• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben niye bilmiyorum ama akşama kadar aç gezebilirim ama aksam canım birsürü şey istiyor birde şöyle bi mantık oluyo bazen kücücük bi kaçamak yapıyorum sonra tüm diyeti bozuyuorum benim yavas ilerleme nedenim bu
Aynı bensin. Bu psikolojiden kurtulmamiz lazim. But how? :KK53:
Durum bu olunca mehter takimi gibi iki ileri bir geri:işsiz:
Ama iyi ki burasi var di mi:KK15:En Büyük KK

Selam kızlar ..benim kız hastalanmış iyice zaten dün mızmızdı..burnu da akıyordu ..ateşi çıkmış okuldan aradılar ..onu alıp doktora götüreceğim bugün ..hastalık sezonunu açtık bakalım
Evet yaa dakika bir gol bir. Okul acilir acilmaz şifayı kaptilar. Benimkilerde de var o durum.
Cok geçmiş olsun yelizcim..

Hadi bende menumu paylasayim.
Kahvalti
1/2 kepekli peynirli tost cay

Ara 1 sutlu kahve

Ogle
2 porsiyon balik salata

Ara
2 yemek kasigi yogurt
Maden suyu

Aksam
6 yemek kasigi taze fasulye
4 yemek kasigi yogurt
Salata

Su 3 lt.

Kahvaltida dahalen hastanede olunca kizim diyetimize uygun tost bulup almis. Hastane kahvaltisi yapamadik benim ac olmam lazimdi hepsi hazir paketli urunlermis ama o an kizim almayi dusunememis. Cani sagolsun biz de tost paylastik elif im le.
afiyet olsun canım menün güzel

Selamlar bugün giremedim hic stajin ilk günüydü klasik ayakkabi giymeye aliskin olmayan ayaklarim su topladi hep spor ayakkabilarimin gözünü seveyim ya :KK70: eve geldim öğlen yemeginde salatami da yedim disarda bi sey yemedim valla bu hafta bakalm haftaya nasil olacak öğlen
O kadar kati değil canim artik. Ben kot pantolonla gidiyorum okula:KK76:

bugün normale döndüm çok şükür tatlı isterim azaldı
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1yumurta
7yeşil zeytin
yarim domates

Ara 2 kurutulmuş çilek ve 2 kaşık leblebi

Öğlen
1.5 kk peynir
5 zeytin
2dilim kepek ekmeği
salatalık

Ara 2 hurma

Akşam
1.5 tavuk baget kendi suyunda yağsız pişti
2 kaşık pilav
1 bardak ayran

Selam kizlar bugun yoruldum yarin misafirim var 3 cesit pasta yaptim hepsini yedim dermisim :))
İrademin zorlandigi gunlerden birindeyim

Bugunu yaziyim
11.30
1 bardak limonlu su
12.00
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek
Nane maydonoz salatalik
Sekersiz cay

30 dk yuruyus

16.30
1 kase semiz yemegi (5 Kasik)
2 kasik yogurt
1 kucuk hashasli corek ( ekmek yerine)

17.00
2 turk kahvesi

Acikinca eksi elma ve salatalik yemeyi dusunuyorum
Su 1 lt ama devam yatana kadar 2 yi gecer
afiyet olsun canım menün güzel..inşallah o pastalara karşı da kendini tutabilirsin

Sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 4 misket peynir, 1 salatalık
12.00
1 kepçe çorba, 3 yk mantar, 4 yuvarlak dl. fırında patates, 1 dl ekmek, 1 Su br ayran
18.50
1,5 yt yeşil fasulye, 3 dl karpuz, 1 yt çoban salata, 2 yk yoğurt
2 lt su oldu
Bugün stajımın ilk günüydü öğle yemeği hariç hep ayaktaydım kızlar çok yoruldum valla stajerleri kullanıyolar resmen çoğu işi biz yapıyoruz sinir bozucu.

Hadi bende menumu paylasayim.
Kahvalti
1/2 kepekli peynirli tost cay

Ara 1 sutlu kahve

Ogle
2 porsiyon balik salata

Ara
2 yemek kasigi yogurt
Maden suyu

Aksam
6 yemek kasigi taze fasulye
4 yemek kasigi yogurt
Salata

Su 3 lt.

Kahvaltida dahalen hastanede olunca kizim diyetimize uygun tost bulup almis. Hastane kahvaltisi yapamadik benim ac olmam lazimdi hepsi hazir paketli urunlermis ama o an kizim almayi dusunememis. Cani sagolsun biz de tost paylastik elif im le.
Menun her zamanki gibi duzenli ve guzel
Sagligina tez zamanda kavusman dilegiyle

bugün normale döndüm çok şükür tatlı isterim azaldı
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1yumurta
7yeşil zeytin
yarim domates

Ara 2 kurutulmuş çilek ve 2 kaşık leblebi

Öğlen
1.5 kk peynir
5 zeytin
2dilim kepek ekmeği
salatalık

Ara 2 hurma

Akşam
1.5 tavuk baget kendi suyunda yağsız pişti
2 kaşık pilav
1 bardak ayran

Menun guzel canim pilav bulgur pilavidir insallah
Uzun suredir princ pilavi yemiyorum seker yiyormusuz

Sabah 07.00
12.00
1 kepçe çorba, 3 yk mantar, 4 yuvarlak dl. fırında patates, 1 dl ekmek, 1 Su br ayran
18.50
2 lt su oldu
Bugün stajımın ilk günüydü öğle yemeği hariç hep ayaktaydım kızlar çok yoruldum valla stajerleri kullanıyolar resmen çoğu işi biz yapıyoruz sinir bozucu.
Menun cok guzel canim fasulye fazla ama ekmek olmadigi icin ve hep ayakta oldugun icin fazlasiyla dengelenmistir

merhabalar herkese
sabah evden 6 da çıktığım için 5.30 da kahvaltı yaptım
2 yumurtadan omlet,1 kk peynir,bir domates ve yeşil çay
öğlen 13.00 da etli bamya yemeği ve yoğurt yedim
akşam aynı menü ve salata
su çok içemedim 1,5 lt oldu 2 ye tamamlarım

Hosgeldin canim
Menun gayet guzel

Selam kızlar dinlendim biraz valla ..kızın ateşi vardı onunla ilgilendim ..geçmişe baktım
aklımda ilk olarak kalan Sfem Sfem in haşhaşlı çöreği :KK48:
ormangozlu ormangozlu nün topuklu ayakkabısı (bende biraz kalın topuklu normal yükseklikte )giyiyorum ama pek nadir :KK70:yürümek zor valla arabayla gidersek o da yemeğe falan
Sena616 Sena616 stajyerlerden bahsetmiş haklı biraz ..kibar yollu azıcık diş göstermek lazım :KK48:tecrübe işte
EcceA EcceA her zamanki gibi menü süper
lina0156 lina0156 menü güzeldi diye hatırlıyorum Suveybe13 Suveybe13 menü güzel ..çalışma saatlerin zor galiba ..işin uzak mı? Allah kolaylık versin
Bunlar kaldı :KK66:aklımda

Menüm:
Sabah:
1 chia puding seftalili
1 sb tarcinli süt
10 cig findik
Öğlen:
Lor peynirli salata 1tk zeytinyag koydum
Akşam:
1 kase tarhana corbasi
4 yk yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
Su: 2 lt daha icerim
Spor: aksama kaldi bolgesel calisicam bugün
Gayet güzel ..

Bosver gunduz uykusunu canim yap bir spor gece de erkenden uyu dinlen iyice.

Hem stajimi yaparim hem dikkat ediyorum diyorsun yani ortmenim :KK66:
Tabiki bugün kisa sureli gittik haftaya tam gun bakalim ogleni napicaz:)

Kış gelince portakalli veya elmali yapariz. Ben bugün yerken buna kahve yakisir diye düşündüm. Baska sefere hazir kahve de koyucam biraz
Ay portakalli guzel olur bak elmali bi kere yaptim ben tarcinla baya iyi oldu. Kahvede guzel olabilir aslinda :)
O kadar kati değil canim artik. Ben kot pantolonla gidiyorum okula:KK76:
Evet benim yaninda staj yaptigim ogretmende kot vardi bugün ama biz stajer oldugumuz icin herkes laf edebiliyor gecen sene uyarmislardi kot keten vs yok diye :)

Sabah 07.00
12.00
18.50
2 lt su oldu
Aynen gecen sene yapmadigim is kalmadi benim okulda boya bile yaptim sen düşün gerisini

Selam kızlar dinlendim biraz valla ..kızın ateşi vardı onunla ilgilendim ..geçmişe baktım
aklımda ilk olarak kalan Sfem Sfem in haşhaşlı çöreği :KK48:
ormangozlu ormangozlu nün topuklu ayakkabısı (bende biraz kalın topuklu normal yükseklikte )giyiyorum ama pek nadir :KK70:yürümek zor valla arabayla gidersek o da yemeğe falan
Sena616 Sena616 stajyerlerden bahsetmiş haklı biraz ..kibar yollu azıcık diş göstermek lazım :KK48:tecrübe işte
EcceA EcceA her zamanki gibi menü süper
lina0156 lina0156 menü güzeldi diye hatırlıyorum Suveybe13 Suveybe13 menü güzel ..çalışma saatlerin zor galiba ..işin uzak mı? Allah kolaylık versin
Bunlar kaldı :KK66:aklımda
Pek topuklu degildi aslinda yani oyle okulda tak tak yurumeyi sevmem ben duz suet klasiklerden :)

Back
X