- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Hala burnu akiyor ve oksuruyor canim. Ins pazartesie kadar iyulesir kziim daAman dikkat derya cim. Istirahat ve bol siviyla atmaya bak. Gecmis olsun simdiden. Yavrun nasil oldu iyi mi canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala burnu akiyor ve oksuruyor canim. Ins pazartesie kadar iyulesir kziim daAman dikkat derya cim. Istirahat ve bol siviyla atmaya bak. Gecmis olsun simdiden. Yavrun nasil oldu iyi mi canim.
Supersin canim tebriklerherkese günaydın öncelikle kilo bildirimi yapayım başlangıç 58.5
bugün 56.5 -2 kilo yüzde 3.41
hızlı verdim çünkü bunlar yeni alınan kilolar çok çabuk gitti ben yıllardır 55 kiloyum asıl zor olan bundan sonrasını vermek çünkü yılların kilosu.
dünkü menü
sabah
meyveli yoğurtlu yulaf lapası
aa öğün 6 adet çiğ fındık
öğlen
100 gr tavuk döner
ayran,salata
ara 10 adet çiğ badem
akşam
zeytinyağlı kabak
yoğurt
1 dilim ekmek
su:2.5 litre
spor internetten 25 dklık cardio videosu ile spor yaptım ama hareketleri çok hızlı geçiyorlardı kafam karıstı mal mal zıplayıp durdum :)
tebrikler cnim gayet guzelgünaydın hanımlar hemen kilo bildirimi yapayım
geçen cuma 73.1
bugün 72.6
eksi 500 gram malesef spor olmayınca
Hala mi arti cok sasirdim ya arti cikmani hic beklemiyordumSlm kizlar
Cok kotu bir gune basladim.
Gecen haftaki kilom: 70.6
bugunku Kilom: 71
Maalesef: +400 gr
yuzde: +0.56
uzgunum kizlar. Off gece gece ne kadar da spor yaptim. Bir tek dun yapmadim o da baya hasta hisettigim icin.
canim olsun en azindan eksidesin. Ben ilk defa artidayimGünaydın
Geçen cuma 81.9
Bu cuma 81.4
Giden eksi 500
Yüzde 0.610
Dün 81.1 di sanırım yarın ki adet bana pahalıya patladı
Olsun canim ben sakasina dedim öyle sey olur mu ne güzel vermissin 2 kilo masallah :)beni birinciden saymayın ya sonuçta yeni alınan bir kilo o yüzden hemen verdim bence birinciliği yılların kilosunu verenler hak ediyor
tebriklergünaydın kızlar
izinden önce 65
bu hafta 64.6 sonunda 65 ten kurtuldum![]()
Ben de sasirdim ve cook uzuldum. Off aslinda vucudum da zayiflamisim gibiydi neyse ins haftaya gorurz su gelemeyen 69uHala mi arti cok sasirdim ya arti cikmani hic beklemiyordum
Durum kotu Yelizim artidayim ilk defa.Günayydddıınnnn
Sabah alarmı kapatmamla bir geç kalma olayı ..koşturmaca ..aman allahım ..neyse ki saniye farkıyla okula yetiştik ..şöyle bir kahve yapayım bakalım 13.takkm ne yapmış bu hafta?![]()
Benim ilk kilo alma serüvenim üniversitedeyken başlamıştı ..hattta ilk dönemin sonunda eve geldiğimde herkes şok olmuştu .Günaydınnn kızlaaar yeni uyandım tartıldım üzücü bir sonuç gördüm artı çıktım kızlar listeye eksi getiremedim çok üzgünüm sizin hakkınıza girmiş gibi hissediyorum benim yüzümden yüzde düşecek geçen hafta 72,3 kg idim bu hafta 73,3 kg çıktım 1 haftada 1 kg alınırmı nasıl oldu anlayamadım hatta tartım çıktığımda sürekli değişken sayı gösteriyor nedenini bilen varmı farklı farklı sonuç görüyorum acaba bozuldumu artık 3 yıl oldu alalı. Bugün cuma haftasonu spor yapayım pazartesiye eksi görmek istiyorum artık eksi beklerken +1 çıkmak çok sinir bozucu
Güzel canımgünaydın hanımlar hemen kilo bildirimi yapayım
geçen cuma 73.1
bugün 72.6
eksi 500 gram malesef spor olmayınca
Haklısın bende pazar kaçamağımın acısını çektim ne gerek varsa ama biran önce iyileş canım daha yol var olacak olacakgünaydın canımm, dün bütün gece öksürükten uyuyamadım ya.. çok kötüydü.. ilaçlar boğaz pastilleri fln işe yaramadı.. sabah erkenden uyandım öksürükten..
ben de hayatımda doğru düzgün bilmem öksürdüğümü fln.. yaşlanıyorum sanırım.. ya da bu diyetler benim bağışıklık sistemimi çökertiyor..
Evet olsun canım direnç kiloları elbet gidecek ..sen inatçı ol ..düzensiz beslendin yoğundun bu hafta daha iyi olacak inşallahGünaydın
Geçen cuma 81.9
Bu cuma 81.4
Giden eksi 500
Yüzde 0.610
Dün 81.1 di sanırım yarın ki adet bana pahalıya patladı
Çok güzel süperrrGünaydın kızlar. Geçen hafta 65.3
Bu hafta 64.4 :) fark-900 (hedef 57)
3 hafta artıda olandı galibaDurum kotu Yelizim artidayim ilk defa.
kac hafta artida olunca veya sabit kalinca atiliyoruz listeden ?
Ins canim. 2 gundur ilac da kullaniyorum. Umarim ondandir. ins bu ilk ve son olsun artida olmam.3 hafta artıda olandı galibaemin değilim berile sorarız ..hastalıktan ödem yapmıştır Derya ..ne kadar çabaladığını gördük hepimiz ..haftaya süper olacak merak etme
![]()
Üzülme şekerBen de sasirdim ve cook uzuldum. Off aslinda vucudum da zayiflamisim gibiydi neyse ins haftaya gorurz su gelemeyen 69ucanim sen bildirim yaptin mi?
Insallah canim.Üzülme şekerbak haftaya süper olacak kıracaksın bu direnci
![]()
epey kilo verdin arada duracağın ya da gerileyeceğin zamanlar illaki olacak üzülme azimli ve kararlısın önümüzdeki hafta eksi olacaktır.Slm kizlar
uzgunum kizlar. Off gece gece ne kadar da spor yaptim. Bir tek dun yapmadim o da baya hasta hisettigim icin.
Maşallah canımgünaydın kızlar hayırlı cumalar gruptan çıktım sanırım ama yinede kilo bildirimi yapıyorum
geçen hafta 64.5
bugün 63.9
Hala burnu akiyor ve oksuruyor canim. Ins pazartesie kadar iyulesir kziim da
Slm kizlar