• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sporun cok iyi Hilalcim. Su 30 dk eliptigi hergun gorelim luttfen canim. Yaparsin sen kiz 30 dk neki gunde
Bu hafta hep yaptım 1 gün hariç canım ama sonuç aynı pazartesi ile yine net 80 olamadı bar 200 gr daha gitse bugün

herkese günaydın. akşam yediğim naneler sabah tartıda beni tırmaladı oysaki patates de olsa bir salataydı ama olmadı
sabah
meyveli yoğurtlu yulaf lapası
ara çiğ fındık 6 adet
öğlen
3 yk et sote+3yk barbunya
ara
8 adet kuru üzüm
akşam
4yk patates salatası peynir bir dal 4 adet zeytin
su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş
Bak simdi yerlerini degistirsek etin yanina da salata yada yesillik koysaydik mis gibi menu olacakmis.

Bu hafta hep yaptım 1 gün hariç canım ama sonuç aynı pazartesi ile yine net 80 olamadı bar 200 gr daha gitse bugün
Gidicek sabir canim. Demek ki su anda direndigi kilolar uzun sure senlenmis kolay vazgecemiyor simdi senden. Ustelik bu kilolara bir kac ayda mi geldin de simdi kisacik surede gitmesini istemiyorsun. Ustelik almak kolay vermek zorken. Moralini bozma senin inadin kilonun inadini yensin. Stres yaptikca daha cok gitmiyecek haberin olsun. Demoralize olma.

Kizlar bir konuda yardiminiza ihtiyacim var bilgisi olan yardimci olabilir mi?

Simdi ben tasindigim icin netimi nakil ettirdim gelip sabit telefon hattini bagladilar 7-8 gun once fakat internetim gelmedi gun asiri ttneti arayip soruyorum yok sikayet kaydi olusturuldu yok soyle yok boyle,her zaman bu tarz sikintilar yasiyorum napayim,kapattirsam 300 lira para vermem lazimmis sikayet edebilecegim bir merci yok mu ya:(

Benım sorunum baslayabılmek canım
Başlarsam gerısı gıdıyorda....
başlarız Beril im.

Selam kizlar dun hece hastanedeydik elifcik idrar yolu enfeksiyonu olmis salak doktor bi ton korkuttu dedim tetkigi tekrarlayin bu ne bole dedim megersem kan alinirken sıkıntı olmus bi ton seyle ugrastim ozel hastanelerden nefret ediyorum keske kendi hastaneme getirseydim diye pisman oldjm ole kosusturduk iste

Menum
Sabah 08.30
2 ince dilim.kepege peynirli tost
5 zeytin

Ara 10.30
1 turk kahvesi

Ogle 12.00
Yarim.kase sebze corba
100 gr tavuk doner
1 ayran

Ara 15.00
1 elma

Aksam 18.30
3 kucuk firinda baget
Firinda sogan
Salata

2.5 litre su
30 dk yuruyus
çok geçmiş olsun canım Kıyamam ben ona.

En yakın benım bana gel sen
Yok ya çok sınır bır durum dün 20 dak kaldı
Bugun yarım saat kalacak
Ama kıca gün gudıyor 3 haftada alısacakmıs mışta mış
Tursu ve fasulye bıttı
Bugun patlıcan maçı ve menemen savaşı var bızde
20 dk çok az değilmi ya böyle nasıl alışacak düşününce güzel de uzun zaman sürmesi kötü olmuş.

Kolay gelsin son demle ri galiba kışlıkların.

Simdi ben tasindigim icin netimi nakil ettirdim gelip sabit telefon hattini bagladilar 7-8 gun once fakat internetim gelmedi gun asiri ttneti arayip soruyorum yok sikayet kaydi olusturuldu yok soyle yok boyle,her zaman bu tarz sikintilar yasiyorum napayim,kapattirsam 300 lira para vermem lazimmis sikayet edebilecegim bir merci yok mu ya:KK43:
Odedigin hizmeti saglamadiklari icin 300 lirayi odemek zorunda degilsin canim. Tuketici haklarina sikayet edebilirsin. Bir de tekrar arayip basin yoluyla duyurup sikayette bulacaginla ilgili sert bir konusma yaparsan ttnet ozellestigi icin dikkate aliyorlar basinda sikayet icin gecmekten korkuyorlar. Bizim bolgeye fiber hat cekerken buna benzer bir sorunla karsilastik bina olarak. Ust komsum sagolsun bu sekilde cozdu.

Simdi ben tasindigim icin netimi nakil ettirdim gelip sabit telefon hattini bagladilar 7-8 gun once fakat internetim gelmedi gun asiri ttneti arayip soruyorum yok sikayet kaydi olusturuldu yok soyle yok boyle,her zaman bu tarz sikintilar yasiyorum napayim,kapattirsam 300 lira para vermem lazimmis sikayet edebilecegim bir merci yok mu ya:KK43:
Sürekli kayıt açtır bence sözleşme olduğu icin boşuna o parayi verme bir daha.

Gunaydin kizlar,aksam icin yemegimi hazirladim,kahvaltimi yaptim simdi hazirlanip okula gitme vakti,benim kargo gelmis subedeymis dagitima cikacakmis,ne olur ne olmaz diye esime git al dedim:)
hadi gözün aydın güzel güzel eksiler gelsin o tartıyla beraber.

hep aynı şey canım biz de 1 senedir baglatamadik alt yapı yok bilmem ne dediler gelip yapacağız dediler kaç kere aradık sonuç alamadık malesef

Kolay gelsin beril cim. Bak yardima ihtiyacim varsa soyle fiziksel olamasa da duygusal anlamda yanindayiz tatlim.:KK36:
Bunca zorluğu nasıl yendıgımı yenmeye çalıştığımı sanıyordun güzellık
Arkamda sen nalan elıf sevıl
Yanımda Berna Derya yelız lınn Burcu
Öbür yanımda hılal ve dıgerlerı diye başlarsam okuyan korkar

Iyiyim canim. Boyle yattigim yerde surekli sizlere laf atip duruyorum iste. :KK31:Benim de sporum bu sekil de. Eveet elif lerimiz var bizim cok sukur. :KK200::anne:
Sen nasilsin canim???
Koş berıl koş modundayım
Kaçan müsterışerı tavlamaya calısıyom

Tam bılemıyom ama tüketıcı hakları olmazmı

başlarız Beril im.

çok geçmiş olsun canım Kıyamam ben ona.

20 dk çok az değilmi ya böyle nasıl alışacak düşününce güzel de uzun zaman sürmesi kötü olmuş.

Kolay gelsin son demle ri galiba kışlıkların.
Ya sana ulasamıyom ben
Nıye gıttın
Sana ıp cephanelıgımı gosterecektım

Odedigin hizmeti saglamadiklari icin 300 lirayi odemek zorunda degilsin canim. Tuketici haklarina sikayet edebilirsin. Bir de tekrar arayip basin yoluyla duyurup sikayette bulacaginla ilgili sert bir konusma yaparsan ttnet ozellestigi icin dikkate aliyorlar basinda sikayet icin gecmekten korkuyorlar. Bizim bolgeye fiber hat cekerken buna benzer bir sorunla karsilastik bina olarak. Ust komsum sagolsun bu sekilde cozdu.
Canim tahayyut verdigim icin 300 liralik fark vermem lazim:( ozellestigini bilmiyordum aradigimda korkutayim o zaman,tuketici haklarina sikayet ederim diye tehdit ettim ama bizlik bir sorun yok sistemsel deyip gecistirdiler:(

Back
X