Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sabah ödem oluyor bence bu ve helal sana kuzucuğum ne güzel vermişsinKızlar bu şimdiki kilo digero sabah 6 da hangini tazicaz
1.719
Yüzde eksi 1.400
canım listeden 2 ay önce ayrılamıyorsun ..haftaya inşallah bol eksi görürsün
Buna sen karar ver istersenKızlar bu şimdiki kilo digero sabah 6 da hangini tazicaz
1.719
Yüzde eksi 1.400
Üzülme yapacak tek şey önümüze bakacazbilmiyordum bunu yelizcim. Cok üzüldüm kizlar inanın.. Peki izinli filan da mi olamiyorum? Ben galiba fazla azalttim yediklerimi. Dün ac gezdim desem yeri
Deryacim cok sevindim inan.Gunaydin guzeller
Gecen hafta: 71 kg
Bu hafta : 69.3
Fark: 1.7
Yuzde: 2.39 %
Eriyoruuuuum eriyoruuuum![]()
![]()
Ah berilcim ya nasil uzulmeyeyim. Herkes o kadar gayret ediyor ki cok mahcup hissettim kendimi. Tabi haklisin ileriye bakmak lazim artik.Üzülme yapacak tek şey önümüze bakacaz
Haftayı guzel değerlendır eksı gelır bence
Canım sabah ödem oluyor bence bu ve helal sana kuzucuğum ne güzel vermişsin![]()
Buna sen karar ver istersen
Ben anlamadım nıye böyle
Benim de ayni. Ayy ins popomuz hergun spordan acisiindukan birasının hastasıyım.. kendimi iyi hissediyorum valla.. bağırsaklarım da daha düzenli sanki ama biradan dolayı mı yoksa probiyotiklerden mi bilemiyorum..
menü olmuş olmuş :) illa puding tadıcan :)
yaa var ya ben de dün pilates yaptım, bildiğin popo yanaklarım acıyor yaaa.. nasıl çalışmışsak..
Menu de spor da cok iyi canim. Belki bu haftalik boyledir ins haftaya bol eksiler gelsin.günaydın kızçelerim iyi sabahlar.. dün gece spor yaptıktan sonra yimeksss yemedim.. hata ettim bence ama, saat 8i geçmişti, yesem üzerimde kalır diye korktum..
Tartı iyi şeyler söylemedi bu sabah kızlar.. acaba spordan dolayı kas mı yaptım da şiştim bilemiyorumkilom sabit üzülerek söylüyorum.. hatta başta 200gr fazla çıktı da, anadan üryan olup tekrar çıkınca tartıya sabitledim kiloyu :)
gelelim dün ki menüye;
sabah; 1 fincan kahve, 1 elma
öğlen;1 kase ton balıklı salata, 1 dilim ekmek, 3yk yoğurt
akşam üstü;300ml ayran, 1 avuç çerez ( spor öncesi katık yaptım kendime)
akşam; annemin kurutmak için incecik doğradığı elmalardan 2 dilim yedim..
su:2,5lt(1lt si dukan birası)
spor;sabahtan 25dk tempolu yürüyüş, biraz kol, akşam da 30dk tempolu yürüyüş, 50dk pilates
Canim aksam sporu sonrasi hele ki gec saatte yaptiysan hicnirsey yeme bence. Ben de bazen 8 9 arasi spora gidiyorum. Ve eve donunce saat 9 30 oluyor. O saatten sonra yemiyorum hicbirsey sadece su.öncelikle geçen hafta 2 kilo verdiren yöntem bu hafta -100 gr verdirdi kendimi tebriks ediyorum ancak bu kadar kötü olabilirdi. kilo 56.5dan 56.4 oldu. dün akşam yeni bir yöntem deneyim dedim o yüzden mi kötü oldu acaba akşam 9 da spor yaptım 5 dk kardiyo ile ısındım sonra 15 dk bölgesel çalıştım neydi bu bölgeseller dambıl ile kol çalıştım sonra yine dambıl ile 20 squat + 20 sumo squat ve 80 tane mekik sonra kas yıkımı olmasın efendim protein alayım diye 3 yemek kaşığı yoğurt yedim tartıda neden az gittiğini bulmaya çalışıyorum.
Tebrikler canim guzel kilo vermissin masallah artiyi bile buralara cektin.Acelem var gecmisi sonra okurum kim kac olmus merak ediyorum ama derse yetismem lazim kiloyu yazip kacayim
Gecen hafta:62.6
Bu hafta:61.9
Fark:-700 gr
@DeryaOnDiet rakip ne olduk bu hafta acep yazdiysan da bakamadim ben
Geçmiş olsun canım ..bu uykusuzluk düzen bozukluğu hepimizi etkiliyor ..inşallah haftaya süper olacak örnek şekil a @DeryaOnDiet meselaPembe_patikli dün sorma canim. Evdeki hastalarla ugrastim. Kizim ve eşim şu malum mide-bağırsak rahatsizligi.
Insallah canim. Hatta mumkunse hamilelikte de gormeyeyim
Aylin haftaya inşallah yapacak birşey yok kuzu
Sagol canim gecen haftaki artidan sonra cook mutlu oldum.süper bi sonuç deryacım tebrikler
Sagol rakibimHafta basindaki artiya göre iyi gercekten :)
Vaaaay rakip bu hafta da sen fark attin tebrikler![]()
Masallah canim tebrikler.Kizlar sali gunu kilom 71.4
Bugun: 70.4
Fark:-1
Masallah canim. TebriklerKilo bildirimi
Cuma: 72.2
Güncel: 71.1
Fark: -1.100
Yüzde: 1.53%
Sagol canim ins 68 yakindirAy ne güzel vermişsin canım ya. Tebrikler :)