• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Derya da iyi verir bence bu hafta ..:KK66:
Valla bende yedim dışardaydık zaten ..yarın da bir arkadaşa uğrayacağız ..inşallah toparlarız ya ..ipleri hemen tutmak lazım :KK70:
günde 1 kilo alan bünyeye sahibim yaa :KK70:

Ay benimki de alir valla ama yarindan itibaren ailemle olmadigim için kendi yiyecegim seyleri pisiririm bi tek :)
O da versin ama ben daha cok vereyim :p

ama bugün reglinin azizliğine ugrayanlardandim sabah kahvaltıya gidip iyi tuttum kendimi ama hem de fırından yeni çıkmış köy ekmeği ve tereyağı karşında iyi dayandım ama eve gelince abur cubur yedim bir keç gofret ve 2 kremalı bisküvi yedim:KK43: lanet olsun içimdeki tatlı sevgisine:ıslık:
Galiba ben de dahil hepimiz pazartesiye artiyla baslicaz. işimiz daha zorlaştı. Ama haftaici daha iradeli oluyoruz di mi kizlar, hallederiz bence. ;)

Dünkü menüm kizlar
12.00
1 kk beyaz peynir
2 dilim t.b. ekmegi
15 zeytin
1 tane incir receli
Domates-biber
Sekersiz cay

16.00
1 buyuk armut

17.30
1 lahmacun
Domates turşusu

20.00
1 tabak kısır

22.00
Tarçinli süt
1 kase cekirdek
Hafta sonu cok kaciriyorum :KK43:

Saat 20 den itibaren hiiic olmamis:KK11:
Bidaha görmiyim cısss

Dondurma tatlı isteğim için elif direncten ziyade ama bu dukan birası ise yaradı sabah 300 gr cumaya göre düne göre de 500 gr eksi gösterdi bu günde devam edicem bu hafta ful yapıyım bakalım iyi eksi gelecek böyle giderse spora ağırlık verdim bugün itibari ile
Oh masallahhh hadi bakalim.

Bende Zen71 Zen71 verdigi tarifi aldimm karistirdim buzdolabina koydum. Bu gece yatmadan yicem yogurdu.
Ablamm bakalim ise yaricakmi

Dondurma tatlı isteğim için elif direncten ziyade ama bu dukan birası ise yaradı sabah 300 gr cumaya göre düne göre de 500 gr eksi gösterdi bu günde devam edicem bu hafta ful yapıyım bakalım iyi eksi gelecek böyle giderse spora ağırlık verdim bugün itibari ile
Cok sevindim, bende de öyle olmuştu. Yediklerinde de abartilacak birsey yok bence

geçer yavaş yavaş ablacim iyi olda duzelirsin. Allah beterinden korusun.

Ayy Kıyamam sana ya minik öğrencim :KK43:
Neyse yedim simdi ohh dunya varmis iyi oldu bugün dün yediklerimi dengelemis oldum :))

Galiba ben de dahil hepimiz pazartesiye artiyla baslicaz. işimiz daha zorlaştı. Ama haftaici daha iradeli oluyoruz di mi kizlar, hallederiz bence. :KK66:
Evet yarin arti baslayabilirim arti olmazsa da kilo vermedigim kesin hafta ici tutucam artik derya ablaya baya avantaj verdim bu hafta :))

Saat 20 den itibaren hiiic olmamis:KK11:
Bidaha görmiyim cısss

Oh masallahhh hadi bakalim.

Bende Zen71 Zen71 verdigi tarifi aldimm karistirdim buzdolabina koydum. Bu gece yatmadan yicem yogurdu.
Ablamm bakalim ise yaricakmi
Yaricak inşallah aylincim umudu tuketmeyelim

Cok sevindim, bende de öyle olmuştu. Yediklerinde de abartilacak birsey yok bence
filiz daha evvel epey sıkı kahvaltı yapıyordum reçel yiyip kaşar bol yeşillik tuketiyordum tabi sınırlı o haftalar daha iyi kilo veriyordum bu hafta da böyle olsun bakalım sanırım 80 lerbitene kadar grmlarla sinanicam neyseki bu hafta daha hirsliyim

Kızlar haftasonu kaçamak yapanlardan biri de geldi :KK70:
Bir festival vardı ona gittik ..kabakları boyamışlar göz ağız yapmışlar ..yok yöresel kek falan derken offf bayağı ipin ucu kaçtı :KK70::KK70::KK70:
Pazartesi den itibaren sıfır kaçamak bol su spor yapcam :KK70::KK31::KK31:gerçi ben korumadayım ama dur bakalım ne olacak

Dünkü menüm kizlar
12.00
1 kk beyaz peynir
2 dilim t.b. ekmegi
15 zeytin
1 tane incir receli
Domates-biber
Sekersiz cay

16.00
1 buyuk armut

17.30
1 lahmacun
Domates turşusu

20.00
1 tabak kısır

22.00
Tarçinli süt
1 kase cekirdek
Hafta sonu cok kaciriyorum :KK43:
Sorma ya bende ..ama kısır hariç çok kötü değil ya ..artık sıfır kaçamak lazım :confused:
Merhaba kızlar nasılsınız? Ben fenayım ya, bu öksürük beni uyutmuyor.. boğazım acıyor.. halsiz düştüm diye sürekli yedirmeye içirmeye çalışıyorlar.. bir ton fırça yiyorum.. yok kendime dikkat etmiyormuşum da bilmem ne..
Off naapcam ben ya.. yat dinlen ye iç modundalar :))

Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz? Hava çok güzele benziyor..
Kuzum doktora görün ya öksürük tehlikeli .baştan bir baktır kendine ..geçmiş olsun canım :KK66:
Bu ankaraya acil havalani kizilay arasi metro lazim 1 saat uctum 3 saattr eve gelmeye calisiyorum ya sabah 8de kahvalti yapmistim hala onunla duruyorum aciiiim:KK43:
Aynen ya başkente hiç yakışmıyor ..kaç seneden beri olmadı gitti ..kolay gelsin

Takunya buldum huuuuu
Takunyalarımla selamlarım efemmmm
Nassınız ki ıyıdınızdır umarım balbademlerım
Sayılı saatler kala ipini koparmış gıbı Ankara sokaklarında resmen seyirtiyom
Adım bası ayakkabıcı var adım bası aklımdasınız tıytıllarım
Bu ara az yumuşadım sanırım terlık yerıne opesım geldı hepınızı
Ya ne çok özlendınız cadılar
Kılı veremeyınce kem küm edıp bahane bulmanızı bıle özledım
Küsmenızı nazetmenızı la ne çok alışmışım sıze ben
Aılem varmış dıye kaç kez ağlattınız benı
Meğerse kan degıl gonül bagı onemlıymiş kılolar olmasa tanısamadızdık severım üleyn yağlarınızı
Dıp not bu cıcım ayı cumayı görmez gevsemeyın
Anıtkabıre götürdüm çocukları
Ordan asagı ındım sıhhıye pazarına denk geldım mınık çadırlı yerde kayboldum sanki
Bıraz bırseyler aldım sımdı guzergah hacı bayram
Benden bu günlük bu kadar
Yarın soyunur dokunur eve gırer medenıyet benı bozmassa gelırım
Yok yavvvv her durumda gelırım canlar
Hıscakalın
Hazır berilceee berilceee sakinken yazdım gitti kaçamakları taktik yaptım :KK48:

Hayırlı akşamlar kknın fit kızlarıı :KK200:Menüm 10.30
Yarım yt. Menemen, 3 zeytin, 1 kk peynir, 2 yeşil biber, domates, salatalık,şekersiz çay, 1 dl kepek ekmeği
12.30
1 avuç findik, 1 avuç leblebi
15.10
1 avuç leblebi, 1 avuç findik
17.00
Yarım yt kavurma, 1 yt çoban salata, 3 üçgen dl karpuz, 1 dl kepek ekmeği
Su :2,5 lt su
Spor birazdan yapacağım alıntılayıp bildirim yaparım artık pazartesi eksi görmek istiyorum bu okul bana hiç hayırlı gelmedi kilo aldım 1 haftada.

Yarım yt. Menemen, 3 zeytin, 1 kk peynir, 2 yeşil biber, domates, salatalık,şekersiz çay, 1 dl kepek ekmeği
12.30
15.10
17.00
Spor birazdan yapacağım alıntılayıp bildirim yaparım artık pazartesi eksi görmek istiyorum bu okul bana hiç hayırlı gelmedi kilo aldım 1 haftada.
Hadi bakalım .karpuza biraz dikkat edesin ama sporla be diyetle hemen atarsın inşallah o kiloyu canım ..bundan sonra inşallah hep eksi :KK73::KK73:

IMG_2020.webp

12.30
15.10
17.00
Off ben de boyle olmasam bari daha simdiden 100 gram aldim

Bu arada @DeryaOnDiet ve Sena616 Sena616 bu hafta size güveniyorum takımı sırtlarsınız diye :KK70::KK70::KK70:
Şu tarçınlı zerdeçallı sütü bende yapacağım bu akşam
Niye rakibime destek simdi benden umudu kestin mi yeliz abla :p

Menü:
Sabah:
Yarim dilim tt ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
Biberli omlet
Domates
Salatalik
Aksam:
Tavuk sis izgara 1 sis