• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlar iyi ve boollll bol eksili hafta olsun kızlar :KK200::KK200: 1.takimdan selamlar :KK24:
Sağol canım ..inşallah hepimize boolll eksili bir hafta olsun ..nasıl gidiyor bakalım? Biz de aynı be yaaa :KK48:
Arada gel canım yeşil çaya bekleriz:halay:

günaydın kızlar haftasonu beni kilo anlamında çok fena etkiledi bu sabah 65.9 dum şimdi onları vermekle uğraşacağım
1,5 kilo mu amaninnn :KK17:yerleşmeden atmak lazım çokmuş ya dur bakalım bol su iç belki ödemdir inşallah

@Zeroks canım aradığın tarif bu galiba

Hastaligi bosverelim simdi. Bir iki gune toparlarim zaten insallah. Ben size diyetisyenle ilgili ne anlatcam. Benim cok iyi gecti. Gene hep yagdan vermisim cok begendi ama kizimin biraz sorunluydu.
Yavrum bu ay pek disarida cikmadi kacamagi yok denecek kadar az. Ama yeterli kilo verememis. Diyetisyen de vucudunun direnc gosterdigini bunun cok normal oldugunu soyledi. Ve bunu kirmak icin hafta da 2 kere uygulamasi icin bir tarif verdi. Bu tarif yag yakiyormus ve kilo vermeyi hizlandiriyormus. Bana hastayim diye yasak ama size uygulamak isterseniz belki diye yazayim dedim.

Malzemeler
100 gr. Toz zencefil
100 gr. Toz zerdecal
100 gr. Toz tarcini
Karistirip bir kavonaza koyup buzdolabinda bekletiyormusuz. Sonra ister 1 tatli kasik bu karisimi 4 yemek kasigi yogurtla karistirip yenecek ister 1 su bardagi sicak sute gene 1 tatli kasigi karistirilip icilecekmis.
Iki kurali var.
1 gece yatmadan 1 2 saat once tuketilip ustune birsey yenilmiyecek su icilebilinir.
2 ust uste iki gece yapilamaz ve hafta da ikiden fazla olmamaliymis.
Bu sekilde uygulanirsa sagliga da faydaliymis arkadaslar.

Ay cok uzun oldu ama yaparsaniz umarim isinize yarar.

İlk önce grupta galiba tek eksi olan @Sena616 tebrikler canım ..ah ah bir de sabit gördüm herkes mi artı ben gibi :KK70::KK70::KK70:
Yeliz abla valla cuma günü siz eksi çıktınız ben artı çıktım artık borç bilirim eksiyi cumaya güzel bir eksi getirmek istiyorum hep birlikte takımı 1.yapacağız :KK31:

Yeliz abla valla cuma günü siz eksi çıktınız ben artı çıktım artık borç bilirim eksiyi cumaya güzel bir eksi getirmek istiyorum hep birlikte takımı 1.yapacağız :KK31:
Ayy inşallah canım ..Senden ümitliyim böyle digersen yakın zamanda inşallah hedefine ulaşırsın ..
Bu hafta biraz zor çok artı var ama elimizden geleni yapalım Cuma'ya kadar inşallah :halay:

İzindeyim ben de aynı devam ben de de :) yeşil çaya hayır demem :KK50:icelim guzelleselim :KK48:
Aynen ya :KK19:içelim güzelleşelim :KK48:
Ben de korumadayım canım aslında kilo verdim ama hemen aldığım için koparmıyorum buradan :KK48:
Haftasonları fena oluyor yavvv :KK70:

Aynen ya :KK19:içelim güzelleşelim :KK48:
Ben de korumadayım canım aslında kilo verdim ama hemen aldığım için koparmıyorum buradan :KK48:
Haftasonları fena oluyor yavvv :KK70:
Benim de son 5 kilom kaldı veremiyorum bir türlü :( aslında bogazimi tutsam olcak bu iş :D burası bağımlılık yapıyor gerçekten kopmak zor :) tebrikler darısı bizlere koruma dönemi :)

Benim de son 5 kilom kaldı veremiyorum bir türlü :KK43: aslında bogazimi tutsam olcak bu iş :KK70: burası bağımlılık yapıyor gerçekten kopmak zor :) tebrikler darısı bizlere koruma dönemi :)
Sorma son kilolar yapışıyor iyice :KK48:sporsuz olmuyor da ..
Benim tartı da devamlı yukarı çıkmak istiyor:KK48: onla mücadele ediyorum işte ..inatçı ol canım elbet gidecek ..:KK66: evet ya haftasonu hayatımız yeme üstüne kurulu sanki :KK70:

Günaydın kızlar
Cuma 81.5
Bugün 80.7
Eksi 800 gr
İlk defa 80 ı gördüm hadi bakalım inşallah cumaya 700 de atar net 80 ı görürüm 79 görünce direnç kırıldı dicem artık hala adet olmadım bakalım ne zaman olacak 2 gün geç kaldı ağrısı var kendisi de gelsin ki daha da eksi cikayim

Sorma son kilolar yapışıyor iyice :KK48:sporsuz olmuyor da ..
Benim tartı da devamlı yukarı çıkmak istiyor:KK48: onla mücadele ediyorum işte ..inatçı ol canım elbet gidecek ..:KK66: evet ya haftasonu hayatımız yeme üstüne kurulu sanki :KK70:
Aman ibreyi sabitle ;) cuma tartidan sonra iştah açılıyor pazar akşama kadar :( sonra jeton düşüyor :D neyse ki eşim de başladı artık o yüzden ben de azaltiyorum hafta sonu kacamaklarini onunla da yarisiyoruz çünkü :)

Back
X