• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu şimdiki kilo digero sabah 6 da hangini tazicaz

1.719
Yüzde eksi 1.400

Eklentiler

• 20170929_110336-1.webp
    20170929_110336-1.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 32
:KK43::KK42::KK42:bilmiyordum bunu yelizcim. Cok üzüldüm kizlar inanın.. Peki izinli filan da mi olamiyorum? Ben galiba fazla azalttim yediklerimi. Dün ac gezdim desem yeri
Üzülme yapacak tek şey önümüze bakacaz
Haftayı guzel değerlendır eksı gelır bence

dukan birasının hastasıyım.. kendimi iyi hissediyorum valla.. bağırsaklarım da daha düzenli sanki ama biradan dolayı mı yoksa probiyotiklerden mi bilemiyorum..

menü olmuş olmuş :) illa puding tadıcan :)

yaa var ya ben de dün pilates yaptım, bildiğin popo yanaklarım acıyor yaaa.. nasıl çalışmışsak..
Benim de ayni. Ayy ins popomuz hergun spordan acisiin ;)
günaydın kızçelerim iyi sabahlar.. dün gece spor yaptıktan sonra yimeksss yemedim.. hata ettim bence ama, saat 8i geçmişti, yesem üzerimde kalır diye korktum..

Tartı iyi şeyler söylemedi bu sabah kızlar.. acaba spordan dolayı kas mı yaptım da şiştim bilemiyorum :KK43: kilom sabit üzülerek söylüyorum.. hatta başta 200gr fazla çıktı da, anadan üryan olup tekrar çıkınca tartıya sabitledim kiloyu :)

gelelim dün ki menüye;

sabah; 1 fincan kahve, 1 elma
öğlen;1 kase ton balıklı salata, 1 dilim ekmek, 3yk yoğurt
akşam üstü;300ml ayran, 1 avuç çerez ( spor öncesi katık yaptım kendime)
akşam; annemin kurutmak için incecik doğradığı elmalardan 2 dilim yedim..

su:2,5lt(1lt si dukan birası)
spor;sabahtan 25dk tempolu yürüyüş, biraz kol, akşam da 30dk tempolu yürüyüş, 50dk pilates
Menu de spor da cok iyi canim. Belki bu haftalik boyledir ins haftaya bol eksiler gelsin.
öncelikle geçen hafta 2 kilo verdiren yöntem bu hafta -100 gr verdirdi kendimi tebriks ediyorum ancak bu kadar kötü olabilirdi. kilo 56.5dan 56.4 oldu. dün akşam yeni bir yöntem deneyim dedim o yüzden mi kötü oldu acaba akşam 9 da spor yaptım 5 dk kardiyo ile ısındım sonra 15 dk bölgesel çalıştım neydi bu bölgeseller dambıl ile kol çalıştım sonra yine dambıl ile 20 squat + 20 sumo squat ve 80 tane mekik sonra kas yıkımı olmasın efendim protein alayım diye 3 yemek kaşığı yoğurt yedim tartıda neden az gittiğini bulmaya çalışıyorum.
Canim aksam sporu sonrasi hele ki gec saatte yaptiysan hicnirsey yeme bence. Ben de bazen 8 9 arasi spora gidiyorum. Ve eve donunce saat 9 30 oluyor. O saatten sonra yemiyorum hicbirsey sadece su.

Acelem var gecmisi sonra okurum kim kac olmus merak ediyorum ama derse yetismem lazim kiloyu yazip kacayim:KK70:
Gecen hafta:62.6
Bu hafta:61.9
Fark:-700 gr
@DeryaOnDiet rakip ne olduk bu hafta acep yazdiysan da bakamadim ben
Tebrikler canim guzel kilo vermissin masallah artiyi bile buralara cektin.

Pembe_patikli Pembe_patikli dün sorma canim. Evdeki hastalarla ugrastim. Kizim ve eşim şu malum mide-bağırsak rahatsizligi.
Geçmiş olsun canım ..bu uykusuzluk düzen bozukluğu hepimizi etkiliyor ..inşallah haftaya süper olacak örnek şekil a @DeryaOnDiet mesela :KK73::KK9:..maşallah geçen haftayı süper toparladı ..sen de bırakma haftaya iyi olacak inşallah :KK66:

Back
X