• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

DİKKAT DİKKAT
bir hatırlayalım bakalım
:deli::deli::deli:

@eliya … hedef kilo:65
@zukkum …. hedef kilo:73
@DeryaOnDiet …. hedef kilo:65
@nefertityy ….hedef kilo:65
@obezzto hedef kilo:…..:KK53:
@aylin90….. hedef kilo80
@Sena616 ….hedef kilo:69
Zen71 Zen71 ........ hedef kilo:68
FitFiliz FitFiliz ..... hedef kilo :57
@linnmhm …..hedef kilo:65
@lina0156 …..hedef kilo:64
@Sfem ..... hedef kilo:65
ormangozlu ormangozlu ..... hedef kilo:55
@55olmakistiyorum …. hedef kilo55 tir tahminim :ıslık:
amandey amandey ...... hedef kilo:52

masal3487 masal3487 ...... hedef :55

52 güzel bir hedefmiş:skandal:

Boyum 162 ..sen kendinden bahseder misin biraz?yaş?evli misin?diyet serüvenin ..tanışalım iyice
26 yaşındayım evliyim 2 yaşında bir oğlum var öğretmenim
oğlumu dünyaya getirdikten sonra en son 100 ü görünce diyete başladım 3 ay gibi kısa sürede sıkı bir diyet ve sporla 71 i gördüm 6 ay bu kiloyu korudum bu nisanda 73 le tekrar başladım ramazan bayramında 59 dum sonra araya tatiller falan girdi en son 58 olabildim kurbanda da 58 dim sonra 3 haftada 63,2 olmuşum taşınamadım hep dışardan yiyoruz evi otel gibi kullanıyoruz inşallah su süreç geçince daha iyi olacak

Ay paylasimlari okuya okuya geleyim dedim 2 saat tir bitiremedim. Ben hasta ve yasli bir kadinim biraz yavas gidin yetisemiyorum:KK70:
Ben bu sabah _300 gr. Ciktim. Hic beklemiyordum. O kadar serum ilac bir de surekli yatinca kesin arti olur diyordum ama cok sukur ki _

Bir de kizim sasirtti beni persembeden bu yana _2 kilo. Yogurttan mi yoksa benim basimda hastane de cok kosusturdugundan mi bilemedim ama havalarda ucuyor.:KK9:

oğlumu dünyaya getirdikten sonra en son 100 ü görünce diyete başladım 3 ay gibi kısa sürede sıkı bir diyet ve sporla 71 i gördüm 6 ay bu kiloyu korudum bu nisanda 73 le tekrar başladım ramazan bayramında 59 dum sonra araya tatiller falan girdi en son 58 olabildim kurbanda da 58 dim sonra 3 haftada 63,2 olmuşum taşınamadım hep dışardan yiyoruz evi otel gibi kullanıyoruz inşallah su süreç geçince daha iyi olacak
Wuuuhuuu süpersin valla :halay::halay:bu kadar başarmışsın 10 kiloyu da verirsin canım :nazar:

Ay paylasimlari okuya okuya geleyim dedim 2 saat tir bitiremedim. Ben hasta ve yasli bir kadinim biraz yavas gidin yetisemiyorum:KK70:
Ben bu sabah _300 gr. Ciktim. Hic beklemiyordum. O kadar serum ilac bir de surekli yatinca kesin arti olur diyordum ama cok sukur ki _

Bir de kizim sasirtti beni persembeden bu yana _2 kilo. Yogurttan mi yoksa benim basimda hastane de cok kosusturdugundan mi bilemedim ama havalarda ucuyor.:KK9:
Aaaa süper :KK9:ablacım direkt dal muhabbete bazen yorma kendini hastaysan :rolleyes:
Çene çok bizde ..:KK48:
Tam çıkıyordum verilen kiloları gördüm yazmadan duramadım süper valla

Aaaa süper :KK9:ablacım direkt dal muhabbete bazen yorma kendini hastaysan :rolleyes:
Çene çok bizde ..:KK48:
Tam çıkıyordum verilen kiloları gördüm yazmadan duramadım süper valla
Sagol canim. Ben de cikicam canim. Hazirlanip kontrole gidicez.

:KK70: ben de eksiyim. Ama ne eksi 100gr :p
Eksi eksidir ablacim ben artidayim ama cumaya seni gecebilirim hala :p
Iyilestik canim kizim da ben de sukur. Sen nasilsin? Eksiin superr bu hafta icin. Ay bu hafta sen 70leri ben 60lari gorsek super olur. Insallahh baska bir istehim yokk rabbim duy sesimi :p siskonun duasi :p
Bende 50leri göreyim artık ya :p

Biraz kendime kizdim arti ciktim diye. Bir de yogun bir hafta sonuydu. Ustune ustluk uyku duzenim cook feci bozuldu. Dun geve de 3 e dogru uyudum bu sabah kizicim sagolsun 6 30 da kalkti. Neyse bugun ins erken yatarim. Ayy bir haftaya is basliyor.
Ne zamandir calismiyordun ablacim sen dogumdan beri mi
Kızlar dün de konuştuk ama artık Cuma'ya kadar sıfır kaçamak En Büyük TÜRKİYE

Çok fazla artı var hemen eritmeliyiz bu artıları
:işsiz::olamaz:
Aynen oyle yeliz abla simdi alisverise gidiyorum saglikli bi mutfak yapayim kendime şöyle

Yok canim sukur hersey yolunda. Sen nasilsin Elifim nasil basladi haftan?
iyidir canım benimde misafirlerim vardı yatili nevresim yatak yastık bogustum şimdi de yemek falına geçtim. Merak ettik s3ni neyseki egleniyormussun ;)

günaydın kızlar sabah tartıda 63,2 gördüm
bugün evdeyim
kahvaltıda sebzeli omlet,biraz peynir,bir domates yedim yeşil çayımı içtim
şimdide sütlü kahvemi içiyorum
iyi bi başlangıç ;)

Ben de biraz işlere girişeyim kızlar :temizlik:
Kolay gelsin baby si.

Ayyy bende 10o u gördüm sonra indim sonra tekrar beni anlatmıştı sanki. Ama sen bu işi Başaracaksın. Ev isi de zor gerçekten yeni evi aldın niye tasinamiyorsun?

ikiniz de harikasın iz maşallah diyim.

Kizimla diyetisyene gidiyoruz canim ve kilo vermesi kacamaksiz durdu. Direnc kirmak icin diyetisyen kizima bur tarif verdi.
100 gr. Tarcin
100 gr.zencefil
100 gr.zerdacal hepsi toz olucak karistirp bir kavananozda buzdolabilinda beklitilecek. Hafta 2 gece ya 4 kasik yogurda yada 1 bard. Sicak sute 1 tatli kasigi karistirilip tuketilecek. Yalniz hafta 2 den fazla yapilmamaliymis cunku bunye alisiyormus. Bir de son yedigin bu olacak gece. Ustune sadece istedigin kadar su iciyorsun. Kilo direncini kirip yagdan kilo vermeni sagliyormus.
Sağol canim. Bunu duymustum gobek yağı eritiyor diye ama denemedim. Duraklama donemlerime saklayayim bu tarifi ben;)

Kızlar dün de konuştuk ama artık Cuma'ya kadar sıfır kaçamak En Büyük TÜRKİYE

Çok fazla artı var hemen eritmeliyiz bu artıları
:işsiz::olamaz:
Dukan birasini ictim bitirdim ;) fena degil tadi normal icilir yani. Ve ananas aldim odem soktursun diye. Kizim uyuyor uyaninca kesip 2 dilim yiycem. Ins cumaya su 69u bir goreyim artik

iyidir canım benimde misafirlerim vardı yatili nevresim yatak yastık bogustum şimdi de yemek falına geçtim. Merak ettik s3ni neyseki egleniyormussun :KK66:

iyi bi başlangıç :KK66:

Kolay gelsin baby si.

Ayyy bende 10o u gördüm sonra indim sonra tekrar beni anlatmıştı sanki. Ama sen bu işi Başaracaksın. Ev isi de zor gerçekten yeni evi aldın niye tasinamiyorsun?

ikiniz de harikasın iz maşallah diyim.
Kolay gelsin canim. Ben de bugun sabah biraz temizledim evi. Misafir gelmeden bir temizlik gidince ikinci kez :D

O kadar emeğin boşa gitmesine göz yumamam o yüzden az daha dişimi sikacam canm :KK66: kıymetini bilecem :) bu arada geçmiş olsun dikkat et bebem :KK200:
Guncel kilon tek kelimeyle harika. Masallah canim son 5 kilo da gitsin manken gibi olursun ;)
Ben de biraz işlere girişeyim kızlar :temizlik:
Kolay gelsin Yelizcim. Ben sabah kizimi krese birakinca yaptim temizlik bitti. Yemekler de dunku misafirlerden kalma var baya. Bugun rahatim artik ;)
Masallah canim inanilmaz 100den 60lara supersin. Menulerini takipteyim. Ve lutfen daha detayli bilgi neler yaptin baska paylas bizimle. Ayy hayran oldum sana.

Herseyde vardir bir hayir canim. Serumlar iyi gelmis sana ;) saka bir yana cok iyi eksi cikman. Masallah cok duzenli yiyip guzel kilo veriyorsun. Hastalik bile viz gelir sana wuuwuu

Back
X