- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
Dukan birasiymis yaz google amcaya bende tam bilmiyorum.kızlar geçmiş mesajları okurken gördüm, yeşil çay, soda, limon nedir? hepsini severim, ben de tüketeyim.. bilen bana da anlatsın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dukan birasiymis yaz google amcaya bende tam bilmiyorum.kızlar geçmiş mesajları okurken gördüm, yeşil çay, soda, limon nedir? hepsini severim, ben de tüketeyim.. bilen bana da anlatsın...
Ayy evet çok Tatliyiz dimiikiniz de çok mu tatlısınız bana mı öyle geliyor buradan.. yerim sizi..
Dukan birasiymis yaz google amcaya bende tam bilmiyorum.
Kiyamam ya biraz kotu ama marifeti guzel canim.
Kizlar siz ne deneniniz? Kacirmisim ben yazin ne yediginizi olur muYedimmmmm
Yogurtla denedim
Ve fikrimi söylüyorum
YANIYORUM
biraz zor yedim
Bence sicak sütle daha gzl icilir.
Carsamba günü denerim![]()
Ay cok merak ettim gercekten. Yogurda sute ne karistirdiniz? Ve etkisi neymiş? Nasil görmedim ki benBen de severim sutun her seklini. Kaynar da olur bence. Soguk olmasin diye belirtti ozellikle baharatlar karismaz o zaman dedi. Yarin mesajla sorarim diyetisyene. Gun icin de illa ki donuyor ogrenir yazarim canim.
Aksama bakarim canim, thanksBen daha once bilmiyordum 40kilonasil gider ece yi. Sagolsun aylin sayesin de ogrendim. Sabah inceledim baya. Muhtesem bir hikayesi var kilo verme konusunda tam ornek alinacak kisiymis. Motivasyon konusunda direnci kirilan arkadaslar gun de 3 ogun 40kilonasilgider ece tavsiye edilir.
Ben de cumaya göre artidayim. Beril duymasin diye soylemiyorum. Bi de ankaradayim yakin ya, terkik once bana carpar bi hışımla :))herkese günaydın sabah +600 geldim oysaki dün o kadar hiit cardio yaptım muhtemelen akşam yemeğini geç yedim ona bağlıyorum yoksa kötü bir hafta sonu geçirmedim hatta dün sabah 56.1 gelmiştim bu sabah ya şişlik var ya da akşam yediğimi sindiremedim neyse cumaya kadar 1 kilo verme hedefim var.
750 ml kaynamis suya 2kasik (ya da 3poset sallama cay), biraz ılınınca bir şişe soda +yarim limon suyu. Gun icinde tuketiyorsun. Her sabah yeniden hazirlaniyor.kızlar geçmiş mesajları okurken gördüm, yeşil çay, soda, limon nedir? hepsini severim, ben de tüketeyim.. bilen bana da anlatsın...
Geçmiş olsun sevil iyles canım biran önce senin yorumların bana iyi geliyor annenin yaptığı sirke bal tuz hakikaten ise yarıyor 2 3 gün yap ama filiz vermiş tarifi bende bir tuyosunu vereyim 2 kaşık yeşil çay ile yapılan poşet çay ben 4 tane attık 2 kaşık çay attığım zaman yaptığım gibi etki etmedi canımkızlar geçmiş mesajları okurken gördüm, yeşil çay, soda, limon nedir? hepsini severim, ben de tüketeyim.. bilen bana da anlatsın...
Ahh kotu olmus yagünaydın kızlar haftasonu beni kilo anlamında çok fena etkiledi bu sabah 65.9 dum şimdi onları vermekle uğraşacağım