- 6 Ocak 2010
- 183
- 840
- 303
eşim böbrek taşı ameliyatı oldu canım
Canım çok geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim böbrek taşı ameliyatı oldu canım
Amin ablacim.Insallah canim. Sorunun ne bilemiyorum ama tez zaman da cozum bulunur insallah elif cim.
yakındır Nihal hatun sonuçların guzrl çıkacak inşallah sende carsi pazar dolasacaksin.Iyi geceler canim kolay gelsin. Ay ben de yogun gunleri ozledim vakit gecmiyor boyle bana da yogun gunler gelsin. Disari cikmayi yurumeyi kosusturmayi ozledim.
Aynen ben de cok begenmistim. Bir de arkadasim 1000 kalorilik aliyirdu ve bayaa bir yiyecek yiyordu yani.Benim bir arkasim da oyle kilo verdi cok memnun kaldi. Evet pahali ama gunluk icecegi bitki cayina kadar koyuyorlardi. Saat kacta neyi icecek yada yiyecek diye belirtiliyordu. Gorunce cok hosuma gitmisti benim de.
Burda da ayni bisikletle dagitiyorlar. Bir sureligine iyi fikir olabilir canim haklisin.Bir arkadaşım alıyordu ..herşey paketlenmiş kalori hesabına göre geliyordu ..Burda da var hatta çevreye zarar vermesin diye bisikletle dağıtıyorlar ..işe alışma aşamasında olabilir bence damak tadı uyuyorsa ..sonra zaten pratikleşirsin haftasonundan hazırlık yaparsın ..bir bak bakalım durumlara
Insallah yakindir canim. Sonuclarin ciksin hayirlisiyla.Iyi geceler canim kolay gelsin. Ay ben de yogun gunleri ozledim vakit gecmiyor boyle bana da yogun gunler gelsin. Disari cikmayi yurumeyi kosusturmayi ozledim.
Hata yapmak insanlara mahsus bir ozellik canim. Hepimiz hatalar yapiyoruz. Onemli olan o hatalardan ders alip tekrarlamamak. Gecmise vahvah tuhtuh derken gelecegi kacirirsin. Takma kafana. Hergun temiz bir sayfa ac hayatina Ve onceki hatalarindan esinlenerek gun sonu ne kadar temiz kapamisin ona bak. Boyle yaparsak mutlu oluruz boyle yaparsak hatalarimiz azalir. Diger turlu takildigimiz nokta da kalir hata yapmaya devam ederiz. Insan kendi degerini bicer. Kendini degerli hisset ve mutlu ol canim benim.Uyku firar bazen ne çok hata yapıyorum diye düşünüyorum keşke bu hatalardan dönmek kolay olsa
Sagol derya cim. Yalniz evden cikmak istiyorum diye ne kadar icten istemissem elif kacta cikariz anne ona gore kalkicam dedi. Niye ki demeden dank etti e bugun cuma (yani cuma oldugunu biliyordum ama cuma bana tarti gununu ifade ettigi icin) ve benim kontrole gitmem lazim ac gidip tahlil vericem. Biraz sorunlu istemisim galiba evden cikayim derken hastaneyi kastetmemistim ama olsun bu da bir seydir.Insallah yakindir canim. Sonuclarin ciksin hayirlisiyla.
Insallah canim.Amin ablacim.
yakındır Nihal hatun sonuçların guzrl çıkacak inşallah sende carsi pazar dolasacaksin.
Gunaydin canim. _ olsunda onemli olan o. Dedigin gibi biraz daha dikkatli olarak hiz kazandirabilirsin. TebriklerGünaydınnn kızlaaar kilom
Geçen cuma 73.3
Bu cuma 73 sadece -300 gram artık yavaşladı kilo vermem bu hafta daha dikkatli olmalıyım
teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun
Ins ise yarar su dukan amcanin birasi![]()
Spor candir canim ne guzel basladin masallah. Kaslar icin sicak dus ise yariyor veya varsa spor salonunda sauna.
Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt
Ara 1 fincan yeşil cay
Öğle 1/2 kase mercimek çorbası 3 köfte domates biber 1 yk kabak patlıcan kizartma
Ara 1 fincan sütlü az sekerli kahve
Aksam 1 tane ızgara tavuk pirzola salata 1 köfte 1 yk puding yoğurt
Su 3 lt
Spor 6700 adım yürüme
Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim kinoali ekmek. Domates. Biber bolca. 3 dilim beyaz peynir. 1tk recel.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 taze incir
Oglen: 1 tabak ordek cigeri. 1 tabak salata
Ara: yarim muz
Aksam: yarim tabak ordek cigeri. 1 tabak salata.
Ara: 1 fincan sutlu baharatli tarcinli cay.
Su: 2.5 lt ve 1 lt duksn birasi
Spor: 1 saat popo ve karin calistim
inşallah yaptigin hata sandığın kadar kötü sonuçlar doğurmaz. Hatayı hepimiz yapıyoruz bazen büyük bazen küçük önemli olan tekrarlamamak ders çıkarmak. Olana care yok takma kafana canım.Uyku firar bazen ne çok hata yapıyorum diye düşünüyorum keşke bu hatalardan dönmek kolay olsa
eksi olsun bizim olsun bebegimGünaydınnn kızlaaar kilom
Geçen cuma 73.3
Bu cuma 73 sadece -300 gram artık yavaşladı kilo vermem bu hafta daha dikkatli olmalıyım
yatarak eksi olmak abla Tebrikler sana.Simdii gelelim kilo bildirimine.
Guncel kilom 96.8
Gecen hafta 97.5
Fark 700 gr.
% 0.71
Hepinize bol eksiler canlar.
Hayırlı haberle le gel abla.Neyse ben kactim arkadaslar.Doktorum acilden giris yapip ver tahlillerini cabuk ciksin demisti. Hayirlisiyla Verelim bakalim.
Tebrikler canım az değil verdiğin eriyorsun maşallah.kızlar hemen kilo bildirimi yapıp çıkayım okula geç kalıyorum mesajları sonra okuyacağım
geçen cuma 72.6
bugün 72.0
eksi 600 gram
spor yapamayınca yorgunluktan 500 ile 600 arası oynuyor demekki spor yaptigimda bir bir gidiyordu eliptik bisikletim gelse de spora başlasam ve tam gaz ilerlesem