bilmediğim bir çok şeye de faydasi varmis. Internette dedigi gibi bahceye de gerek yok. Ben yillarca saksida buyuttum. Evinizde bulundurursaniz pisman olmazsiniz. Ilac icmekten cok daha iyi ve Ilactan cabuk etki ediyor.