• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Listeye 3.cuma dönebiliyorsun galiba ..ama genelde kilo alıp uzun süre dönülmüyor ..sen bilirsin tabi ..2 haftaysa idare ederiz gibi ..Cuma'ları bildirim yaparsın ..burası vicdan gibi birazda :KK48: ama en son karar senindir tabi ..
Evet yaa vicdan gibi burası :KK43: hep sizin beni beklediginizi ve kilomu takip ettiginizi bilinc altıma yerlestirmişim, gelemeyince rahatsız oluyorum.diyetisyene karşı bu kadar sorumluluk hissetmiyorum yalnız, çok enteresan:KK70:iyi ki diyetisyenim burayı okumuyor

Neyse o zaman ben iki hafta free takılıyorum kızlar, sizi bırakmayı istemiyorum çünkü. Canim Pembe_patikli Pembe_patikli cim sen beni dürtmeye devam et, hatta taciz atışlarını da unutma

Canım yazın için çok teşekkür ederim iyi geldi okumak yapacaklarımı belirledim
1)Her gün tartılmamak
2)Mutlaka akşamları salata ve protein yemek
3)Ara öğünleri hafif geçirmek
4)Eve sağlıksız şeyler almamak
5)Haftada en az 4 gün 45 dk spor yapmak ve ASLAA PES ETMEMEK

hatta ara öğünlerden uzaklaşmaya çalış zamanla.. ana öğünlerinde sağlam ve güzel ye.. bak çok daha rahat edeceksin.. :) ara öğünleri tutturmak zor olabiliyor çoğu zaman, yanında sağlıklı yiyecek de yoksa cayabiliyorsun.. onun için sağlıklı ara öğünün varsa yap, yoksa yapma :)

Onu da denemek gerek aslında.hayat boyu kk da mı yazıcaz biz allasen :))

yazalımm bee :) 80 yaşına da gelirsek, diş dökülmesini önleyici kürler fln paylaşırız..

hatta ara öğünlerden uzaklaşmaya çalış zamanla.. ana öğünlerinde sağlam ve güzel ye.. bak çok daha rahat edeceksin.. :) ara öğünleri tutturmak zor olabiliyor çoğu zaman, yanında sağlıklı yiyecek de yoksa cayabiliyorsun.. onun için sağlıklı ara öğünün varsa yap, yoksa yapma :)

yazalımm bee :) 80 yaşına da gelirsek, diş dökülmesini önleyici kürler fln paylaşırız..
Sen daha çok yazacaksın minik kuşum..

Burası bitince gebelik bölümünde yazarsın, orada ocak annelerinden tut da aralık annelerine kadar bir sürü anne adayları var :)) çok faydalı şeyler oğreniyorsun bak, tavsiye ederim

Orası bitince tekrar buraya gelirsin, belki biz yine burada bile olabiliriz bak :( bir beş sene buradasın sen yine yani

obezzto obezzto anlaştık o zaman ..biz düşünme gücüyle sana elektronları göndeririz :KK70:sağdan soldan ..hatırlarsın ..belli mi olur belki ilerde eklem ağrıları diş dökülmeleri ie ilgili yazarız :KK70:
Sen yine dikkat et biliyorsun her kiloda alınteri var emek var biz buralardayız nasipse daha :confused:

Kızlar düğüne 3.5 hafta ver ve bu süre içinde benim epey erimem lazım malum büyük gelin olarak fit dolaşmam lazım bu günde aynı kilom almamışım pazartesinden sonra 77 76 olur muyum sizce ayın 18 ine kadar
Sporla desteklenirse neden olmasın ?daha dün gibi aklımda sen düğün için kıyafete sığmıştın 44 bedenmiydi sevinmiştik :KK48:oldu diye ..
İnsanları takma kilo alırsın eskisi iyiydi derler ..sen kaç kiloda mutluysan onda kal bence ..birde insülin direnci olup güzel kilo verdin aslında ..biraz düzensizlikler oldu ..sonra sağlıklı menüler oldu böyle devam et bakalım ..bir gözükürsün doktora da iyi olur kontrol ..

Yelizim ya simdi diyelim ki mezun oldum ins. Sonra mesela 1 2 yil sonra hamilelik gilan oldu ee tabi en az 10 12 kilo alirim. Geri donmek istedim. Mezun oldugum kilodan fazla kiloyla geri donebilir miyim? Yoksa mezun oldugum kiloya mi inip donmem lazim?
Yok canım hamilelik durumu ayrı madde oluyor galiba ..dönebiliyorsun hesaplayıp ..ay hadi bakalım isteyenlere bebek :emir_bebek:inşallah tabi zayıfladıktan sonra :KK48::KK48:

Tam buğday ekmeğine marulu peynirli sandviç pratik olur ..öğretmenler yemek yiyordur ya okul tam günse..ya da peynir domates al küçük kutulara..zeytinyağlı yemekte olabilir ..1 ayranla mesela ..olmaz mı?diyet yapan biri hep bulundurmalı işte birşeyler :KK48:
Yemekhanede yedim bugün izgara hindi sorun olmadi bugun de :))

günaydın kızlar bugün itibariyle isveç diyetine başladım biraz motiveye ihtiyacım var 6 yada 13 gün yapacağım inşAllah
Bizim grup basta da ben isvec diyetinden pek haz etmiyoruz canim ya sağlıksız geliyor aslında

Ben de katiliyorum. 5 55olmakistiyorum isvec pek bizim damak tadina da uygun değil sanki. Salam filan hatırlıyorum öğünlerde. Onun yerine şu arkadaslarin bahsettiği sassy sular gibi metebolizma hizlandiricilara basvur. Kefir/ activa gibi seyler tüket.
Kefir ben de mutlaka eksi getiriyor deneyin derim hatta yarin ben de alayim :))
Dünkü menüm:
Sabah= tam buğday ekmeği, keçi peyniri, 5 zeytin, domates, salatalik
Ara=bir armut bir bardak çay
Öğle = chiali seftalili pudding
Ara= turk kahvesi 5/6 fistik
Akşam = kabak spagetti + peynir
Gece= bir erik
Kabak spagettiyi nasil yapiyorsunuz kabak aldim normal yemek mi yapsam spagetti mi bilemedim
@zukkum kizz ipim geldiii. Koridorda atliyim dedim anammm nasil acidi mimelerr sütyen yok daha uff pis acidi :KK70::KK70::KK70: zorlandim biraz
Amaaaaan:D sutyensiz asla spor yapma sarkma yasarsin canim dikkat et cok :)

Ben sukur cok iyi kazaniyorum isten. Esime dedim birkac kere hic degilse haftada bir biri gelip temizlesin biraz evi diye. Is guc hele simdi kres cocuk derken zor olacak. Ama esimin cevabi ne para vercez ya baskasina hele ki yabanci birini istemem evimde. Ben supurur silerim sen de banyoyu temizle tozu al 1 saatte biter evin isi dedi :KK66: ben de israr etmem artik ne diyim. Esim bu konuda boraz pinti mi ne :p
Pintilikten degil aslinda bence o ben de sevmem evime baskasinin o kadar elinin degmesini kendim yaparim yavas yavas :p

Izin alinca da devam edebilir misin canim. Benim icin burasi olmadan zor. Bence onu dusunerek karar ver.
Aynen burasi olmasa ben coktan birakirdim diyeti rakip nettin sen bakalm bu hafta kazanacaksin gibi :p

Ben de temizlik yapayim biraz. Son 1 bucuk saat kizimi erken alcam bu hafta evde son haftam uzun sure kalmasin kuzucuk. Ayy bu sabah eksileri gordumm ins cumaya kalsin hepsi hatta kallansinlar bolca eksi olsunlar :KK66:
Katlanmasinlar hemen ya bu hafta cok veremedim ben duzen degisiminden :(

Canım yazın için çok teşekkür ederim iyi geldi okumak yapacaklarımı belirledim
1)Her gün tartılmamak
2)Mutlaka akşamları salata ve protein yemek
3)Ara öğünleri hafif geçirmek
4)Eve sağlıksız şeyler almamak
5)Haftada en az 4 gün 45 dk spor yapmak ve ASLAA PES ETMEMEK
Sporu her gun 45 dk veya haftada 4 gun 1 saat gibi yaparsan daha iyi olur yani arttir sporu biraz canim

tatlım kahve mideni yaktıysa bence sen o diyeti bırak. bir de sabah içtiğin kahve ne idi? ben şimdi her sabah kahve içtiğim için, ben de problem olmadı.. gerçi ben sabah kahvelerimi hep yağlı içiyorum ve genelde filtre kahve içiyorum..

bir de işin aslı şu; benim metabolik balans gibi, günde 3 öğün beslenme, hatta isveç biraz daha abartıp 2 öğün beslendiriyor. ve karbonhidrat alımını kısıyor. farkettiysen her öğün protein mutlaka var.. bunu kendi elindeki imkanlarla da yapabilirsin. isveçle verilen kilo alınıyor anacım.. arkasından sıkı takip etmezsen alıyorsun. ben aldım yani.. 11 günde 5 kilo verdim, nerdeyse aldım çoğunu..

şimdi sana tavsiyem şu; sabahları hafif kahvaltı( ama kahve içebiliyorsan kahve iç benim gibi) ara yok, öğlen salata yanına protein ( bu yemek hazırlamaya üşeneceğin bir durumsa, acil durumda, bir havuç, 1 haşlanmış yumurta da olur, hatta yumurta 2 bile olur), sonra akşam yemeği, o da aynı salata yanına protein.

mantık basit, ama çeşitlendirmek lazım. ben mesela metabolik yaparken bazen hazırlamaya üşenirdim, yaprak marulun içine havuç ve hindi füme sarar yerdim, diyete göre gramlarım da doğruydu. beslenmekse beslenmek işte sana..

bir de bernadan öğrendiğim şey ise, anlık kayıplara takılmamak lazım.. genel olarak hayatına beslenme düzeni getirmek lazım.. sporunu düzene oturttuysan ve 10 kilon varsa yeme düzenini gözden geçirmelisin.. öncelikle mevcut düzenini değiştirmeden çıkarabileceğin sağlıksız şeyler varsa ilk hafta onları çıkar. (tutup da ekmeği çıkarma tabi azalt), kilo değişimi takip et, sonra seni nasıl hissettiriyor onu takip et.. yetmedi mi, ara öğünlerden birini kaldır. vs vs..

sen başla, ben sana da yardımcı olurum..

iş yerindeki arkadaşım 6 hafta olmadan 7 kilo verdi sayemde ve sporu haftada 1 gün fln yapıyor.. ben onun kadar veremiyorum ama olsun.. terzi kendi söküğünü dikemiyor işte :)
O terzı ısı bılıyor ama hakkını yeme

Ay geliyorum dedim yine gelemedim bebeklerim :KK43: n'olcak benim bu halim bilmiyorum..

Son günlerde hem halsizlik hem yorgunluk hem vakitsizlik hem kendine ayıracak bir dakika bulamamazlık ve daha bircok sebepten foruma giremedim kızlar, kusuruma bakmayın.beynim iki hafta izin al obezz diyor, gönlüm hayır alma diyor fakat foruma giremeyip mesaj atmayınca sorumluluğumu yerine getirmemiş gibi huzursuz hissediyorum kendimi :KK43: ne yapacağımı bilmiyorum, hadi siz karar verin ne yapayım??
Günde 5 mesaj yaz gıtme
Bır ayağın burda olsun hep

Listeye 3.cuma dönebiliyorsun galiba ..ama genelde kilo alıp uzun süre dönülmüyor ..sen bilirsin tabi ..2 haftaysa idare ederiz gibi ..Cuma'ları bildirim yaparsın ..burası vicdan gibi birazda :KK48: ama en son karar senindir tabi ..
Kız nasıl oldu yelızım

Yelizim ya simdi diyelim ki mezun oldum ins. Sonra mesela 1 2 yil sonra hamilelik gilan oldu ee tabi en az 10 12 kilo alirim. Geri donmek istedim. Mezun oldugum kilodan fazla kiloyla geri donebilir miyim? Yoksa mezun oldugum kiloya mi inip donmem lazim?
Yok canım donersın

Kızlar düğüne 3.5 hafta ver ve bu süre içinde benim epey erimem lazım malum büyük gelin olarak fit dolaşmam lazım bu günde aynı kilom almamışım pazartesinden sonra 77 76 olur muyum sizce ayın 18 ine kadar
detoks yap bir hafta 1 hafta bittikten sonra akşamları sadece salata ve yoğurt ye sabah kahvaltıyı geç yap öğlende yememiş olursun sebzeleri tost makinasında pişir üstüne sarımsaklı yoğurt felan dök hindi ye aklıma gelen bunlar

Back
X