- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
Onu da denemek gerek aslında.hayat boyu kk da mı yazıcaz biz allasen :))Izin alinca da devam edebilir misin canim. Benim icin burasi olmadan zor. Bence onu dusunerek karar ver.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu da denemek gerek aslında.hayat boyu kk da mı yazıcaz biz allasen :))Izin alinca da devam edebilir misin canim. Benim icin burasi olmadan zor. Bence onu dusunerek karar ver.
Yazariz ne olcakOnu da denemek gerek aslında.hayat boyu kk da mı yazıcaz biz allasen :))
Evet yaa vicdan gibi burasıListeye 3.cuma dönebiliyorsun galiba ..ama genelde kilo alıp uzun süre dönülmüyor ..sen bilirsin tabi ..2 haftaysa idare ederiz gibi ..Cuma'ları bildirim yaparsın ..burası vicdan gibi birazdaama en son karar senindir tabi ..
Canım yazın için çok teşekkür ederim iyi geldi okumak yapacaklarımı belirledim
1)Her gün tartılmamak
2)Mutlaka akşamları salata ve protein yemek
3)Ara öğünleri hafif geçirmek
4)Eve sağlıksız şeyler almamak
5)Haftada en az 4 gün 45 dk spor yapmak ve ASLAA PES ETMEMEK
Onu da denemek gerek aslında.hayat boyu kk da mı yazıcaz biz allasen :))
Sen daha çok yazacaksın minik kuşum..hatta ara öğünlerden uzaklaşmaya çalış zamanla.. ana öğünlerinde sağlam ve güzel ye.. bak çok daha rahat edeceksin.. :) ara öğünleri tutturmak zor olabiliyor çoğu zaman, yanında sağlıklı yiyecek de yoksa cayabiliyorsun.. onun için sağlıklı ara öğünün varsa yap, yoksa yapma :)
yazalımm bee :) 80 yaşına da gelirsek, diş dökülmesini önleyici kürler fln paylaşırız..
Sporla desteklenirse neden olmasın ?daha dün gibi aklımda sen düğün için kıyafete sığmıştın 44 bedenmiydi sevinmiştikKızlar düğüne 3.5 hafta ver ve bu süre içinde benim epey erimem lazım malum büyük gelin olarak fit dolaşmam lazım bu günde aynı kilom almamışım pazartesinden sonra 77 76 olur muyum sizce ayın 18 ine kadar
Yok canım hamilelik durumu ayrı madde oluyor galiba ..dönebiliyorsun hesaplayıp ..ay hadi bakalım isteyenlere bebekYelizim ya simdi diyelim ki mezun oldum ins. Sonra mesela 1 2 yil sonra hamilelik gilan oldu ee tabi en az 10 12 kilo alirim. Geri donmek istedim. Mezun oldugum kilodan fazla kiloyla geri donebilir miyim? Yoksa mezun oldugum kiloya mi inip donmem lazim?
Yemekhanede yedim bugün izgara hindi sorun olmadi bugun de :))Tam buğday ekmeğine marulu peynirli sandviç pratik olur ..öğretmenler yemek yiyordur ya okul tam günse..ya da peynir domates al küçük kutulara..zeytinyağlı yemekte olabilir ..1 ayranla mesela ..olmaz mı?diyet yapan biri hep bulundurmalı işte birşeyler![]()
Bizim grup basta da ben isvec diyetinden pek haz etmiyoruz canim ya sağlıksız geliyor aslındagünaydın kızlar bugün itibariyle isveç diyetine başladım biraz motiveye ihtiyacım var 6 yada 13 gün yapacağım inşAllah
Kefir ben de mutlaka eksi getiriyor deneyin derim hatta yarin ben de alayim :))Ben de katiliyorum. 5 55olmakistiyorum isvec pek bizim damak tadina da uygun değil sanki. Salam filan hatırlıyorum öğünlerde. Onun yerine şu arkadaslarin bahsettiği sassy sular gibi metebolizma hizlandiricilara basvur. Kefir/ activa gibi seyler tüket.
Kabak spagettiyi nasil yapiyorsunuz kabak aldim normal yemek mi yapsam spagetti mi bilemedimDünkü menüm:
Sabah= tam buğday ekmeği, keçi peyniri, 5 zeytin, domates, salatalik
Ara=bir armut bir bardak çay
Öğle = chiali seftalili pudding
Ara= turk kahvesi 5/6 fistik
Akşam = kabak spagetti + peynir
Gece= bir erik
Amaaaaan@zukkum kizz ipim geldiii. Koridorda atliyim dedim anammm nasil acidi mimelerr sütyen yok daha uff pis acidizorlandim biraz
Pintilikten degil aslinda bence o ben de sevmem evime baskasinin o kadar elinin degmesini kendim yaparim yavas yavasBen sukur cok iyi kazaniyorum isten. Esime dedim birkac kere hic degilse haftada bir biri gelip temizlesin biraz evi diye. Is guc hele simdi kres cocuk derken zor olacak. Ama esimin cevabi ne para vercez ya baskasina hele ki yabanci birini istemem evimde. Ben supurur silerim sen de banyoyu temizle tozu al 1 saatte biter evin isi dediben de israr etmem artik ne diyim. Esim bu konuda boraz pinti mi ne
![]()
Aynen burasi olmasa ben coktan birakirdim diyeti rakip nettin sen bakalm bu hafta kazanacaksin gibiIzin alinca da devam edebilir misin canim. Benim icin burasi olmadan zor. Bence onu dusunerek karar ver.
Katlanmasinlar hemen ya bu hafta cok veremedim ben duzen degisimindenBen de temizlik yapayim biraz. Son 1 bucuk saat kizimi erken alcam bu hafta evde son haftam uzun sure kalmasin kuzucuk. Ayy bu sabah eksileri gordumm ins cumaya kalsin hepsi hatta kallansinlar bolca eksi olsunlar![]()
Sporu her gun 45 dk veya haftada 4 gun 1 saat gibi yaparsan daha iyi olur yani arttir sporu biraz canimCanım yazın için çok teşekkür ederim iyi geldi okumak yapacaklarımı belirledim
1)Her gün tartılmamak
2)Mutlaka akşamları salata ve protein yemek
3)Ara öğünleri hafif geçirmek
4)Eve sağlıksız şeyler almamak
5)Haftada en az 4 gün 45 dk spor yapmak ve ASLAA PES ETMEMEK
Ben begendımDünkü menüm:
Sabah= tam buğday ekmeği, keçi peyniri, 5 zeytin, domates, salatalik
Ara=bir armut bir bardak çay
Öğle = chiali seftalili pudding
Ara= turk kahvesi 5/6 fistik
Akşam = kabak spagetti + peynir
Gece= bir erik
Anaaaa bende gıttı gıdecek sanıyordumhala 10 var kaptan hiç veremedim daha
O terzı ısı bılıyor ama hakkını yemetatlım kahve mideni yaktıysa bence sen o diyeti bırak. bir de sabah içtiğin kahve ne idi? ben şimdi her sabah kahve içtiğim için, ben de problem olmadı.. gerçi ben sabah kahvelerimi hep yağlı içiyorum ve genelde filtre kahve içiyorum..
bir de işin aslı şu; benim metabolik balans gibi, günde 3 öğün beslenme, hatta isveç biraz daha abartıp 2 öğün beslendiriyor. ve karbonhidrat alımını kısıyor. farkettiysen her öğün protein mutlaka var.. bunu kendi elindeki imkanlarla da yapabilirsin. isveçle verilen kilo alınıyor anacım.. arkasından sıkı takip etmezsen alıyorsun. ben aldım yani.. 11 günde 5 kilo verdim, nerdeyse aldım çoğunu..
şimdi sana tavsiyem şu; sabahları hafif kahvaltı( ama kahve içebiliyorsan kahve iç benim gibi) ara yok, öğlen salata yanına protein ( bu yemek hazırlamaya üşeneceğin bir durumsa, acil durumda, bir havuç, 1 haşlanmış yumurta da olur, hatta yumurta 2 bile olur), sonra akşam yemeği, o da aynı salata yanına protein.
mantık basit, ama çeşitlendirmek lazım. ben mesela metabolik yaparken bazen hazırlamaya üşenirdim, yaprak marulun içine havuç ve hindi füme sarar yerdim, diyete göre gramlarım da doğruydu. beslenmekse beslenmek işte sana..
bir de bernadan öğrendiğim şey ise, anlık kayıplara takılmamak lazım.. genel olarak hayatına beslenme düzeni getirmek lazım.. sporunu düzene oturttuysan ve 10 kilon varsa yeme düzenini gözden geçirmelisin.. öncelikle mevcut düzenini değiştirmeden çıkarabileceğin sağlıksız şeyler varsa ilk hafta onları çıkar. (tutup da ekmeği çıkarma tabi azalt), kilo değişimi takip et, sonra seni nasıl hissettiriyor onu takip et.. yetmedi mi, ara öğünlerden birini kaldır. vs vs..
sen başla, ben sana da yardımcı olurum..
iş yerindeki arkadaşım 6 hafta olmadan 7 kilo verdi sayemde ve sporu haftada 1 gün fln yapıyor.. ben onun kadar veremiyorum ama olsun.. terzi kendi söküğünü dikemiyor işte :)
Günde 5 mesaj yaz gıtmeAy geliyorum dedim yine gelemedim bebeklerimn'olcak benim bu halim bilmiyorum..
Son günlerde hem halsizlik hem yorgunluk hem vakitsizlik hem kendine ayıracak bir dakika bulamamazlık ve daha bircok sebepten foruma giremedim kızlar, kusuruma bakmayın.beynim iki hafta izin al obezz diyor, gönlüm hayır alma diyor fakat foruma giremeyip mesaj atmayınca sorumluluğumu yerine getirmemiş gibi huzursuz hissediyorum kendimine yapacağımı bilmiyorum, hadi siz karar verin ne yapayım??
Kız nasıl oldu yelızımListeye 3.cuma dönebiliyorsun galiba ..ama genelde kilo alıp uzun süre dönülmüyor ..sen bilirsin tabi ..2 haftaysa idare ederiz gibi ..Cuma'ları bildirim yaparsın ..burası vicdan gibi birazdaama en son karar senindir tabi ..
Yok canım donersınYelizim ya simdi diyelim ki mezun oldum ins. Sonra mesela 1 2 yil sonra hamilelik gilan oldu ee tabi en az 10 12 kilo alirim. Geri donmek istedim. Mezun oldugum kilodan fazla kiloyla geri donebilir miyim? Yoksa mezun oldugum kiloya mi inip donmem lazim?
Bırıktırme canım ywtısılmıyor yoksaAyy okuldan geldim bi kahve yaptim uzattim ayaklarimi girdim siteye ama mesajlari okurken kahvem bitti mesajlar bitmedi ceneye bak yav![]()
detoks yap bir hafta 1 hafta bittikten sonra akşamları sadece salata ve yoğurt ye sabah kahvaltıyı geç yap öğlende yememiş olursun sebzeleri tost makinasında pişir üstüne sarımsaklı yoğurt felan dök hindi ye aklıma gelen bunlarKızlar düğüne 3.5 hafta ver ve bu süre içinde benim epey erimem lazım malum büyük gelin olarak fit dolaşmam lazım bu günde aynı kilom almamışım pazartesinden sonra 77 76 olur muyum sizce ayın 18 ine kadar
Biraz yavaşım galibaAnaaaa bende gıttı gıdecek sanıyordum
Ilk terlık sanamı gelıyor yoksa