• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızçelerim iyi sabahlar.. dün gece spor yaptıktan sonra yimeksss yemedim.. hata ettim bence ama, saat 8i geçmişti, yesem üzerimde kalır diye korktum..

Tartı iyi şeyler söylemedi bu sabah kızlar.. acaba spordan dolayı kas mı yaptım da şiştim bilemiyorum :KK43: kilom sabit üzülerek söylüyorum.. hatta başta 200gr fazla çıktı da, anadan üryan olup tekrar çıkınca tartıya sabitledim kiloyu :)

gelelim dün ki menüye;

sabah; 1 fincan kahve, 1 elma
öğlen;1 kase ton balıklı salata, 1 dilim ekmek, 3yk yoğurt
akşam üstü;300ml ayran, 1 avuç çerez ( spor öncesi katık yaptım kendime)
akşam; annemin kurutmak için incecik doğradığı elmalardan 2 dilim yedim..

su:2,5lt(1lt si dukan birası)
spor;sabahtan 25dk tempolu yürüyüş, biraz kol, akşam da 30dk tempolu yürüyüş, 50dk pilates
hicbir şey yememişsin canım acaba vücut stok mu yapıyor böyle yapınca bence sağlıklı ve dengeli beslenmek en güzeli

Acelem var gecmisi sonra okurum kim kac olmus merak ediyorum ama derse yetismem lazim kiloyu yazip kacayim:KK70:
Gecen hafta:62.6
Bu hafta:61.9
Fark:-700 gr
@DeryaOnDiet rakip ne olduk bu hafta acep yazdiysan da bakamadim ben
Tebrikler canim. Cok iyi bence. Duzenin degisti ailenden ayrildin gene iyi ettin. Ilerleyen haftalarda da bu sekilde gidersen sonuc mukemmel olur.

Cokkkk üzgünümmmmm
Hicbir kacamagim olmadi :KK57:

Gecen hafta 110.5
Bu hafta 111.2
Alinan 700gr
Yüzdeyi yapamadim sinirdennn :KK61::KK61::KK61:
Uzulme canim kiyamam. O kadar da cabaladin. Odem olabilir ama yogun calistigin gunler de cok uzun sureli ac kaliyorsun bedenin guvenmiyor artik sana ve ya ac kalirsam diye yedigini stok yapiyor bence. 3 ana 3 ara ogunu yapmaya calis canim. Yok vaktim yok diyorsan karatay yapmalisin onda 2 ogun yeniyor. Fazla yedigin icin degil hic yemedigin gunlerin bedeli bu aylin cim.

Back
X