- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
o da olur. Yorucu bir spordan sonra kaslarin gevmesi lazimmisAman yaz gec kalmahem de sauna diyosun ben de sicak dus alirim artik
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o da olur. Yorucu bir spordan sonra kaslarin gevmesi lazimmisAman yaz gec kalmahem de sauna diyosun ben de sicak dus alirim artik
![]()
Anneannenin boreginden kalmadi mi canimIspanak mi himm gene bulmus az kalorili bi seyler ben oglen ne yesem acaba![]()
Yap yap hadi bu gun yap ama az yap kaslarini cok sisirmeyapmam lazim degilse durumum kotuu.
Hatun hocalarla calisiyor ben de evde debeleniyorum artik spor salonu sevmiyom ben okulun var yoksa giderim de ev gibi rahat edemiyorum ben debelene debelene takilirimo da olur. Yorucu bir spordan sonra kaslarin gevmesi lazimmis![]()
Vaaar annem kahvaltiya isitti ama yemediiiim yeniden savas ilan edecegin icime dogduAnneannenin boreginden kalmadi mi canim![]()
Bu hafta takim iyi bi siralamada yer alir heralde baya bi eksi gördüm ben iyi eksiler vardi :))
tmmYap yap hadi bu gun yap ama az yap kaslarini cok sisirme![]()
ben genelde grup derslerine gidiyorum canim motive ediyor beni. Hele ki salondakilerin fizikleri yok mu ahh ahh. Onlara bakip da motive olmamak mumkun degil. Yoksa ozel hocam yok ozel hoca asiri pahali.Hatun hocalarla calisiyor ben de evde debeleniyorum artik spor salonu sevmiyom ben okulun var yoksa giderim de ev gibi rahat edemiyorum ben debelene debelene takilirim
Vaaar annem kahvaltiya isitti ama yemediiiim yeniden savas ilan edecegin icime dogdu![]()
Masallah herkese gercekten ben haric herkes cok guzel kilo ver mis bu hafta.Bu hafta takim iyi bi siralamada yer alir heralde baya bi eksi gördüm ben iyi eksiler vardi :))
Canim 500 u mu begenmiyon ya ne guzel iste. TebriklerSelam tatlılarım.bu saate kadar beklettim, çok özür dilerim
Geçen hafta:73.6
Bu hafta:73.1
Fark sadece ve sadece -500
Neyse...berilim gelmiş ya bi sekilde hallolur artikberilceee
Beriiiil terlik atarsan birkenstock at he mi![]()
Günaydınnn kızlaaar yeni uyandım tartıldım üzücü bir sonuç gördüm artı çıktım kızlar listeye eksi getiremedim çok üzgünüm sizin hakkınıza girmiş gibi hissediyorum benim yüzümden yüzde düşecek geçen hafta 72,3 kg idim bu hafta 73,3 kg çıktım 1 haftada 1 kg alınırmı nasıl oldu anlayamadım hatta tartım çıktığımda sürekli değişken sayı gösteriyor nedenini bilen varmı farklı farklı sonuç görüyorum acaba bozuldumu artık 3 yıl oldu alalı. Bugün cuma haftasonu spor yapayım pazartesiye eksi görmek istiyorum artık eksi beklerken +1 çıkmak çok sinir bozucu
günaydın hanımlar hemen kilo bildirimi yapayım
geçen cuma 73.1
bugün 72.6
eksi 500 gram malesef spor olmayınca
Günaydın
Geçen cuma 81.9
Bu cuma 81.4
Giden eksi 500
Yüzde 0.610
Dün 81.1 di sanırım yarın ki adet bana pahalıya patladı
Günaydın kızlar. Geçen hafta 65.3
Bu hafta 64.4 :) fark-900 (hedef 57)
Sanırım yapıştı bu 81 82 ler benim üstüme hiç sevmiyorum bu iki rakamı artık ya bi 79 olamadım
Slm kizlar
Cok kotu bir gune basladim.
Gecen haftaki kilom: 70.6
bugunku Kilom: 71
Maalesef: +400 gr
yuzde: +0.56
uzgunum kizlar. Off gece gece ne kadar da spor yaptim. Bir tek dun yapmadim o da baya hasta hisettigim icin.
günaydın kızlar hayırlı cumalar gruptan çıktım sanırım ama yinede kilo bildirimi yapıyorum
geçen hafta 64.5
bugün 63.9
Günaydın kızlar
Geçen hafta: 73.0
Güncel: 72.2
Fark: -0.800
Yüzde: 1.1%
Gecen hafta cuma: 63.9
Bu cuma:62.6
Fark: -1300
O zaman dans![]()
Kizlar yazilari okuyamadim sonra okuycam
Kilo bildirimi yapip cikicam
Gecen hafta 76 bugun 74.8 cok mutluyum
1.2 kg vermisim![]()
Iyi gunler arkadaslar.
Kilom 97.5
Gecen hafta 99.4
Fark 1.9
% 1.91
Hepinize bol eksili gunler.
Selam tatlılarım.bu saate kadar beklettim, çok özür dilerim
Geçen hafta:73.6
Bu hafta:73.1
Fark sadece ve sadece -500
Neyse...berilim gelmiş ya bi sekilde hallolur artikberilceee
Beriiiil terlik atarsan birkenstock at he mi![]()