• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

40kilonasilgider ece hanim diyorduki:

Cikolata, börek vs... neden yiyeyimki. Tadini biliyorum. Bildigim seyi insan neden bidaha yemek isterki... yemicem!
Yataga yattigimda VICDANIM RAHAT uyumak istiyorum...

Bu yorumunu okudugumda kafama ozaman dank etti!
Ben 14 yasimdan beri rejimde olan alip veren birisiyim malesef.
Ve en son en iyi verdigim kilo 12 kiloydu 83 olmustum. Dukan ile. Ama tabi hepsini geri aldim. Fazlasiyla.
14 temmuzdan beri cikolata agzima atmadim. Tek gercek kacamagim su 5 dilim yedigim kek oldu... kiii o hafta bile sanirim 800gr vermistim...

YEMEYIN, VICDANEN RAHAT UYUYUN

saygilar :KK70:
Harikasin canim. Cokta guzel ifede etmissin bu konuyu.:KK36:

Bende bir ara bakıyordum ona ..iradesine spor yapmasına hayran kaldım ..o kilolu kadın gitti yerine fıstık gibi biri geldi ..üstelik ilk 30 kilosunu da evde spor yaparak eliptik ve hareketlerle vermiş ..aslında sağlıklı beslendikçe şekerin dalgalanmıyor öyle tatlı krizlerine girmiyor gerçekten insan ..
Maşallah Aylin inşallah böyle devam eder ..haftada 1 kilo yılbaşına kadar nerdeyse 14 kilo eder ..Gayette güzel olur :halay:
Ben daha once bilmiyordum 40kilonasil gider ece yi. Sagolsun aylin sayesin de ogrendim. Sabah inceledim baya. Muhtesem bir hikayesi var kilo verme konusunda tam ornek alinacak kisiymis. Motivasyon konusunda direnci kirilan arkadaslar gun de 3 ogun 40kilonasilgider ece tavsiye edilir.

Bende bir ara bakıyordum ona ..iradesine spor yapmasına hayran kaldım ..o kilolu kadın gitti yerine fıstık gibi biri geldi ..üstelik ilk 30 kilosunu da evde spor yaparak eliptik ve hareketlerle vermiş ..aslında sağlıklı beslendikçe şekerin dalgalanmıyor öyle tatlı krizlerine girmiyor gerçekten insan ..
Maşallah Aylin inşallah böyle devam eder ..haftada 1 kilo yılbaşına kadar nerdeyse 14 kilo eder ..Gayette güzel olur :halay:

Ayyy nasil hos geldii kulagaa
2li rakamlarrr :KK200::dua::dua:

Alırsın canım üzülme leslie yap ip atla alana kadar çok etkili heleki ip @DeryaOnDiet neredesin derya hastaydin iyimisin kızın iyilestimi

Ip atlamakda iyi fikirmis tsk cnm

Afiyet olsun canım.

katılıyorum.

Yok ya o kadar da kötü değil bende yemiştim bir ara içine pul biberde katiyordum.

ımmmm yoğurtla yesin bence :KK66:

iyi geceler ablacim.

iyi geceler Yeliz im.

Damak zevki iste :dondurma:

Harikasin canim. Cokta guzel ifede etmissin bu konuyu.:KK36:

:KK200::KK50::hamarat: ama öyle yani

Allah iyilik versin nefertityy nefertityy sevilcim. Yemek istemiyorsan midem bulaniyor icim almiyor diye gecistir. Ama yok yemek istiyorsan azar azar yemege calis ki bir an once toparlayip eski duzenine donebilesin canim.

ayy insan hasta olunca şımarıyormuş :) yani benim boğazım ağrıyor, öksürükten tahriş oluyor, o nedenle sürekli yemek yemek istiyorum ki boğazımı kaşısın diye, acayip hallere büründüm..

Bu ankaraya acil havalani kizilay arasi metro lazim 1 saat uctum 3 saattr eve gelmeye calisiyorum ya sabah 8de kahvalti yapmistim hala onunla duruyorum aciiiim:KK43:

ya ben izmirden ankaraya 55dk da uçuyorum, esenboğadan çayyoluna özel araçla 40-45dk da anca geliyorum.. Melih amca bu işe bi el atmalı..

Lütfen kızlar toparlayın kendinizi bu kaçamak işi şu dk itibariyle bitsin lütfen kendimize kötülük yapıyoruz Hedeflerimize ağır ağır gidiyoruz kaçamaklar sayesinde daha da uzuyor bu süreç lütfen kendinize bir iyilik yapın ve 1 dk ligina agziniza tat verecek ama size kilo olarak dönecek olan yiyeceklerden uzak durun.

Sizi seviyorum ve önemsiyorum.

tamam şuan itibariyle bitirdim.. korkudan da tartılmadım. kesin fazla çıkacak.. zaten yediklerimden çıkmasa bile ödem yapıyordur ilaçlar vs. Daha obezzto obezzto ya sözüm var. kaldı 5 haftam.. bugün hasta da olsam o spor salonuna gidip yazılacağım.. ne zaman spordan kopsam kendimi toparlayamıyorum..

Haklısın canım
Bakın kızlar pek kaçamak yapmak iyi değil ..
çünkü her hafta artıyla başlamak ..o artıyı eksiye çevirmeye çalışmak çok zor ve sıkıcı ..
Bir müddet sonra insan olmuyor diyor pes ediyor ..daha öncekilerde hep böyle oldu
..metabolizmanızı tanıyorsunuzdur kimi hemen eritir kimi 2 hafta uğraşır ..o yüzden "nasılsa tadını biliyoruz "deyip yola devam edelim

işte bu motivasyon çok önemli. ben iş yerimde bir arkadaşıma koçluk yapıyorum kıza 5 haftada 6 kilo verdirdim, bana tapıyor kendisi.. ben yerimde sayıyorum..

40kilonasilgider ece hanim diyorduki:

Cikolata, börek vs... neden yiyeyimki. Tadini biliyorum. Bildigim seyi insan neden bidaha yemek isterki... yemicem!
Yataga yattigimda VICDANIM RAHAT uyumak istiyorum...

Bu yorumunu okudugumda kafama ozaman dank etti!
Ben 14 yasimdan beri rejimde olan alip veren birisiyim malesef.
Ve en son en iyi verdigim kilo 12 kiloydu 83 olmustum. Dukan ile. Ama tabi hepsini geri aldim. Fazlasiyla.
14 temmuzdan beri cikolata agzima atmadim. Tek gercek kacamagim su 5 dilim yedigim kek oldu... kiii o hafta bile sanirim 800gr vermistim...

YEMEYIN, VICDANEN RAHAT UYUYUN

saygilar :KK70:

bu kızın motivasyonu yüksek ama ben takibi bırakalı çok uzun süre oldu, bana fazla yapmacık gelmeye başladı.. hedef100kilovermek onu takip ediyorum.. daha samimi geliyor..

Kızlar hayırlı sabahlar tartıldım cuma 73,3
bugün 72,5 gördüm hatta 3 kere tartıya çıktım doğrumu diye.Bugün okul yok daha dikkatli olabilirim akşama da spor efsane olur, aylardır 7li rakamlarda kaldım inşallah yılbaşında 6 lı rakamları görmek istiyorum

günaydın kızlarrrr iyi sabahlar.. güzel başlangıçlar.. pazartesiler iyidir, bize yerleştirilmiş bir her diyet pazartesi başlar klişesi nedense motivasyonumuzu sağlıyor.. tabi salı günü bitmeyen motivasyonlardan bahsediyorum..

ben de bugün spora geri yazılıyorum.. dün eşimle dışarı çıktık, kordon da 1-1,5 saat yürüdük, spor yapar gibi değil ama olsun hareket oldu, hava çok güzeldi..

spora eşim gelmiyor, iş çıkışı da gitmek onu yalnız bırakmak içimden gelmiyordu.. ama benim toparlanmam şart.. bakalım hayırlısı olsun.. size öyle havadis vereyim dedim..

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..

not: hala hastayım öksürükten, burun akıntısına geçtim.. geceleri uyuyamıyorum.. bütün uyku düzenim alt üst oldu.. bakalım ne zaman geçecek..

bugün 72,5 gördüm hatta 3 kere tartıya çıktım doğrumu diye.Bugün okul yok daha dikkatli olabilirim akşama da spor efsane olur, aylardır 7li rakamlarda kaldım inşallah yılbaşında 6 lı rakamları görmek istiyorum

valla ne güzel kilon var.. ben de inşallah o kiloları görürüm.. 69u bi dünya gözüyle sağlıkla sıhhatle görseydim..

6 li rakamlar mi ben 5 li rakamları görürsün diyorum ;)

günaydın kızlarrrr iyi sabahlar.. güzel başlangıçlar.. pazartesiler iyidir, bize yerleştirilmiş bir her diyet pazartesi başlar klişesi nedense motivasyonumuzu sağlıyor.. tabi salı günü bitmeyen motivasyonlardan bahsediyorum..

ben de bugün spora geri yazılıyorum.. dün eşimle dışarı çıktık, kordon da 1-1,5 saat yürüdük, spor yapar gibi değil ama olsun hareket oldu, hava çok güzeldi..

spora eşim gelmiyor, iş çıkışı da gitmek onu yalnız bırakmak içimden gelmiyordu.. ama benim toparlanmam şart.. bakalım hayırlısı olsun.. size öyle havadis vereyim dedim..

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..

not: hala hastayım öksürükten, burun akıntısına geçtim.. geceleri uyuyamıyorum.. bütün uyku düzenim alt üst oldu.. bakalım ne zaman geçecek..
spor iyidir bir başlangıç ihtiyacım var benimde inşallah diyorum.

Kuzum sen dr a gitmedin mi neden geçmedi yada azalması ilaç vs alıyorsun dimi.

herkese günaydın sabah +600 geldim oysaki dün o kadar hiit cardio yaptım muhtemelen akşam yemeğini geç yedim ona bağlıyorum yoksa kötü bir hafta sonu geçirmedim hatta dün sabah 56.1 gelmiştim bu sabah ya şişlik var ya da akşam yediğimi sindiremedim neyse cumaya kadar 1 kilo verme hedefim var.

6 li rakamlar mi ben 5 li rakamları görürsün diyorum :KK66:

spor iyidir bir başlangıç ihtiyacım var benimde inşallah diyorum.

Kuzum sen dr a gitmedin mi neden geçmedi yada azalması ilaç vs alıyorsun dimi.

ilaç alıyorum düzenli o nedenle doktora gitmedim.. annem de ballı sirkeli birşeyler içirdi.. ne yaptıysam feci üşütmüşüm.. farkında bile değilim.. hayatımda da böyle öksürük olduğumu hatırlamam.. ah yaşlılık ah..

herkese günaydın sabah +600 geldim oysaki dün o kadar hiit cardio yaptım muhtemelen akşam yemeğini geç yedim ona bağlıyorum yoksa kötü bir hafta sonu geçirmedim hatta dün sabah 56.1 gelmiştim bu sabah ya şişlik var ya da akşam yediğimi sindiremedim neyse cumaya kadar 1 kilo verme hedefim var.
Dikkat etmişsin hiç sıkıntı yapma gider o cumaya kadar ;)

ilaç alıyorum düzenli o nedenle doktora gitmedim.. annem de ballı sirkeli birşeyler içirdi.. ne yaptıysam feci üşütmüşüm.. farkında bile değilim.. hayatımda da böyle öksürük olduğumu hatırlamam.. ah yaşlılık ah..
Ahh Kıyamam ya bide çalışırken hastalık hiç çekilmiyor. Belki farklı ilaçlar kullanmalısın bugünde azalmazsa yarin dr a görün Sevil im. Ayrıca yaşlılık da neymis en gencindensin güzellik ;)

Ahh Kıyamam ya bide çalışırken hastalık hiç çekilmiyor. Belki farklı ilaçlar kullanmalısın bugünde azalmazsa yarin dr a görün Sevil im. Ayrıca yaşlılık da neymis en gencindensin güzellik :KK66:

Inşallah sevil abla göreceğiz az kaldı önemli olan sağlığımız sonra sende bize 6 lı rakamlardan el sallayacaksın :halay:

ikiniz de çok mu tatlısınız bana mı öyle geliyor buradan.. yerim sizi..

Back
X