• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

başladım bugün filiz ama tadı çok garip ya :) kaç gün yapicam bunu

yarın da öyle yaparım canım 3 paket açarım
Ben de tadını hic sevmedim. Hep hizli hizli ictim anlamayayim diye :eğlence:
Ama ikinci gün alışırsın. Normalde 15 gün yapip 5 gün ara veriliyomus ama ben 6 gün yapip bıraktım. Hafta ortasinda yeniden baslamayi dusunuyorum:110:. Yarın kesin ekside olursun benden soylemesi. :KK9:

Ben de tadını hic sevmedim. Hep hizli hizli ictim anlamayayim diye :eğlence:
Ama ikinci gün alışırsın. Normalde 15 gün yapip 5 gün ara veriliyomus ama ben 6 gün yapip bıraktım. Hafta ortasinda yeniden baslamayi dusunuyorum:110:. Yarın kesin ekside olursun benden soylemesi. :KK9:
Yarın 3 posetten deneyim bakıyım birde 15 gün bilemiyorum filiz sende onu içtik ce sıkıştın mi ben bir bardak içiyorum hooop wc ye bir bardak daha bi daha hoooppp

Bu arada bugün ben artı ciktim. Zaten cuma icin fazla kısmıştım. Biraz da kendimi ödüllendireyim mantigiyla dün ve bugün pek dikkat etmedim. Pismanlik da duymadim bu kez :)) Yarın yeniden devam.
Çok olmasın yeter canım ..mesela en fazla +100:KK70:

Iyi aksamlar arkadaslar. Menum.
Kahvalti
1/2 kumru
Cay
Ara
1 su bard.sut 1 sefatali
Ogle
1/2 kumru
1 bar. Ayran
Ara
1 ayran
Aksam
Yogurtlu kabak salatasi
1 dl.ekmek
Ara
1 armut 1 su bard.sut

Su ictim ama ne kadar bilemiyorum.

Diyetisyenime canim istiyor kumru yiyebilirmiyim diye sordugumda 1 kumrunun tam bir kahvaltinin yerine gecebilecegini soylemisti.

Biliyorum cok saglikli bir menu degil ama rahatsiz oldugum icin anca bunlari yiyebildim arkadaslar.

Iyi aksamlar arkadaslar. Menum.
Kahvalti
1/2 kumru
Cay
Ara
1 su bard.sut 1 sefatali
Ogle
1/2 kumru
1 bar. Ayran
Ara
1 ayran
Aksam
Yogurtlu kabak salatasi
1 dl.ekmek
Ara
1 armut 1 su bard.sut

Su ictim ama ne kadar bilemiyorum.

Diyetisyenime canim istiyor kumru yiyebilirmiyim diye sordugumda 1 kumrunun tam bir kahvaltinin yerine gecebilecegini soylemisti.

Biliyorum cok saglikli bir menu degil ama rahatsiz oldugum icin anca bunlari yiyebildim arkadaslar.
Bana az bile geldi akşam ..olsun canım iyice ayaklan sen ..daha nice sağlıklı menüler salatalar yaparsın ..dinlen bak yorma kendini

Back
X