- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sebzeli ciger yaptim canim. Sadece ciger degildi. Ama yine de 2 kofteden fazla oldugu kesin.çok güzel canım afiyet olsun da et 2 köfte kadar olacak diye biliyorum acaba 1 tabak fazla mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebzeli ciger yaptim canim. Sadece ciger degildi. Ama yine de 2 kofteden fazla oldugu kesin.çok güzel canım afiyet olsun da et 2 köfte kadar olacak diye biliyorum acaba 1 tabak fazla mi
afiyet olsun canım menün güzelBugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt
Ara 1 fincan yeşil cay
Öğle 1/2 kase mercimek çorbası 3 köfte domates biber 1 yk kabak patlıcan kizartma
Ara 1 fincan sütlü az sekerli kahve
Aksam 1 tane ızgara tavuk pirzola salata 1 köfte 1 yk puding yoğurt
Su 3 lt
Spor 6700 adım yürüme
umarım artı çıkmazsın canım afiyet olsunSabah
2 kasik kavurma
1 ince dilim kek
2 dilim ekmek
2 catal kirmizi biber kizartmasi
Sekersiz cay
Ara 1 bardak tarcinli sut
Aksam
1 tabak guvec
2 dilim ekmek
Domates biber
2 turk kahvesi
Su 1 lt daha icerim
Spor yok![]()
vayy ve sporuna ve menüne şapka çıkarıyorum tebriklerMenum
Sabah:
2 yumurtadan 1 tk zeytinyagi ile lorlu maydanozlu omlet
3 zeytin
4 ceri domates
1 salatalik
Öğlen:
Bir kase tarhana corbasi
1 dilim cavdar ekmegi
4 yk yoğurt
Ara:6 cig findik
Aksam:
Tan balikli salata büyük bi kap, yag koymadim
Su: 2,5 litre
Spor: 110 ip atlama
40 dk leslie
15 dk bölgesel calisma kalca bacak
Baya bi de yürüdüm bugün ama yürüyüş olarak degil
afiyet olsun canım ben de tartıldım dayanamayıp akşam geçen haftaki ac karnına olandan 200gram eksi çıktı..bu arada dikkatimi çekti de sen hemen hemen her gün tavuk köftesi mi yiyorsun bana mi öyle geldi zayıflamaya bir etkisi mi var acaba diye merak ettimMerhaba kızlar
Menü:
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
1 muz
Ara:
10 badem
Öğle:
4 tavuk köfte
Salata
Ayran
Akşam:
1 kase lor peynirli salata
Ayran
Su: 3l
Spor: 6 km yürüyüş
Bu akşam dayanamadım tartıldım :)
Pazartesi sabit olmama ve bu hafta çok spor yapamama rağmen iyi bir kilo gördüm. Yarın sabah bakalım ne olacak![]()
afiyet olsun canım menü güzelSabah 11
2 çatal kabak haşlama
Öğlen
Yarım simit belki 2 parmak fazladır
Aksam 19.10
1 kepçe çorba
1 kepçe patatesli etli yemek ama 1 patates yoktur tabakta etlerini yedim
2 kaşık pilavı kaşe yoğurt
1.5 dan beri yürüyüş yapıyorum kıyafet alma kafa dağıtmak bahanesi ile
Rakip hafta basi yedigi naneleri telafi ediyor :))Himm rakip sIkI. Yarininmerakla bekliyorum.
Olabilir ya baya iyi geliyor o detoks yani icimin temizlendigini hissediyorum tartida farkediyor bayaben de cumartesi pazar mi yapsam diyorum
geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir eşin..eşim böbrek taşı ameliyatı oldu canım
Kırmızı et ve balık sevmediğim için aslında daha çok tavuk eti tüketmeye çalışıyorum protein niyetine. Özel bir etkisi olduğu için değil yani :)umarım artı çıkmazsın canım afiyet olsun
vayy ve sporuna ve menüne şapka çıkarıyorum tebrikler
afiyet olsun canım ben de tartıldım dayanamayıp akşam geçen haftaki ac karnına olandan 200gram eksi çıktı..bu arada dikkatimi çekti de sen hemen hemen her gün tavuk köftesi mi yiyorsun bana mi öyle geldi zayıflamaya bir etkisi mi var acaba diye merak ettim
afiyet olsun canım menü güzel
Harikasin canim tebrikler. Menun de sporun da cok guzel.Menum
Sabah:
2 yumurtadan 1 tk zeytinyagi ile lorlu maydanozlu omlet
3 zeytin
4 ceri domates
1 salatalik
Öğlen:
Bir kase tarhana corbasi
1 dilim cavdar ekmegi
4 yk yoğurt
Ara:6 cig findik
Aksam:
Tan balikli salata büyük bi kap, yag koymadim
Su: 2,5 litre
Spor: 110 ip atlama
40 dk leslie
15 dk bölgesel calisma kalca bacak
Baya bi de yürüdüm bugün ama yürüyüş olarak degil
Afiyet olsun canim. Menu guzel spor guzel hele o tartiyla haber cok guzel.Merhaba kızlar
Menü:
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
1 muz
Ara:
10 badem
Öğle:
4 tavuk köfte
Salata
Ayran
Akşam:
1 kase lor peynirli salata
Ayran
Su: 3l
Spor: 6 km yürüyüş
Bu akşam dayanamadım tartıldım :)
Pazartesi sabit olmama ve bu hafta çok spor yapamama rağmen iyi bir kilo gördüm. Yarın sabah bakalım ne olacak![]()
Simit yanina domates salatalik ya da disardaysan en kotu ihtimalle ayran lazim aksam da patates pilav kh kh olmus salata olmadigi icin ozellikle kotu canim. Afiyet olsun.Sabah 11
2 çatal kabak haşlama
Öğlen
Yarım simit belki 2 parmak fazladır
Aksam 19.10
1 kepçe çorba
1 kepçe patatesli etli yemek ama 1 patates yoktur tabakta etlerini yedim
2 kaşık pilavı kaşe yoğurt
1.5 dan beri yürüyüş yapıyorum kıyafet alma kafa dağıtmak bahanesi ile
Afiyet olsun canim.Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt
Ara 1 fincan yeşil cay
Öğle 1/2 kase mercimek çorbası 3 köfte domates biber 1 yk kabak patlıcan kizartma
Ara 1 fincan sütlü az sekerli kahve
Aksam 1 tane ızgara tavuk pirzola salata 1 köfte 1 yk puding yoğurt
Su 3 lt
Spor 6700 adım yürüme
Bekliyoruz dört gözle ..Yarın tartılıp baslıyom kı zaten
Sız zatıflarken ben bakacakmıyım pışıkkkk yok öyle yagma
Hem 3-5 yada 8-9 hatta 10-11 alsamda verırım gıbı galıba sanırsam -pişkin smile-
Oyle dusunmeyin zeynep cim. Tasindiniz bir ev dolusu esya yer degistirdi yoruldunuz boyle ufak tefek aksiliklerin ust uste gelmesi cok normal. Iyi dusunun iyi olsun oyle diyerek cagirmayin ustunuze sanssizliklari olur deyin gecin.Kizlar yemekten sonra esim kahve istedi yaparken cezve oldugu gibi haliya dustu,sil sil gecmedi,kaldirdik haliyi yikamaya verwlim dedi esim,haliyida yeni almistik ya uzerimde bu aralar sansizlik var![]()
Ilahı kuzum olur öyle seyler bılenler pasaklılıgımı bılıyor
Benım halıları bahsetmeyım hiç[/QUOTE
Bence de olur oy seyler de.
Of beril turkiye sana hic yaramamis kendini karalamayi pek sever olmussun. Pasakliymis![]()
Benim halılarda fenaydi@masal3487 halıdaki lekeleri bulaşık makinesi için olan patlayıcılar çıkarıyor canım hic leke kalmıyor benim de geçen yıl çay dökülmüştü ve guaj boya olmuştu hemen çıkardı..direkt lekenin üstüne dök ve sil
Afiyet olsun derya cim. spora suya harika derim menu de guzel ama diyetteyken sakatatlarin tuketilmemesi ya da cok az kontrollu tuketilmesi gerekiyormus canim. Ben de diyetisyenim soylemesiyle ogrendim. Bir arastir istersen guzelim.Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim kinoali ekmek. Domates. Biber bolca. 3 dilim beyaz peynir. 1tk recel.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 taze incir
Oglen: 1 tabak ordek cigeri. 1 tabak salata
Ara: yarim muz
Aksam: yarim tabak ordek cigeri. 1 tabak salata.
Ara: 1 fincan sutlu baharatli tarcinli cay.
Su: 2.5 lt ve 1 lt duksn birasi
Spor: 1 saat popo ve karin calistim