• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dün yaptığım spor 10 dk hiit cardio 15 dk kol karın bacak çalışma tabi hepsi dambıl ile yeterlimi bilemedim. hiit cardio da valla dilim dışarı çıktı bacak da ise ağırlık ile squat ve sumo squat yaptım şimdilik 20+20 zamanla artırırım karında da toplam 4 farklı hareket hepsi 20 adet 20*4 80 tane kolda 3 hareket 24*3

Ben de severim sutun her seklini. Kaynar da olur bence. Soguk olmasin diye belirtti ozellikle baharatlar karismaz o zaman dedi. Yarin mesajla sorarim diyetisyene. Gun icin de illa ki donuyor ogrenir yazarim canim.
Ay cok merak ettim gercekten. Yogurda sute ne karistirdiniz? Ve etkisi neymiş? Nasil görmedim ki ben :deli:

Ben daha once bilmiyordum 40kilonasil gider ece yi. Sagolsun aylin sayesin de ogrendim. Sabah inceledim baya. Muhtesem bir hikayesi var kilo verme konusunda tam ornek alinacak kisiymis. Motivasyon konusunda direnci kirilan arkadaslar gun de 3 ogun 40kilonasilgider ece tavsiye edilir.
Aksama bakarim canim, thanks ;) simdilerde öyle 40 kilo vermekle ugrasan yok valla. Ameliyat masasina yativerdi tanidigim birkac kisi

herkese günaydın sabah +600 geldim oysaki dün o kadar hiit cardio yaptım muhtemelen akşam yemeğini geç yedim ona bağlıyorum yoksa kötü bir hafta sonu geçirmedim hatta dün sabah 56.1 gelmiştim bu sabah ya şişlik var ya da akşam yediğimi sindiremedim neyse cumaya kadar 1 kilo verme hedefim var.
Ben de cumaya göre artidayim. Beril duymasin diye soylemiyorum. Bi de ankaradayim yakin ya, terkik once bana carpar bi hışımla :))

kızlar geçmiş mesajları okurken gördüm, yeşil çay, soda, limon nedir? hepsini severim, ben de tüketeyim.. bilen bana da anlatsın...
750 ml kaynamis suya 2kasik (ya da 3poset sallama cay), biraz ılınınca bir şişe soda +yarim limon suyu. Gun icinde tuketiyorsun. Her sabah yeniden hazirlaniyor.

kızlar geçmiş mesajları okurken gördüm, yeşil çay, soda, limon nedir? hepsini severim, ben de tüketeyim.. bilen bana da anlatsın...
Geçmiş olsun sevil iyles canım biran önce senin yorumların bana iyi geliyor annenin yaptığı sirke bal tuz hakikaten ise yarıyor 2 3 gün yap ama filiz vermiş tarifi bende bir tuyosunu vereyim 2 kaşık yeşil çay ile yapılan poşet çay ben 4 tane attık 2 kaşık çay attığım zaman yaptığım gibi etki etmedi canım

Back
X