• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gecmis olsun ya üzüldüm evine cikabildin mi nasil oldun

Dulan birasi etki ediyor demisler bak dukan birasina basla bi de istersen sebze corbasina basla canim 3 4 gun uygula farki görürsün zaten sonra birak normaline dön şu takili kalma olayi çözülsün en azindan

Biraz karisik olmus canim kalori hesabına vursak normal cikar belki ama cerez ben de hep arti getiriyo cigler haric
Salla ma yeşil çay la Dylan olur mu ki

Gunaydin kizlar,kacamaksiz bir haftasonu olsun insallah.

Benim telefonda net paketim bitmek uzere cok sik yazamiyorum,eve netim baglanacak nakil islerimlerini hallederlerse bugun yarin sinirsiz netim olacak insallah daha cok ugrarim o zaman:)

Sagolun arkadaslar. Sabah yine kan verdiler. Onun icin tahlil yapildi. Hem tahlil sonucum ciksin hem serumum bitsin eve gecicem. Kanamam mikro devam ediyor. Yani ben gormuyorum da tahlillerde dahalen kanamam var gibi gorunuyor. Ama ben oldukca iyi hissediyorum kendimi. Eve gidince tekrar haber veririm. :KK66:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:Başlangıç kilo nu hedef kilonu not alayım canım senin bir de masal3487 masal3487 senin ..unutmadan yazayım dedim
canım buraya yazdığımda 62,6 dım bayramdan önce 58 dim
şuan düzenim yok evimi taşıyamadım sabahın 6 sında evden çıkıyorum akşam 19.00 gibi eve dönüyoruz kahvaltı yemekler hep dışardan yeniyor
ama burası bana iyi gelecek
hedefim 53

Sen de tanıt kendini canım :halay:kilo durumun nedir
Bizi de tanırsın yeterki katılımın olsun
uzun süredir yediklerime dikkat ediyordum canım en son 58 e kadar düştüm kurban bayramından bu yana 62,6 olmuşum kendime gelmem lazım acilen hırslıyımdır şimdilik düzenim yok ama bu engel değil zayıflamama daha dikkatli olabilirim

canım buraya yazdığımda 62,6 dım bayramdan önce 58 dim
şuan düzenim yok evimi taşıyamadım sabahın 6 sında evden çıkıyorum akşam 19.00 gibi eve dönüyoruz kahvaltı yemekler hep dışardan yeniyor
ama burası bana iyi gelecek
hedefim 53
Tamam canım not alayım ..Allah kolaylık versin taşınmak zor ..sen yine Cuma günleri en azından kilonu bildirmeye çalış deneme süresi için ..
İnşallah düzenine kavuşunca burda hep beraber güzel kilolar verirsin bizimle :halay:

Sagolun arkadaslar. Sabah yine kan verdiler. Onun icin tahlil yapildi. Hem tahlil sonucum ciksin hem serumum bitsin eve gecicem. Kanamam mikro devam ediyor. Yani ben gormuyorum da tahlillerde dahalen kanamam var gibi gorunuyor. Ama ben oldukca iyi hissediyorum kendimi. Eve gidince tekrar haber veririm. :KK66:
Eve geldim ve dusumu aldim uzandim arkadaslar. Bu beni biraz yordu ama iyiyim. Biraz uyuyup sonra tekrar girerim.

Grup içi birincisine de sanal plaket mi versek ?:KK70:
Bu hafta @amandey B burcugncy masal3487 masal3487 sizleri katabiliriz isterseniz ..unuttuğum olursa söyleyin ekleyeyim

Merhaba kuzucum katilmak isterim gelemedim kusura bkmayin evin tadilatinda son bi banyo kalmisti taksit taksit yapiolar onu yapiolar kac gindur onunla ugrastim birazda hastaydim. Haftalik listemi yaptim sporumlafilan geliyorum :)

Back
X